AN ENDING FITTING FOR THE START


Ett bildspel med den högst fantasifulla titeln "BILDER FRÅN (TYP) EN VECKA I LONDON"






Maja, Frodo och Anna var i London och lekte med mig. Vi sedde Wild Target på bio - Cineworld var snälla och alla biljetter kostade £4.60 på tisdagar. Jag dör vad kulig film, men slutet var INTE ok.





Lördag: Hammersmith





Efter fotbollen på söndagen blev det Hyde Park med Marie, Carro, Annana och Matilda för att tjuvlissna på Paul McCartney som spelade ehehe. NANANANANNANAA HEY JUUUUUUUDE osv <333





Min älskade skylt på Oxford St som får mig att skratta varje gång. Delays "LIKELY" räcker inte riktigt till om jag säger så. Någon på Englands motsvarighet till Vägverket (eller vad de nu har bytt namn till) måste ha suckat djupt när den gav klartecken till den där skylten.


Ikväll Rough Trade och se The Morning Benders med Johanna och Siri om hon kan smita lite tidigare. IMORGON KOMMER VERONICA!! Taggad för Finsbury Park på kvällen och Hop Farm på lördag, huhuhu.



xx

men.



Tänkte roa mig med att skriva jordens längsta inlägg eftersom det var några sekel sedan jag skrev sist. Tyvärr måste jag först gnälla över följande två saker:


1. Hultsfred ställer in en vecka innan festivalen.


2. Här hoppades man på att Way Out West skulle avsluta med någon fantastisk bokning. Men nicht. INTE DÅ. Av alla roliga och alla tråkiga artister i hela världen så tar de dit HÅKAN fucking HELLSTRÖM.

Nu kommer Sveriges drygaste grupp av människor (dvs Håkan Hellströms fanatiska fans) vallfärda dit, inta Slottsparken och sjunga Håkan-allsång överallt och hela tiden. Killen verkar väl trevlig men VARFÖR anses han vara en av Sveriges främsta artister??

Känner massor av sorg för dig, Göteborg.





xx

ack



Tyskland 4 - 1 England


Jaha...




JAHA.


Beskådade hur Tyskland körde över England idag. Vi var på en pub vid Spitalfield Market. Jag dör vad kul det var. Mindre kul när domaren dömde bort 2-2-målet. Om jag var tysk och skulle fira idag så skulle jag se till att inga engelsmän hör, eh.


Nu Hyde Park och lissna på Paul McCartney. Man hör ju även om man är utanför, ehehehhee.



HEY DO


xx

i natt jag drömde något som jag aldrig drömt förutt



Misslyckades även med min lista igår.

Lyckades sova och kolla fotboll samt halvt städa mitt rum. Har även tejpat ihop mitt paket som ska skickas. Antal meter tejp som gick åt: ca 25. Friday hade varit stolt. Ska snart äta mat (fiskpinnar huhu) och sen försöka göra nåt vettigt med betoning på "försöka". Det är alldeles för varmt. Endast en vecka tills Veronica kommer!! HOP FARMMM!

Har även sett sista avsnittet av The Tudors. Sorgligt. Tycker att de borde göra en fortsättning när Edward, Mary och Elizabeth i tur och ordning tar över kronan. Fast det kanske har dramatiserats ett antal gånger redan så...




xx


well you lied





ångest ångest ångest


Jag vill inte hem. Jag vill hem. Vill inte hem. Vill?



Minns när jag satt på planet till Heathrow den 16e augusti och försökte föreställa mig den 10 juli. Tror till och med att jag längtade dit då. Nu är det med en viss panik som man försöker hålla tankarna borta därifrån.

Snart bara två veckor tills jag lämnar London N11 och återigen installerar mig i mitt rum i Irsta. Vet inte hur jag ska kunna vänja mig vid förortslivet igen. Bristen på saker som händer, att vänta en timme på bussen, att känna igen alla människor på stan, bristen på ljud, att inte se massor av nya saker varje dag. Kanske mest friheten att göra vad jag vill. Hemma vet folk vem jag är och de förväntar sig att jag ska bete mig på ett visst sätt. Jag frodas i storstaden. Atmosfären och pulsen. Varje dag är ett äventyr. Älskar att möta nytt folk varje dag och höra deras historier. Och Västerås... ja allltså.

Att promenera i två timmar in till stan, bada i sjön, göra snöänglar i Hälla-rondellen, spela dalapoker, kittla kusinerna tills de gråter, sitta ner till middag med mamma, pappa och syrrorna, få oväntat besök under konstiga tider av dygnet, se älgar i trädgården, gå ut med kompisarna och alla åker halv tre-bussen hem, dricka allt med sugrör, få skjuts, underliga utflykter till diverse ställen, drive thru på McDonalds... Saknar allt det. Och till och med jag vet att man inte kan få allt.



Äh, Londres och jag förstår varandra. Det är inte ett farväl utan mer ett vi ses senare.
Irsta väntar på mig nu.




another turning point, a fork stuck in the road.
time grabs you by the wrist, directs you where to go
so make the best of this test and don't ask why.
it's not a question but a lesson learned in time

it's something unpredictable, but in the end it's right
i hope you've had the time of your life


xx


wuuuuu



Slovenien 0 - 1 England!!!



KOM IGEN ENGLAND!!!!!!!!!


xx

varmt igen



Satte Frodo på bussen för ett par timmar sedan. Hon ska åka hem till Svea Rike igen, så lessamttt.


I min ensamhet ska jag typ:

- städa mitt rum
- sova
- posta brev
- sola
- sova
- gråta över att jag har dödat min Johnny Flynn-skiva
- kolla England - Slovenien



På tal om fotbolls-VM så måste England vinna idag. Enda andra möjligheten är att USA spelar oavgjort samtidigt som England också gör det men gör två mål mer. Och då är det ändå att singla slant som gäller. Heja heja!

Även trevligt att jag är ledig fram till ca 19.00 ikväll, ehe. Dock runt 30 grader så jag ska gömma mig under en sten alt kylskåp tills solen börjar gå ner.






xx

come let's pray for the weekend



Det är helger som denna man kommer sakna när det bär av mot Sverige om mindre än (!!!!!!!!) tre veckor.



I fredags träffade jag Johanna vid Liverpool St. Lyckades naturligtvis anlända - lite - sent. Älskar bussarna. Iaf så strövade vi runt lite och beundrade landskapet innan vi började dra oss mot Shoreditch High St och Village Underground. Marie och jag hade vunnit två biljetter var att se The Horrors men hon svarade ju inte på telefånen. Iaf så fick vi sällskap av Amanda och så småningom även Marie. Vi gådde in (åh gratis väskor!) och efter en kortare promenad (CIDER?!??!!? ) såg vi The Horrors. De var micket bättre än vad jag hade trott. Tror inte att de spelade den enda låten som jag kunde (Excellent Choice) men lite svårt att höra för ljudet på micken var väldigt lågt och alla låtar låter ungefär likadant...





Sen missade vi sista tuben från Liverpool St så vi gick upp för att leta bussar. Slagsmål mellan några killar urartar och en av dem råkar slå till flickvännen till en av de andra killarna. Hon flyger och blir liggande medvetslös på marken. Ingen gjorde något och vakterna var upptagna med att stoppa slagsmålet. Helt sjukt. Så jag sprang fram och kollade att hon andades och samlade ihop hennes saker så ingen skulle sno dem. Amanda fick fatt på nån vakt så jag sa åt honom att ringa ambulans. När hon låg i framstupa sidoläge fick jag lov att lugna ner hennes pojkvän som var ytterst uppretad. Ack.

Plötsligt insikt att Marie hade försvunnit. Vad i helvete, tänkte vi. Sista tuben in mot stan hade ju gått? Visade sig senare att hon helt enkelt hade tagit tuben österut istället och hamnat ute i vem-vet-var i  nordöstra London. Kan ju påpeka att hon bor i Richmond, i sydväst. Söt onykter unge... Amanda försvann även hon. Johanna och jag fann en buss mot Kings Cross men den kom aldrig.

Började prata med folk vid hållplatsen för att se om någon ville dela taxi. En holländare nämnde att han gillade musik "especially folk" och jag var naturligtvis tvungen att nämna att Johnny Flynn spelade idag. Hade ju redan tjatat på alla jag känner så nästa logiska steg var väl att berika okända människors vardag med den lilla blonda fluffbollen (jag pratar alltså om Johnny här).

Bussen dök upp och vi fann nån svensk (Abby??) och hans hus där det var fest. Klockan var vid det laget dock halv 3 och jag insåg dock att jag skulle upp dagen efter så var tvungen att sticka nästan direkt.




Hm, lördag. Ja, alltså jag vaknade och det var ingen trevlig upplevelse. JESUS KRISTUS. Alvedon dämpade i alla fall huvudvärken något. Träffade Frodo och hennes vänner på Marylebone (de hade hittat dit). Tåg till Wembley, jakt på mat (god pizza) och sen gådde vi in. STORT ställe. Vi köpte ju biljetter rätt sent så inte direkt de bästa platserna. Men vi sedde ju iaf hela arenan, HAHAHA. Asso, vi satt väldigt högt upp och lägg betoning på HÖGT. Svindelkänslor i början. Men Green Day var duktiga. Ca 80 000 personer där.


TRE TECKEN PÅ ATT VI VAR I ENGLAND

1) Billie Joe började sjunga Hey Jude. Kvällens mest högljudda allsång. Om man sjunger Beatles sjuger engelsmän med. Alla kunde utom Frodo. (Snälla ge mig biljett till Paul MacCartney i Hyde Park nästa vecka danke??) England v Beatles

2) Billie Joe "frälste" nån liten kille. Han föll omkull och började resa sig upp innan han kom ihåg att han skulle ligga kvar tills låten var slut. Alla jublade. Sedan frågade Billie Joe varfrån han kom och killen skriker "IRRRRRRRRRLAND!!!!!!". Kvällens högsta burop. England vs Irland 

3) Han låter publiken sjunga första delen av American Idiot. Lite problematiskt med taxten men ALLA kan "FUCK AMERICA". Billie Joe säger att det är deras största spelning någonsin och han älskar England blabla och till slut skriker han "FUCK USA". Kvällen högsta jubel. England vs USA


Sedan skulle 80 000 personer ta sig hem. Londons tunnelbanesystem började gråta. Slutade med att jag - återigen - inte hann med sista tåget så blev till att åka buss.



Idag sov jag lite längre än vad jag skulle, ehehe. De har stängt den norra änden av Piccadillylinjen igen!! Hur vågar de?! Piccadillylinjen som alltid är öppen!! Jaja, bara (gratis!) buss en station till Wood Green så det är väl inte hela världen. Iaf. Tub till Marble Arch för pickenick i Hyde Park. Amandas sista helg, hon åker hem på torsdag...






Miri, Nataly





Johanna, Siri



Amanda, Marie


Sedan mot Royal Festival Hall och JOHNNY FLYNN!! SÖT KILLE. Hm, ja. Han var söt. Vet inte vad jag ska säga. Man brukar ju säga "söt" när man inte riktigt orkar komma på något bättre att beskriva saker med. Men Johnny ÄR söt. Nån kille i publiken bad han spela Cold Bread (bästa låten!) men han sa "Nej... Nej, alltså jag har inte min mandolin med mig". Sen när han råkade börja en låt fel så utbrast han "oh FUCK!". Sen massa ursäkter för att han spelade fel och för att han svor och jag vet inte vad. La la laa, me gusta. Snodd bild från last.fm:





Sen spelade Slow Club. De var massa bra. Svårt att tro att de bara var två personer så micket ljud som de gjorde. Tjejen hade i alla fall ungefär den värsta bakfyllan någonsin och bad så micket om ursäkt. Förstår ej varför för det lät inte dåligt. Snäll person gav henne en flaska vatten, haha. Sedan blev det väl till att bege sig hemåt. Bussarrrrrr.





BRA HELG VA.




xx

huvudvärk kan komma plötsligt



TAGGADDDDD för Green Day.


Har inte kommit ihåg att ladda kameran - lyckat. Vad ha på sig?? Marylebone station 16.00 - MARYLEBONE? Hur fan... JAJA. Problem är bara problem om man gör dem till problem. Kommer nog vara sen, man skulle ha gått upp lite tidigare. Äh, Frodo och hennes vänner hittar säkert inte ens dit mehehe.




WEMBLEEEEEEEEEEEEEEEEY










Var är mitt Oystercard??


xx




p.s. johnny flynn i morrn!! mer taggad!! har bjudit med typ alla, inklusive random folk som vi träffade när bussen inte kom igår. johnny förtjänar att alla kommer och stirrar på honom

wuthering heights



Mehehe ungarna har ett tält ute i trädgården. De ska campa med Lucy i morgon kväll. Har redan varnat för att jag och Ruby (dvs katten) ska leka spöken huhu.


Idag bråkade jag med Frodo och hennes vänner. Det var kul. Sedan sprang jag oväntat på Siri och Johanna vid Tottenham Court Rd. Emilio är även han i staden så ska väl kanske träffa honom i morgon. Alla är här nu, känns det som. Eller kommer snart. Maja kommer på söndag, Veronica kommer 1 juli och Emina några dagar senare. Längtar till Hop Farm!!

Imorgon spelar England mot Algeriet och sen ska vi väl se The Horrors. Lördag innebär pickenick i Hyde Park och sen Green Day på Wembley med syrran och hennes följeslagare. Söndag ser vi Johnny Flynn på Royal Festival Hall. Jesus, vilken helg det kommer bli. Hoppas man får sova på måndag...


que? ett seriöst inlägg.......





xx

wuuuuhu



Livet är bra idag.


SOLEN skiner, jag har mat i ugnen (som snart är klar), det är fredag i morgon och Grodan Boll kommer till Londres idag!!









Utvecklingen av Fridas smeknamn:

FRIDA > Friday > Frodo > Grodan




Nu fortsätta min spännande bok!! Alltså åhhhhhhhhh jag dör vad spännande den är just nu. Mitt problem är att när jag börjar på en bok så kan jag inte sluta. Har aldrig något att läsa, suck.


HEY DO



xx

new york city is very pretty in the night time, but oh

don't you miss soho?



En AKTIV start på veckan må jag säga.


Igår var jag på en mindre turné som började i Wood Green, fortsatte via Camden för att avslutas på Oxford St. Upptäckte nämligen att jag hade spenderat löjligt lite pengar i helgen. MÅSTE ÅTGÄRDAS tänkte jag och letade efter prylar att shoppa. Slutade med att jag spenderade £5 på Primark och sen åt en liten pizza i Camden. Vad snål jag är.

Gilly är ledig i veckan vilket innebär att jag har massor av tid att lalla runt hela veckan. Tur att jag har min bok på 750 sidor att läsa.


Idag orkade jag faktiskt gå upp och träffa Siri i Muswell Hill på förmiddagen. Vi promenerade till Ally Pally där vi satt och pratade och beundrade utsikten. Beslutade mig för pickenick så blev till att köpa en macka på Sainsbury's. De hade dock inte smörgåsen med lax  I mitt chockade tillstånd lyckades jag i alla fall plocka på mig en macka med kyckling. Visade sig snart vara ett otroligt bra val!

Kycklingmacka 1 - Laxmacka 0


Jaja, för att återgå till mindre intressanta ämnen så begav jag mig hem till huset och upptäckte att en micket underlig kille som hämtade något ur en parkerad bil stirrade på mig. Stirrade surt tillbaka bara för att upptäcka att vi skulle till samma adress. Han var en av de två byggarna som skulle hitta vattenläckan i köket. Nästa upptäckt var att endast halva golvet i köket fanns kvar. Jaha, där ser man. Random.

Gilly åkte iväg för att hämta ungarna och jag återvände till min micket spännande bok. Byggarna gjorde sitt bästa för att jävlas med mig. Varenda gång de gick ut så vägrade de nämligen se till att dörren inte stängdes igen. Detta innebar att jag fick springa ner och öppna var och varannan minut. SUCK. Sen hittade de inte ens vattenläckan så de kommer tillbaka i morgon.

Rörmokare 0 - Vattenläcka 1


Så småningom fick jag nog och åkte ner mot West End. Idag var destinationen Soho och Madame Jojo's där Marie och jag skulle se Smith Westerns. Vi gådde in och stod och funderade på om vi skulle sitta eller stå när jag ser en kille i en mundering som jag endast har sett på Veronicas favorit Fred McPherson förut. Började skratta och sa till Marie att "HAHAHAHA den där killen är den enda förutom Fred som skulle se ut så där". Började skratta lite mer innan det avbröts av insikten att det faktiskt var Fred. Om ni vill veta så andades jag in så häftigt när jag slutade skratta att det gjorde fysiskt ont i ca en timme. Uhu.

Folk undrar nu "Är du säker på att det var Fred? Din syn, Stina..." (med "folk" läs Sarah, haha) Kan meddela att jag ej var det. Spenderade närmaste 90 minuterna med att undra just detta och diskret stirra. Vi sedde två förband och sedan spelade äntligen Smith Westerns. De visade sig vara ett gäng unga och ytterst tunna amerikaner som inte sa micket förutom när de ville att killen bakom ljudbordet skulle höja eller sänka något. Intressanta utstyrslar måste påpekas. Speciellt killen till vänster. Bassisten påminner om en viss keyboardist. Massa bra dock. Rekommenderar varmt!





Tio poäng till den som hittar Fred i publiken.


Jaha, frågan och kvällens mysterium kvarstod: ÄR det Fred??? Ville ju inte precis fråga - tänk så var det inte han. Iaf så hade jag en micket intressant debatt med mig själv. Kunde ju inte precis INTE prata med killen. Veronicas Fred ju! Men så oerhört pinsamt. Marie var inte till hjälp och vägrade ens kika åt killens håll. Till slut blev jag typ arg för att hon var så feg och gick fram och bad om ursäkt för att jag störde hans konversation med hans polare men hette han möjligtvis Fred? Jadå, sa han och stirrade på mig som om han halvt önskade att jag var inspärrad någonstans. Helt befogat.

I alla fall så log jag stort och berättade jag om min kompis Veronica i Sverige (man får alltid pluspoäng när man nämner Sverige) som "absolutely adored" honom och kunde han MÖJLIGTVIS signera något åt henne?? Plötsligt_mer_glad_kille23 tog sig an uppgiften på största allvar och skrev ett litet meddelande. Jag ville inget hellre än springa därifrån men tänkte att jag inte precis hade något att förlora så var det händelsevis ok att jag tog en bild?? Ja okej då, sa han och gav mig en väl inövad pose. Intressant kille. Sprang därifrån så fort jag kunde. Uppdrag slutfört.


Poser:






Med tanke på att en majoritet förmodligen kommer tänka "EH......." (ja, jag erkänner att jag också gjorde det när Veronica skulle försöka påvisa hans goda sidor) så känner jag att jag måste visa att killen faktiskt är talangfull. Här får ni ett klipp när han sjunger en bra låt på ett bra sätt. Hade jag inte glömt sladden till datorn så hade det hamnat på ipoden.







Jesus, känner att jag på något vis lyckades dra ut på detta inlägg till en mindre uppsats, varav ca häften är en essä om Fred. Jaja, kan i alla fall meddela att jag tog bort flera intressanta saker som till exempel att jag hade köpt schampoo och den fantastiska upptäckten att jag kan dra loss berlocken från ett halsband (utan skada!!) om man håller den i en speciell vinkel. För att inte tala om insikten att om man bläddrar ner när man klickar på "ladda upp bild" här på blogg.se så kan man se ALLA bilder man har laddat upp, inte bara de senaste.

Allt för att göra texten läsbar.


NU SOVA




xx

lazy sunday




Här följer ett inlägg med varierande innehåll. Fin helg.






Minst sagt.





Igår tog jag och Marie oss en tur till Portobello Rd och kikade lite. Sedan hade vi micket tid innan vi skulle till Annana och kolla fotboll så vi roade oss med att åka buss. Vi satt där och plötsligt cyklar en massa nakna människor förbi. Random, eh.  Det var hundratals av dem. Det var någon form av protest mot att det satsas så lite pengar på cyklister. Vanlig dag i London.

Sedan hamnade vi slutligen i South Woodford och vi sedde fotboll. England ledde med ett mål men målvakten klantade sig lite och slutresultatet skrevs 1-1. Stackars målvakt säger jag bara. Vi sjöng SingStar. Main Offender <333 Sen tuben in mot stan och kaos. VART SKA VI? VAR SKA VI GÅ AV? och VAR ÄR ALLA? var frågor som ingen hade några som helst vettiga svar på. Macbeth visade sig vara stängt. Folk försvann på vägen. Gav upp och hittade en nattbuss hem.

Kände att Marie skulle somna på bussen till Richmond så tog med henne hit. På morgonen när familjen ville använda vardagsrummet så kom hon upp till mitt rum och la sig på golvet och sov helt enkelt vidare. Det är tydligen bra för hennes rygg. Säger hon det så. Hittade åtminstone extra täcke och filtar så hon slapp sova på heltäckningsmattan, hahahaha.

Jaja, när vi slutligen kände att det inte gick att ignorera solen längre så gick vi upp och begav oss ner mot Wood Green för shopping. Insåg att vi var så hungriga att vi absolut var tvungna att avbryta för mat. Hm, var äta? IKEA!!! Tog oss ca ett sekel att komma dit. Söndagstrafik alltså. Så efter IKEA var det enkelt dags att åka hem och spela kort med ungarna. AKTIV.



Siris bilder från Primrose Hill förra helgen och Johnny Flynn på Electric Ballroom:






Veronican och jag har köpt biljetter till Hop Farm Festival nu! Y'all come to see us when you can osv. Ska bli KULIGT.


 



Hemfärd till Sverige lördag 10 juli. Då är det slut på riktigt. Känns hemskt. Inte ens en månad kvar. Ska ha så roligt som möjligt tills dess i alla fall. 






when are you going to take me dancing little man?

xx


lazy sunday




Vaken nu. Marie sover på mitt golv... (??)



Mot nya äventyr i riktning Brick Lane eller nåt.


xx

tråk



Lalala, tråkigt jag har.

Snart helg, vilket alltid är trevligt. Imorgon blir det Portobello Market på dagen och födelsedagsfirande på kvällen.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som sker. Säkert är i alla fall att alla hemma i Västerås har talat om vad de ska pyssla med och jag är så otroligt avis. Vill åsså va med!! Sur. Jaja, om ni vill veta vad någon gör så kan ni ju fråga mig eftersom alla känner att de måste dela med sig till mig.


Micket bitter.



Hoppas att alla studenter har kuligt trots regn.


xx

skulle skala kottar



Nya artister till Way Out West. Förstår inte hur de lyckas boka in allt jag vill se. Nu har de inte bara Mumford och söner, de har även Laura Marling. Varför inte göra alla goda ting tre och låta Johnny besöka Lilla London?



xx

ekorren satt i granen




Mmmmmmmmmmmm THE STROKES ska spela på en rätt liten klubb i morrn. Häftigt. Sidan kraschade naturligtvis när man skulle köpa biljetter så fick inga. Ack, denna sorg. Men danke till söt-Frodo som hjälpte.


HUR SOM HELST.

Detta är ingenting mot vad jag har roat mig med ikvälll. Hum hum, vad kan Stina ha pysslat med, undras det nu. Jo, jag har stått och dregglat (figurativt talat) över Johnny Flynn. Suddig bild som även den kommer återfinnas i min utställning i Vasaparken i sommar:






Till Veronica kan meddelas att jag icke sedde Tom, men däremot flickevännen/fästmön.

Annat intressant :








xx

överlag positivt inlägg



Asso, jag skrev denna uppsats till inlägg ca kl 17 men misslyckades rätt fatalt med att publicera.





Huhuhu, Stina har icke bloggat på länge. Skyller på saker som har tagit upp all min tid. Typ att läsa och sova.


Först: GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA JONH som har tagit studenten. Så otroligt tråkigt att jag inte var där och kunde krama och säga grattis men jag fick i alla fall välja ut present (vilket blev en kartbok till bilen - micket praktiskt!). Mamsi och papsi tog iaf lite bilder:






För att delge vad jag har haft för mig:


Fredag var en micket jobbig dag. Kollade klockan HELA tiden och det blev bara inte kväll. Misstänker starkt att fredagar helt enkelt är dubbelt så långa. När kvällen väl kom så var jag så trött att jag somnade. Familjen begedde sig till Oxford och jag och katten hade huset för oss själva.

På lördagen kände jag att det var länge sedan jag läste en bok. Tror att det var Eminas fel för hon ville ha boktips (jag gav en hel hög med utmärkta tips). I alla fall bestämde jag mig för att trotsa värmen (25 grader+), promenera ner till Wood Green och hemsöka bokhandeln. Gick dit och började typ gråta för boken som jag ville ha kostade £20. SERIÖST?

Slutade med att jag köpte boken, gick hem och sträckläste den (trevlig lördagskväll - 600 sidor tar ju ett tag att läsa) och sedan lämnade tillbaka fanskapet. Har inget emot att betala för böcker jag vill läsa, men priset ska matcha upplevelsen. Vägrar ha dåligt samvete för jag har faktiskt redan 9 böcker av samma författare så hon har fått tillräckligt med pengar av mig.

Söndag innebar tur till Primrose Hill med Siri och Johanna. Fin utsikt måste sägas. Höll utkik efter Jude Law som bor i närheten men han syntes icke till, tyvärr. Tänkte lite extra på Svea Rike under nationaldagen och sådär. När jag kom hem somnade jag halv 8. Detta innebar att jag vaknade kl 2 på natten och inte kunde somna om. HAHAHA. Kände att detta skulle bli en lång dag.


Idag åkte jag till Brick Lane, närmare bestämt Rough Trade och införskaffade Johnnys nya skiva "Been Listening".


 


Fett söt. Har nu i ett antal veckor irriterat mig på att den gula texten inte var så underskön att se på. Men frukta icke, det visade sig att texten faktiskt är guldig. Huhu, micket bra. På Rough Trade fick man även ett sånt armband så man kommer in på Johnnys spelning där i morgon. Lycklig_unge90 är jag va. Som bevis på lycka så får ni en bild:






Ack jag är alltför vänlig. Sorterat under "annat kul" hittar vi:

Har fått jobb som funktionär på Way Out West!! YAYY! Jag som grät blod över att det ej var möjligt att åka och se dem. Se här:





De med hjärta på är sånt jag vill se och resten är typ sånt jag kan tänka mig att se. Vet inte vad jag har fått jobb som än, men hoppas på något kuligt.

Dock lite förvånad över att de valde mig med tanke på mina svar. Graden av seriöst intryck kan ju inte ha varit hög, haha. Minns icke vad jag skrev men kan ju konstatera att personal på arbetsförmedlingen skulle bryta ihop. WIIIIIIIIHI Veronica får jag bo hos dig??



Har köpt en bok till engelskkursen jag ska roa mig med i sommar (när jag inte paddlar Mälaren Runt på min luftmadrass naturligtvis). Det är cirkus en månad kvar tills jag kommer hem och jag kommer att sakna London så otroligt micket. Huuuuu, kommer alltid vara min stad. Praktiskt nog ska ju Stina hit så hon kan väl räkna med några besök...







Sedan dess har Isabelle och Katie haft världens bråk om minsta möjliga grej. Vi satt och diskuterade i 45 min, sedan kom mamman hem och då diskuterade vi det lika länge till. Fick nog och gick därifrån. Jesus Kristus osv.



xx

borta



Familjen är i Oxford. Fint med tomt hus.

God afton


xx

värt



Huhu, värd dag.

La alla mina pengar på tåg till och från Stansted (dö National Express dö) så har ca 3 pund. Men det är lugnt. Imorgon jobbar jag hela dagen och sedan är det ju fredag och payday WIIIIIIIIIE.



Tyvärr spelar Sparrow and the Workshop för gratis i morgon men jag kommer inte hinna. Ack.


xx

londinium



Tillbaka i London.

För första gången kändes det faktiskt som att jag hellre hade stannat hemma istället för att åka tillbaka.
Orkar dock inte drama så kanske lika bra.



Igår sedde jag en film som jag minns att jag såg för många år sedan. Den hette typ Pandora's Clock eller liknande. Mindes endast slutet så det var micket spännande. Den handlar om att en man smittas av ett dödligt virus och avlider ombord på ett passagerarflygplan mellan Frankfurt och New York. På grund av smittorisken får planet inte landa någonstans och samtliga europeiska länder är fullt beredda att skjuta ner planet för att se till att det inte sker. Samtidigt så försöker terroristgrupper använda planet som biologiskt stridsvapen och Washington gör allt för att rädda dem... ELLER?


Problemet med filmen är 1) Tyskarnas accenter. Speciellt förbundskanslern. Skrattade så att jag grät. 2) Skarpskytten och hans flickvän heter Sergej och Anya. Nej, det tar inte slut där. Sergejs frisyr är ungefär världens åttonde underverk. Löjeväckande fördomsfull gestaltning av de europeiska karaktärerna.

I övrigt micket spännande.






xx

RSS 2.0