dubai dubai dubai


Ungefär en månad senare får ni ett bildspel som talar för sig självt och har en högst informativ titel nämligen:

BD ÅKER TILL DUBAI ÖVER NYÅR
(MED BILDER SOM JAG HAR SNOTT FRÅN EMINA & ANTON)






Inte långt bildspel men de där två tog cirkus några miljoner bilder och jag har bättre saker för mig än att leta igenom allihop (läs: är för lat). Iaf så kan vi konstatera och sammanfatta att

Dubai hade gott om:
höga byggnader, sand, fina bilar, moskéer, sand, lyxiga affärer samt sand.

Vi hade hur kul som helst och massa roligt att hela gänget följde med också. Eriks familj tog så väl hand om oss att man nästan skämdes. En dag fick vi faktiskt hjälpa till att laga mat (tacos, så alla fick eh, hacka en grönsak var ungefär), det var lite dålig stil..... I vanlig ordning tappade folk bort pengar, ingens telefon (förutom min) funkade, skor glömdes och folk försvann på olika håll men det är sånt man räknar med i det här gänget.


10/10





I ett helt annat land,

har vintern börjat komma

och dagarna på stranden känns som hundra år sedan

när ett regn tar sig ner på insidan av kragen


Snälla, ta mig tusen dagar härifrån.



xx

there are no innocent bystanders



Återvände till civilisationen efter en trevlig helg i Skottorp. Man vet aldrig vad det är för temperatur inomhus i den där stugan. Micket spännande.

I övrigt så funkar telefånen (bra Telia) och jag måste upp tidigt för jag ska tydligen till skolan. Vet inte hur man gör. Överväger att återvända till mitt pussel istället.



she will never forgive you, but she won't let you go


xx

konsten att dramatisera


Anställd (hm) som slav åt mina kära systrar tydligen. Det ska skjutsas och hämtas och vad ska Frodo glömma den här gången?? Naturligtvis är ingen av dem klar (eller verkar bli det inom en överskådlig framtid) så en annan får sitta här och vänta. Oavlönad.


På tal om (folk som arbetar som) slavar så ringde en telefonförsäljare mig idag - igen. Nu anser jag mig vara en relativt vettig, och definitivt en lugn och sansad, människa och jag har alltid försvarat telefonförsäljare eftersom de bara gör sitt jobb. Dessutom är det roligt att lissna på dem. Men det gör mig vansinnig när de helt plötsligt försöker avsluta samtalet med "ja då skickar jag papprena till dig så har du dem på tisdag".

Första gången det hände blev jag alldeles paff och något skräckslagen (nu när man har läst lite avtalsrätt) och försökte frenetiskt komma ihåg om jag någon gång under samtalet hade sagt något som kunde tolkas som att jag hade gått med på något. Idag blev jag bara heligt förbannad.

Första impulsen var att fräsa något otrevligt (hmm, lugn och sansad var det ja) typ att jag inte är så förtjust i att  folk antar saker och att om jag så micket som ser ett papper kommer jag att riva upp himmel och jord och kontakta alla som kan tänkas ha det minsta ansvar för honom och hans jobb. Sedan ska jag fortsätta att göra hans (och företagets) liv till ett helvete genom att dra upp det till tidningar, (slår vad om att Aftonbladet kan förstora det här till episka proportioner), göra en grupp på facebook (ondsint!!), Allmänna reklammationsnämnden, Marknadsdomstolen och allt annat jävligt jag kan komma på. Hade VLT fortfarande haft dagens tistel hade de säkert fått en sådan också.

Som tur var avbröt jag mig efter att jag hade påpekat att jag inte uppskattar när folk antar saker.


// lugn och sansad tjej med tendens till dramatik


xx

FUCK'EM



Eftersom jag känner att det är min uppgift, plikt, ja vi skulle till och med kunna kalla det skyldighet, att guida de ovetande genom livets svårigheter så ska jag nu lära er svaret på en av universums stora gåtor.

(Jag talar naturligtvis om hur man lyckas gå upp på morgonen efter att ha fått en okristligt kort nattsömn här) Många är de som aldrig förstått hur man undgår att snärjas i ondskans nät. Men frukta icke, det finns en räddning!

Svaret är att aldrig någonsin kolla på klockan innan man somnar*. Om man vet att man har sovit två timmar kommer kroppen inte under några omständigheter (undantaget möjligtvis livsfara) kunna övertalas att gå upp. Om man däremot inte vet hur micket man borde lida (ungefär som att ett sår inte gör ont förrän man ser blodet) är allt frid och fröjd (åtminstone tills man somnar på soffan under tidig eftermiddag).



xx


* Strategin är ej 100% tillförlitlig, undertecknad tar inget som helst ansvar för eventuella ofrivilliga tupplurar.

people tell me i'm wrong



MEN TELIA.

Fick just min telefonräkning för januari och därmed även för Dubai. Kan väl konstatera att telefonen kommer vara avstängd på obestämd tid. Kuligt att man fem sekunder innan lyckades binda upp abonnemanget på två år då.


Besökte även Skottorp med killarna i helgen. Trevligt. Stundvis lite kallt inomhus.

Kom hem, fick ta varmdusch och blev bjuden på tacos. Finns värre stunder.


xx


.......



Åkte och bråkade badade med Maja och kusinerna igår. Roligt med en femåring som inte
vill ha vatten i näsan så han klänger sig fast vid en och gör sitt bästa för att dränka en, eh.



xx

just singing my song



Gick in till Telia idag för att konferera lite med dem angående en ny telefon. Behöver ersätta både telefånen och min älskade ipod touch (</3) och ville se vad Telia skulle göra åt saken. Micket charmig telefonförsäljare, det är ju livsfarligt!! Slutade iaf med att han lurade* på mig en Iphone, så nu måste jag börja om på Tiny Tower :( Anton är glad och stolt iaf. Han borde få betalt av Apple för att han värvar kunder.

*så himla rolig tjej 


I övrigt så har jag förbättrat min ekonomi genom att köpa min jordglob också. Precis vad jag kanske inte behövde, nej. Snart spelar Sverige nästa match i handbolls-EM också.


xx

i get along


SNABBSAMMANFATTNING AV HELGEN:

Lekte med folk i Vässan på fredagen, liftade med JT till Stockholm, firade Johans födelsedag
med hans kollegor och sen tillbaka till Västerås för att leka med Anton på Pitchers. V. nice.



Har kollat på Macahan. "Mitt namn är Luke Macahan och jag är en cowboy." Lovar att han säger så. Bästa serien i världshistorien (vet att jag säger detta ofta, men i det här fallet kan det vara sant).

Den har allt: drama (OMG, kommer de kunna rädda indianerna från svält?? Kommer sheriffen förstå att Luke är oskyldig till mordet på domaren?!?), romantik (även om en fästman dör, en annan är mormon så hon blir hans tredje fru, en kille är en revolverman som ska köra bort familjen från deras ägor etc), roliga skämt ("vad är poängen med underkjolar när man ändå aldrig får se dem??" ... oki finns antagligen bättre...), minnesvärda karaktärer (säger bara ZEB MACAHAN) och framför allt så är det naturligtvis ett lysande porträtt av den tiden och de händelser som utspelade sig då....

Eh.

Stilig kille.





Han har alltid påmint mig om Carl Barat, även känd som "killen som kommer till Stockholm nästa helg".


Nelly vill ge mig 50 % rabatt på en klänning av någon anledning också. Jaja, om de absolut måste så. Ingen aning om varför men tänker inte vara dum nog att fråga.


Nej nu har kvalitetskontrollen på den här bloggen fallerat helt.
När jag börjar prata om kläder vet man att det är dags att lägga ner.



xx

arosia



Oki, krativiteten på tentan idag: ja. Hittade på saker lite allt eftersom.
Examinatorerna kommer få lite fantastisk läsning där.

Så nu tar jag semester i 6 veckor (har redan läst statsrätten)
och tänker inte öppna en enda bok om juridik under den tiden.

Reser väl bort istället, ehehe.

Den första resan går till Irsta i alla fall.



xx

seasons in the sun


Oki, efter att ha klarat tentan (ber till gud) igår var idag första gången på väldigt länge som jag inte ställde väckarklockan. Tyvärr varar det inte så länge för på fredag är nästa tenta, som råkar vara familjerätt. Vilket iofs är hur kul som helst för vid bodelning och arvsskifte måste man räkna lite. Juristerna does matte - eller inte. Juristerna har svårt för plus och minus och vi ska inte ens börja fundera över att räkna med bråktal. Skrattar redan.

Jaha, vad är bodelning nudå?


xx

spotifytjuv



Misstänker att någon liten apa (Friday?!) har lånat mitt Spotify medan jag var i Dubai.
Topplistan ser plötsligt ut såhär:




Inte en enda låt som jag ens skulle överväga att lägga i en spelningslista. Suck.


xx


P.S. Kanske skulle kunna lissna på Basket Case faktiskt.

åh wiki <3



Upptäckte http://sv.wikipedia.org/wiki/Arbetsr%C3%A4tt_i_Sverige. Kvällen är räddad.


xx

tenta x 2



Skickade in uppgiften som jag missade i måndags så får tydligen skriva tentorna nästa vecka också.

Åh. Nej.

Brukar inte ha ångest för tenta, men med tanke på hur mitt engagemang för den här andra kursen såg ut i höst så är man väl lite orolig så att säga. Har ungefär noll intresse av arbetsrätt och ännu mindre intresse av att läsa jordens tjockaste böcker om ämnet. Har man inte lyckats ta sig igenom dem på två månader så lär man väl inte hinna tills på tisdag. Ser redan framför mig hur någon på CSN suckar, skakar på huvudet och stryker mitt bankkonto från listan på utbetalningar.

Har även hittat ett nytt roligt spel till Ipoden (ni förstår varför det blir såhär) som heter Virtual City. Askul. Den där jävla Ipoden måste dö snart, annars kommer mitt plugg gå helt åt helvete.


xx

WELL YOU MAY BE A LOVER BUT YOU AIN'T NO DANCER





Dubai var varmt. Och soligt. Rätt roligt också. Många låga hus och sådär. En och annan fin bil hade de väl också. Får väl skriva någon mindre uppsats när jag orkar/känner för det.


Skolan börjar snart igen och man vill ju bara krypa in under närmaste sten och självdö. Hatar att plugga. Ge mig ett jobb, vilket som helst (snälla tomten??).


xx

RSS 2.0