KEEP HER ROCKING NOW!!!



Igår var en dålig dag.

Idag var en dålig dag som blev bra.

Imorgon kommer bli ännu bättre: Anton intar stan, fira papis födelsedag, bråka med kusinerna, träffa födelsedagsbarnet Madde.


Skepp ohoj!


xx


will the real slim shady please stand up ?



Asso, det funkar inte att plugga till tenta. Det är vid sådana tillfällen man alltid känner att alla saker som man hatar att göra i vanliga fall måste göras. Jag brukar få infall att gå in på arbetsförmedlingens hemsida och kolla om de har ett jobb åt mig så att jag kan hoppa av skolan.

Idag fick jag för mig att laga mat istället. Matlagning är en aktivitet jag skyr som pesten på grund av en kombination av tråkighet och min dålighet på området. Minns inte när jag frivilligt gjorde det senast. Hade cirka ett kg kött så nu har jag rester att äta i en månad osso. Brabra.


P.S. Maten blev god. D.S


xx

P.P.S Det är faktiskt sant. D.S.

we built this city



Stort grattis till min käre pappa som just idag inte bara är bäst i världen, utan även fyller år.







Tisdagkväll och naturligtvis gör jag, som vanligt, inget vettigt. Försökte plugga men såg sedan att det fanns ett Virtual City 2. Kände mig lite sviken av Apple för det kostade 22 kr medan det förra var gratis. Nu är kanske inte 22 kr jättemicket men efter att det tog 3 timmar att installera om iTunes för några dagar sedan känns det som att de borde betala mig. Får väl ändå tillstå att spelet är värt det. Har nu micket sysselsättning. Juridicum gillar dock inte.


Annat man kan sysselsätta sig med är att kolla på Inför Eurovision Song Contest. Micket sevärt i år eftersom Måns Zelmerlöw är med. Killen har skaffat skägg och ser nu ut som en ung Bruce Springsteen.






Har inget annat viktigt att meddela så god afton.



xx


p.s. Så här många bilder har jag aldrig langat på en dag förut. Nu blir det bildlöst i ett halvår, minst.

alba / caledonia


Skottttland!! Fint ställe. Här följer ett bildspel med titeln:

"Skottland: varför har jag inga bilder på mig eller Veronica??"


För att sammanfatta helgen så har det varit micket regn och micket drama. En dinosaurie på det och lite kortspel och så lite öl, bra helg.

Många danke till Veronica, nu taggar vi för nästa stora högtid; St Emilio och Fred ska till Hultsfred.


XX


nessie??


honey, i don't give a damn for the same old played out scenes,
and i don't give a damn for just the inbetweens.
honey, i want the heart,
i want the soul,
i want control right now





going west


xx

cykel på köpet



Fint med Skottorp. Killarna bygger soffa. Den kommer nog bli hur cool som helst när den är klar. Den gamla soffan (i fejkläder) ställde vi ut i solen på gräsmattan och sedan tog vi en öl. Livet blir inte micket bättre. Dock lite redneck-varning som Emina så träffsäkert uttryckte det.


Väl hemma har miljöbovefaktorn höjts märkvärt. Maja har köpt en bil och pappa har sålt fyra cyklar vi hade stående. Observera att en av dessa var min!! Vad fan.


Snart blir det Skottorp Skottland!!! YESSSSSSS, hey do Svea - I love you but I don't miss you etc etc.



xx

att åka tåg



Idag när jag åkte till Stockholm stannade tåget strax innan slutstationen. Förklaringen i högtalarna: "De har tappat bort oss på skärmen så vi måste vänta här tills de hittar oss igen."


Lättroad.



xx


P.S Autocorrect ville ändra till "lättfotad" wtf :(


forgive yourself, if you think you can



Inte klokt med påskhelg. Tre av fyra dagar är röda. Totalstängt.


Juridicum lade, vänligt nog, tentan i folkrätt på skärtorsdagen.
Känslan när man har pluggat men inte förstår första frågan.

För att förtränga tentan så tjatade jag på Maja tills hon följde med mig till SFs nya bio och sedde Hunger Games. Micket stor biosalong. Fick liksom vrida huvudet för att kunna läsa texten på skärmen. På något vis har de lyckats förvandla filmen till Twilight v.2.0. Team Peeta vs Team Gale. Dör. Karaktärerna var så osympatiska att man nästan hoppades att alla skulle dö i slutet.

Johanna ville leka med mig på Pitchers i fredags. Fick höra samma låt 12 ggr i rad (räknade). Underbart. Badddddddddddddlanddddddddddddddds etc etc. Återvände faktiskt till mitt tredje hem (dvs Pitchers) med Anton på lördagen (vadå enkelspårig) men blidde ett kort besök för vi träffade på några bekanta (ehe) som drog iväg med oss till Blue Moon (observera att Anton sa innan vi åkte ner: "Nej jag orkar absolut inte Blue Moon"). Hittade så småningom Anna, Madde och de andra där också. Skjutsade hem Anton sen och blev i det närmaste anfallen av en flock arga hjortar (dramatik). Fin kväll/natt om än lite underlig/oväntad.

I söndags besökte jag Bookie som hade hittat hem från Linköping. Nytt uttryck: "mentalt singel". Allt är så logiskt nu. Ekonomi är helt bortkastat på henne, hon borde läsa psykologi. Efter att hon hade löst alla mina problem åkte jag hem och lekte med Anton och med Jonh som hade hittat hem från Sälen (duktig). Var inte meningen att vi skulle ha så roligt. Tomt förråd :(


Under rubriken "Annat intressant" kan jag meddela att Game of Thrones har börjat igen. Trevligt att återse Robb, Jon Snow och de andra stiliga killarna. Humhumhum.


Har inte blivit micket vettigt gjort. Ny kurs börjar denna vecka. Europarätttttt.

Nu ska jag bege mig mot nya horisonter (tyvärr så innebär det i detta fallet inget mer spännande än apoteket och biblioteket)




xx

IT AIN'T NO SIN TO BE GLAD YOU'RE ALIVE


Glädjen när Johanna önskar Badlands och Pitchers glömmer byta tillbaka till sin spelningslista. Hittills har vi hört den 7 gånger. Sann lycka.



xx


kom nu, kom nu, fallna ängel



Folk...rätt?? Tar fikapaus.


Har deklarerat (kul), så Skatteverket vill ge mig pengar (mer kul).



xx

all it was



Jaha då var det tentavecka igen. Fattar ingenting, vi hade ju nyss tenta...


Följde med till Skottorp i helgen. Dramatiskt där uppe i skogarna. Vargar och sådär. Fällda träd och sådär.


Idag hade jag en blå tröja på mig, förvirringen var total. Alla här hemma undrade vems tröja jag hade hittat/snott... Kanske dags att köpa kläder i någon annan färg än svart, ja.


xx


RSS 2.0