samhällets fiende nr 1



HAHA, måste bara berätta vad jag råkade göra idag. Emina och jag begav oss till Gamla Stan för att ta ett glas eller två på en engelsk pub. Det regnade och blåste ganska micket så när vi gick från tunnelbanan drog jag upp luvan. Problemet är att luvan är rätt stor och åkte ner så att det enda jag såg var mina fotar. Naturligtvis lyckades jag springa i en blind person innan jag hade hunnit dra upp luvan!! Blir inga juleklappar för mig iår, det är helt klart...




xx

with their pumped up kicks



Välbloggat i vanlig ordning, va. Nä men helvetesveckan är äntligen snart slut. Grupparbete som ska in på måndag och redovisas. Himla kul. Ögonen känns i det närmaste fyrkantiga efter att ha stirrat på dataskärmen så micket. Blev tokig så bestämde mig för att rätt sak att göra var att åka hem till Vässan och fixa. Nu har jag hela helgen på mig.

Igår blev det tv-spel och lite öl på Pitchers med pojkarna. De andra ska till Skottorp hela helgen men det ska inte jag för grupparbetet sa det. Dessutom är det inflyttningsfest hos Anna på lördag!!!! WIHO. Hur hittar man till Örebro nudå??

Annat mindre intressant är att biljetterna till Paul McCartneys konsert släpptes i morse när en annan sov. Slutsålt??

Slutsålt.


Säger ju att det är en helvetesvecka.


xx

all the other kids



Förr i tiden var jag micket bättre på att blogga. Kan iofs bero på att jag på den tiden gjorde andra saker än att plugga och sova. Dessutom var det lite mer intressant för omvärlden att läsa med tanke på att inte allt handlade om dem som läser eh.

Nu är det iaf långhelg och jag kommer för en gångs skull få sova på morgonen på min lediga dag. Livet äger. Springer tydligen runt arga älgar i Irsta också för ovanlighetens skull. Fint.

För att dra upp ett ovanligt ämne så fick Tomas Tranströmer Nobelpriset i litteratur idag. Eller alla fick veta att han skulle få priset iaf. Inte varje dag en västeråsare får Nobelpriset!! (Försöker att bli stockholmare men Vässan ligger lite närmare hjärtat) Välförtjänat var det i alla fall.

Jaha, och vem är den här Steve Jobs som alla pratar om???*




xx



* obs skämt (Anton slå mig inte)

jadu conor


BRIGHT EYES BRIGHT EYES

BRIGHT EYES BRIGHT EYES

BRIGHT EYES BRIGHT EYES


i don't know where i am, but i know where i want to go



xx

mmmmmmmmmmmmåndag



Kan inte bestämma om det är en bra måndag eller inte. Det började med att det älskade tåget till Stockholm tog 50 minuter längre än vanligt. Väldigt duktigt för att vara en tågresa på rätt exakt en timme. Satt dock och lissnade på min ipod som inte bara sjunger på sista versen, den har gjort ett antal extranummer. Planerar nu att kriga lite med SJ och kräva tillbaka mina 128 kr.

Mot biblioteket och träffa min lilla grupp och göra en inlämningsuppgift. Mötte Daniel på tåget som sa att det hade tagit hans grupp cirkus 5 h att göra. Bra att vi hade 3 h på oss?!! PANIK. Fast det visade sig bara ta en timme för vi var rätt så duktiga om vi får säga det själva. 

Har även lyckats koppla in Internet (applåder mottages). Tyvärr så har dock vårt kanalutbud på tvn reducerats ännu mer än de ursprungliga tre kanalerna för tvn verkar vara trasig. Inte okej. Dessutom vill inte Bredbandsbolaget att jag ska betala min faktura för den går inte att se när jag loggar in. Som ni vill, BB. SOM NI VILL.


På det stora hela tror jag det blir +/- 0 va??



xx

RSS 2.0