sitting by my right-hand side

 
Eftersom att klant-Mumford lyckades bryta handen var Mumford and Sons tvungna att ställa in Hultsfred. Ack. Men de blev bokade till P&L istället och de som hade biljett till Hultan fick gå gratis på P&L på torsdagen. Micket vänligttt. Så jag, Veronica och Johanna åkte dit och kikade lite.
 
 
BILDSPEL!!!
 
 
 
 
Ingen i hela världen (nåja, Sverige) kan ha missat att P&L huserar i hjärtat av Dalarna. Så vi var naturligtvis -naturligtvis - fast beslutna att uppleva dalakultur. För "en symbolisk summa" av 20 kr fick man måla dalahästar. Challenge accepted! Veronica beslutade sig för att utsätta Simon (en holländare) för lite äkta dalakultur och målade en vacker orange häst till honom eftersom det är färgen han tycker minst om. Den vita är min "design dala horse". Mer dalakultur i form av knätofsar osso.
 
 
 
 Klant-Mumford himself. Han bad i alla fall om ursäkt för att han hade brytit handen (bäst för han), sa att svenskar var väldigt snygga (alla brittiska band verkar säga samma sak??) och något oförklarligt på svenska som började med "vi är glada att alla ni...". Överlag micket bra.
 
 
 
Veronica köpte en enhörning och lyckades pruta så hon fick den 20 kr billigare. Micket vacker.
 
 
Sist spelade My Morning Jacket. JESUS KRISTUS vad de var bra. Dock var det ingen publik där för alla skulle se Veronica Maggio... (Tänker inte gå närmare in på vad jag tycker om det valet) Dock spelade de inte Off the Record som är en av världens bästa låtar. Arg tjej.
 
 
Vänta, var var vi någonstans?? Satt och sjöng med till alla låtar i bilen på vägen hem. Veronica skulle ta kort på soluppgången men det gick inget vidare. Kom hem halv 5. Det var väldigt ljust ute.
 
 
xx

you know you could have been here, honey

 
ETT MYSTERIUM
 
 
 
Har fortfarande inte lyckats lösa mysteriet. För några helger sedan fann jag i min ficka en snus och ett kvitto. Sjukt arg tjej. Vem fan lägger snus i min ficka?? Nä. Oacceptabelt. Jakten på uslingen har börjat.
 
 
Ledtrådar:
 
Här har vi ju faktiskt en bra ledtråd: kvittot. Vår bov har den 22 maj, kl 16:51, köpt cigaretter av märket Blend på Ica Haga. Den skyldige har betalat med ett VISA-kort, så de fyra sista siffrorna står på kvittot.
 
 
Omständigheter:
 
Den 22 maj var jag i Stockholm, men jag återvände till Västerås till helgen. Det finns totalt fem personer som skulle kunna vara skurken; två som jag träffade på fredagen, två som jag träffade på lördagen, och en som jag träffade båda dagarna.
 
 
De misstänkta:
 
Jonh: Träffade båda dagarna. Siffrorna på VISA-kortet stämmer dock inte med varken hans nuvarande eller föregående VISA-kort.
Jocke: Fredag. Hävdar att siffrorna inte stämmer. Röker inte heller Blend.
Emil: Fredag. Har inte snusat sedan högstadiet och har inte köpt cigaretter med kort. Medger dock att han har ett VISA-kort, men vägrar delge de fyra sista. Micket misstänksamt.
Alex: Lördag. Siffrorna stämmer inte. Har ej varit på Ica Haga vid tiden för brottet.
Plast: Lördag. Har ett Mastercard.
 
 
Vem kan det vara?? En teori är naturligtvis att två av dem är i maskopi och har begått brottet tillsammans: ex en av dem köpte cigaretter och en av dem bidrog med snus. Ett såhär allvarligt hot mot samhället måste utredas, och den skyldige måste straffas. Allt jag behöver är tre vänner och en hund som heter Tim, sedan ska nog mysteriet kunna lösas.
 
Om ni vet något om denna incident, eller har några tips som kan hjälpa utredningen, kontakta genast [email protected]
 
 
xx

and i'm not coming back alive

 
Igår sprang jag runt på Vallby och busade med kusinerna. Matade getter med gräs och gick på styltor och sånt där. Micket fint. Sedan begav jag mig till vår kära huvudstad för att se Dropkick Murphys på Gröna Lund med Jonh och Anton.
 
Först bestämde vi oss för att åka Insane (vilket var precis så dumt som det låter). Extremt spännande. Ångesten där på "deathside" asso. Nä. Efter att trots allt ha överlevt vansinnesfärden - med söndertrasade nerver som resultat - såg vi oss om efter något annat att åka (mitt förslag på Fritt Fall gick inte hem) och fann kärlekstunneln. Micket bra.
 
Speciella ögonblick ska förevigas och sättas på en nyckelring. Kände att det var värt 50 kr att alltid kunna bära med sig den där bilden.
 
 
 
 
 
xx

tonight i'll take your father's car

 
Alltså.
 
Det är helt otroligt vad folk i det här huset släpar hem saker vi inte behöver.
Maja kom hem med en massa kassar från IKEA. De innehöll bland annat kaffemuggar, en kudde och en stekpanna (har glömt resten). "Behöver ni några kaffemuggar??"
 
NEJ, vi behöver inga kaffemuggar. Vi har tillräckligt med glas och andra dryckeskärl för att servera ett helt regemente.
 
Även min andra lillasyster shoppade loss idag. Men mamma var väl värst ändå. Hon ringde hem och ville att pappa skulle hämta henne och ta med ett släp för hon skulle få ta över en kökssoffa av en kollega. Kan inte låta bli att fundera över var den ska få plats. För i ärlighetens namn har vi tillräckligt med stolar och andra sittplatser för hela det nyss förfriskade regementet.
 
Tydligen lovade hon bort en dotter till kollegans son också. "Men han såg faktiskt bra ut".
 
Jaha, ja jo men dåså.
 
 
xx

there's a chevy thunder on the drive

 
Midsommar??
 
Det var ju nyss nyår i Dubai?
 
 
Midsommar spenderades lite närmare hem, nämligen uppe i stugan. Killarna har pratat i evigheter om att bygga en bar uppe på loftet. Man skrattade mest åt dem och alla deras storslagna planer och lät dem hålla på att snickra. Lik förbannat hade man kunnat tro att man hamnat ute på krogen när man klättade upp där. Micket imponerande!
 
För övrigt en trevlig helg, med en väldigt trevlig middag och en midsommarstång (utan löv) och fint sällskap. Gjorde faktiskt en vacker midsommarkrans och hade bara blogg.se haft en fungerande mobil-app (vad hände där??) hade hela världen fått skåda min vackra skapelse.
 
Baren och snapsen tog dock ut sin rätt och det var många slagna hjältar, som farbror JT sa, dagen efter.
 
Micket roande.
 
 
 
xx

give me a moment while i take my life back into my own hands



i've got food in my belly and a license for my deli, 
and nothing's going to bring me down / xx


WIIIE, ledig till mitten av juli nu. Underbart. Här följer en lista:


Saker Stina ska göra under ledighet:

1. Bygga klart pussel
2. Sova
3. Klara ut Harry Potter-spelet.
4. Göra en midsommarkrans
5. Puffa ner Calle i vattnet från Sanda-bryggan
6. Sova



xx

give me a minute while i fix my tie



HULTTTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSFRED.


Jesus, den här helgen flög förbi. Har sett typ en miljon bra band (och några dåliga). Massa kuligt. Får väl skriva en längre redogörelse senare. Vi åkte tidigt för en mindre tsunami drog in i Johannas tält (fint väder på slutet där) över natten sådär. (Veronicas ljudeffekter i kurvorna på vägen hem, hahahaha)

Väl hemma blev det en lång dusch så, för första gången på länge (jaja, en helg), kände man sig helt igenom uppvärmd och sedan totalslocknade jag i soffan. Hade ju ont i ryggen redan innan vi åkte och en massa nätter i tält har inte förbättrat detta nämnvärt. Prinsessan och halva kungariket för en massör!!



xx


give me a moment while my heart stops breaking



Konsten att roa sig på jobbet.


xx


not coming back, but i can't stop waiting


Bästa dagen på jobbet everrr.

Vissa av er kan ha hört att mitt drömjobb är ett jobb där man låsa in sig i ett rum utan fönster så att man får vara ifred.

Ni förstår var detta är på väg. Hängde i nya arkivet (som råkar vara ett gammalt skyddsrum) hela eftermiddagen med min ipod. Noll täckning på mobilen och naturligtvis satt alla tre nycklarna på samma nyckelknippa (och den hade ju naturligtvis jag) så gissa om man fick vara ostörd eller.

Håller på att bygga ett slott av alla tomma flyttkartonger också. Så himla bra liv. Kommer nog inte kunna återanpassa mig till civilisationen när jag är klar dock.



xx


attandeeeez s'il vous plait!!



Känns som att jag går runt och väntar på något hela tiden. Vet inte vad. Vill bara att det ska kännas bra liksom.

Det känns som att något hänger i luften, och snart kommer världen slå till med full kraft och bara jävlas med mig. För på senare tid har det verkligen varit så att varje gång jag tror att det är lugnt och att man kan andas ut för en stund så får jag en käftsmäll som påminner mig om hur det faktiskt funkar.



Var hemma hos Carin och Calle och kikade på när Svea förlorade mot Ukraina (wtf). Att det alltid ska sluta med att alla skriker på tvn och skrämmer livet ur katten (den försökte hoppa ut genom fönstret, hm).

Annat i helgen så har jag varit hos Anna som fyllde 21 (igen) och absolut inte på krogen för det var ju omöjligt att gå in någonstans. Har även varit sjuklig (igen, WTF!!!!) och byggt pussel (ska ju bli klart före midsommar) och läst en bok (Parry Hotter).



xx


P.S Undrar om det jag väntar på är att mitt liv ska bli intressant??

student


Grattis Frodo! Snällt av skolan att du fick ta studenten. Fast de orkade väl inte ha dig kvar ett år till... ;);)

Lägg märke till den fina Frodo-dockan som jag och Maja gjorde. Gediget hantverk så att säga.

xx


bright eyes



och sticket i mitt hjärta, det sa mig med en gång,
fast kvällen den är gången, kommer natten att bli lång

det är bara en annan natt

utan dig



______________________________


Imorgon tar Frodo studenten (åh den ljuvaste framtid är deras etc) så det har varit kaos i huset. Ur detta kaos har någon vag form av ordning uppstått (på något vis) och vi är nu ready to go.

I veckan har jag jobbat och sovit. Hann dock även med en sväng till Björnön. Roligt.

Nä, har fått nog av världen för idag (faktum är att jag har fått nog av världen för i år nästan) så nu ska läsa min bok (minns inte när jag senast läste en bok utan en miljon paragrafhänvisningar - sommarlov <3) och sen sova.



xx


keep on rocking, baby



Wiho, asso ni kommer inte tro hur galen helgen var. ASSSSSSSSSSSSSSO, spårade helt!!

Eh.


Fredag spenderades genom att städa lägenheten. Så förkyld att jag nästan dog. På lördagen sov jag hela eftermiddagen och tillbringade kvällen med att kolla på - håll i er nu - Downton Abbey. Trodde bara det var 50+ som stannade hemma på lördagar och såg på det, men tydligen inte. I går satt jag och min partner in crime - dvs Maja - och spelade dataspel. Naturligtvis kraschade datorn och förstörde mitt sparade spel, så nu måste jag börja om. Värt.


Efter en sådan fantastisk helg (gråter) förkunnade jag mig frisk och gick till jobbet. Behövde även socialisera lite så Jonh fick gå på promenad (med mig asso).


Nu sova. Det är faktiskt en dag i morgon också.



xx

gnäll gnäll


Jaha, tenta var det.

Nä, blev ingen sådan. Föll offer för någon mystisk sjukdom (elak förkylning). Så nu ligger jag i soffan i lägenheten och orkar för mitt liv inte resa på mig. Inte helt bra med tanke på att lägenheten ska städas och utrymmas imorrn.

Vad kan städfirma kosta??



xx


RSS 2.0