pretty girl, wreckin' bar ra ra ra ra (yeh you are)



Uppdatering av läget sedan senast:


Bredbandbolaget har nu vänligt nog skickat en digitalbox och detta innebär i sin tur att vi kan se en väldig massa kanaler. Oki, det är typ 10 kanaler men YESSSSSSSSSSSS!!!!!!!


Idag gick jag förbi The Moniker som stod och spelade Oh My God i Gamla Stan. Lite roligt.


I lördags var jag ut med Anna, Madde, Matte, Bell och Madde 2 på Blue Moon. Såg lite folk från diverse gamla klasser och fick lite sammanbrott och sådär. Fint.


Ingen aning vad jag gjorde i söndags men förmodligen inget vettigt. Sen Stockholm på måndag och skola skola, gud vad roligt. Ska läsa lite om typ utmätning och grejer nu, skrattar vid bara tanken.



xx

be safe be safe be safe BE SAFE



WEZTAROZE

Stackars WAWen är också sjuklig så han står och väntar på verkstad. Under tiden har vi hyrbil som för all del har en väldigt fin mörkblå färg men den är också väldigt stor och läskig.


Igår sedde jag Jägarna 2 med Johan. Ju mer jag funderar på den ju bättre var den. Tror dock delvis att man uppskattar den för att de pratar norrländska och då slipper man ju att alla skådespelare låter som om de stod på stora scenen på Dramaten.


Nej, nu ska jag plugga. Så roligt att jag dör.



xx

don't you wanna be relevant?



Har då åter drabbats av någon mystiskt sjukdom. Förmodligen malaria.
Skulle kunna vara en förkylning men det lutar åt malaria ändå.

Det är hur som helst fysiskt omöjligt för mig att gå till skolan så kryper ner i sängen och självdör istället. Ni får gärna tycka synd om mig, men om ni inte gör det så är det ok för jag tycker synd om mig själv tillräckligt för tio personer.

Nä men för att vara positiv (jag kan!) så får jag ju massa tid att plugga och göra andra vettiga saker som att spela Hoop de Loop och Tiny Tower.


God natt


xx

spåra



Oki, det här med studentliv har spårat ut helt.

Nog för att jag alltid har gjort mitt bästa för att inte plugga, men idag tog jag det till nya höjder. Idag har jag spenderat större delen av en timme med att få ut en massa stearin som smält ihop med ett gäng stenar i en glasburk. Sedan ställde jag mig och gjorde en paj. (Vem är du och vad har du gjort av Stina??) Den står i ugnen nu och jag ber till alla pajgudar att det ska gå att äta den för nu måste jag diska allt sen, suck.

Ska snart ner till stan och träffa Anton 2 och dricka en öl eller tre. Länge sedan man såg honom!


xx

TOP MODEL ALLSTAR



Dör. Nya säsongen av Top Model är en allstar-säsong.

Såg första avsnittet igår och man skrattade så man dog ungefär. Alexandria var tillbaka, hahahaha yess!
De enda kommentarerna som fälldes var typ "i'm better than those bitchesssssss"


Mitt hopp om Top Model är återställt <3



Ja, har tråkigt. Imorrn kommer Frodo hit och ser JEDWARD <333 med mig. Sen Vässan.


xx

today is an aussie day


Såg Gypsy & the Cat (alltså från Australien) på Debaser med Johanna och Idil idag. Duktiga.



Har även kikat på Blue Water High som är ungefär världens bästa tv-program.
Iaf första säsongen eftersom den ärkesnygge Heath är med då 






xx



MEN SKOJAR DU MED MIG ELLER?


Var är min ipod-laddare nudå?



xx

helg



Vi hittade faktiskt till Skottorp. Visserligen kom vi dit mitt i natten vid halv 12 men det funkar ju också. Till och med Anton som hade hittat hem till Vässan var med! Blev micket tv-spelande. Pojkarna har byggt en bar (och en micket stilig sådan) uppe på loftet i logen så vi satt där med ett antal täcken för att hålla oss varma. Åkte vilse till Sura, sedde film med Calle som hade på sig klänning (wtf) och somnade sedan väldigt tidigt.

Idag har jag, ja spelat golf vore väl att ta i, men följt med Jonh, Alex och JT på Hällagolfbanan. Räknade slag (de fuskade som fan) och bar golfbagen (tre killar och tjejen får bära...) haha, slav.

Tillbaka till Stockholm imorrn (eller borde man säga "hem till Stockholm" nu??). SJ får dock inte en krona av mig, ehehehe, nöjd tjej.



x

weztaroze



Överger huvudstaden under helgen för Vässan och Irsta. Tydligen även Skottorp.

Får väl se om vi kommer iväg ikväll........




xx

buddha



Det här rummet har cirkus en lampa. I denna sitter inte mindre än fem glödlampor som tillsammans ger ett sken som bländar ungefär lika micket som solen (=ej användbar). Min nya lampa från IKEA ska bli min bästa vän. Köpte en glödlampa till den idag så nu funkar den också. Fick naturligtvis i affären ringa pappa och fråga om man skulle ha 25W eller 40W eftersom jag inte hade tillgång till google. Vad gjorde folk innan datorn fanns??


Känner mig upplyst.


xx

so i'm moving to new york



Jaha, ja jag flyttade till Stockholm idag. Hägersten närmare bestämt. Kom och hälsa på! Pikachu och jag är helt ensamma  VAR ÄR EMINA???



xx


let me introduce some friends of mine



Oki, så här ligger det till:

Jonh och Anton är typ bäst i världen. Så är det bara. Känner nu att det är dags att dela med mig av allt det vettiga de säger, så har skapat en ny kategori. Läs och lär.



Anton / säger:
du borde ta med dig lite av din berömda paj

stina säger:
berömd??

Anton / säger:
ja det är typ det enda du kan göra, därför den är så berömd





Här är en lapp som Jonh skrev till sina föräldrar häromdagen efter en nollningsfest eftersom han antog att han inte skulle höra väckarklockan:





Observera underskriften, ehe.



xx

home is wherever i'm with you xx



Packning i större skala än vanligt. Beger mig mot huvudstaden i morgon och det är en miljon saker som ska med. Typ Pikachu. Kan ju inte lämna lilla Pika här helt ensam.


Hemförsäkring och ICA-kort. Dör lite inombords.


xx

flygande matta



Oki, började skolan idag.

Jävligt roligt. ELLER. Ska tydligen flytta till Stockholm på lördag också.
Det däremot blir nog kul.

För trött för att leva, god natt.




xx

RSS 2.0