IT'S ON



SISTA DAGEN. Imorgon ska PM lämnas in. Bra att jag är så jävla klar med det så.



Dör.


xx

bildspel: LONDINIUM


Några år senare men yess.






Kuligt att Stina lyckas bo cirkus fem minuter från Blake Rd där jag bodde ja.
Kan väl konstatera att man kände sig hemma vid tubstationen och polackaffären, ehe.





Ut i Camden på fredagen och sedan The Borderline på lördagen. Alltid intressant folk ute. Bandet jag ville se på Flowerpots nya (ej att rekommendera) ställe hade tydligen ställt in. Samt så lyckades jag även missa Sparrow & the Workshop. Lyckad/ledsen tjej. Men det går att roa sig ändå, ehehe.  
Svårt att övertyga vissa om att man inte pratar tyska dock...





Bästaste platsen på dubbeldäckarna: längst fram till vänster. Dagens tips.

Söndagen begav vi oss ner mot Trafalgar Square för att fira Saint Patrick's Day. Missade dock paraden, väldigt lyckat. Begedde mig sedan av på egen hand och hemsökte Sohos små gränder och affärer och även en tur till Angel för shopping. Sedde alla bussar, exempelvis 73, 67 och 243 som påminner om Marie och Stoke Newington. Saknar den lilla filuren. Samt alltid spännande att räkna hur många ortodoxa judar man ser i Stoke Newington.






Återförenade Stina med hennes telefonkiosk. Ehehehe, dör.





När det blev måndag var inte klackarna i mina älskade skor i skick att kallas "klackar" längre. De dödade min hälar något in åt helvete så blidde en tur till Primark i Wood Green. Tur att jag inte hade en nästan för tung väska redan, eh. Lyckades iaf köpa skor (tack GODE Gud) och lite annat ehe.

Pickenick i Finsbury Park där jag tog avsked av skorna (grät naturligtvis floder) och blidde attackerad av en hund som snodde min macka!! Oki, asso det var en liten hund men med tanke på hur micket jag älskar (eller va) hundar så var det en nära döden-upplevelse. Behöver terapi tror jag. Fick iaf 2 pund av ägaren som ersättning för mackan. Chockad/hungrig tjej.





En snabbtur till Brick Lane och Rough Trade där jag hittade Alex Turners solo-EP. (Den är asbra om någon mot förmodan vill veta) Sedan begav vi oss mot Sloane Square där vi skulle se en pjäs med Johnny Flynn. Hade krigat på morgonen för att få biljetter och efter några hemskt sekunder då vi trodde att det var utsålt lyckades vi få två biljetter. Asbra.

Ett rätt rikt område om man säger så. När vi hoppade av bussen kände vi oss lite malplacerade. Alltså jag menar på den nivån att man började fundera på om folk stirrade på oss för att de var arga för att vi förstörde områdets estetik eller något, ehehe. Välklädd tjej.

Pjäsen var iaf massa kulig. (Och Johnny var söt, hoppas jag lyckades få över Stina på den Johnny-positiva sidan) Handlade om en forskare som inte tror på att det är pga människorna som temperaturen stiger för det finns inga bevis. Johnny spelade en av hennes studenter som hade svaga (ehum) skuldkänslor för att han bidrog till växthuseffekten, haha.



På tisdagen hittade jag på mitt flyg på Stansted. På tåget dit läste jag i Metro att Jedward (<33) ska representera Irland i Eurovision Song Contest. YESS!! Dör, de kommer bli diskade för att de är för dåliga typ.

Väl hemma innebar kvällen att vi åkte till Östanbro där det blev väldigt festligt och eh ja, det går sällan som man tänkt sig. Slut på sammanfattning, hej!!



xx

do you, do you, do you, do YOU?



Jag och mina bokar har det väldigt trevligt i soffan. Har inrättat ett tillfälligt pluggställe i vardagsrummet.

Funkar sådär.






Idag är ett sådant tillfälle då man behöver lissna på Conor som säger att ja, han vet att det är kallt, men vi måste nog tyvärr gå.



Annat intressant idag: Härjade på bibblan, lekte med Becka och kikade lite på när Kim Källström spelade fotboll. Han är bäst.  



xx

i left my heart in a provincial town



Huuu, det där jävla PMet som ska in på fredag hänger över mig som ett stort moln. När det är molnigt håller man sig inomhus och hoppas att molnen ska försvinna snart, tror inte att den taktiken funkar i det här fallet. Ska iaf skjuta upp fanskapet lite mer genom att promenera in till stan, lissna på fin musik samt filosofera över meningen med livet.


xx

jobbig tjej


Ni vet hur man alltid klagar på att det är för micket drama i ens liv?

Har äntligen insett att det inte är det som är problemet. Det är micket värre när det inte finns något drama i ens liv över huvudtaget, för då måste man skapa nya problem istället.

Ingen aning om hur det blev såhär men, eh ja.


xx

conor



I know that it is freezing but I think we have to walk.


Kan vara den bästa raden ur en låt någonsin. Det är som att Conor säger "Ja, jag vet. Livet suger, men det blir bättre sedan." Han liksom håller med om att det är för jävla synd om en men samtidigt så vill han trösta och muntra upp en.


Dessutom var det typ det finaste jag har hört när han spelade den med First Aid Kit på Debaser. 



Ursäkta bristen på vettigheter men det mest spännande jag gjorde idag var att bygga pussel.

As you were.


xx

don't you wanna be relevant?




Oväntad inspiration till motivation.


Jobbig dag idag. Fått väldigt micket för lite sömn så kände att slutet var nära när vi satt och skrev domslut med basgruppen. Eller ja, vi och vi. Var i det närmaste okontaktbar och överlät saken till de andra eftersom det liksom inte gick att tänka rakt så att säga. Vägrade dock fråga ifall jag kunde åka hem (för de är snälla så hade säkert sagt ja) för ifall jag inte bidrog med något så skulle jag i alla fall vara där och lida lite. Dåligt samvete men får väl hjälpa mer nästa gång.


Det jobbigaste i hela historien är alltså att man inte kan gå och lägga sig nu för då vaknar man mitt i natten och kan inte somna om. Intressant inlägg som förtjänar att bevaras åt eftervärlden detta. Palla.



xx


så bygger vi ett samhälle efter korporativa principer



Fint med helg. Har spenderat den genom att bara göra vettiga saker, ex bygga pussel.

Tar några år dock. Har (visserligen med en aning bristfälligt engagemang) nu tagit ett par tre veckor trots hjälp av en högst tålmodig far som för tillfället är enda anledningen till att jag inte har förpassat pusselfanskapet till eldstaden. Vägrar dock bli överlistad av ett pussel så kriget fortgår.

Bara för att förklara att jag inte är helkorkad så kan jag visa hur detta pussel ser ut:





Ni förstår.



Det roligaste med världen just nu är att jag inte längre är ensam om att... ja vi kan kalla det "hysa starka känslor för" SJ. Någon gubbe stod nyss och gnällde massor om dem på tv. Jag fattar ingenting. 

Har spenderat en stor del av mina ungdomsår med att fundera över hur micket jag avskyr SJ (de ligger dock inte i närheten av VL) men seriöst, när det är en halvmeter snö på marken så kan man väl ha lite överseende med att tågen faktiskt inte går. Svenska folket är i det närmaste redo att skylla jordbävningen i Japan på SJ. Skärpning.



xx

ang. läskigt bibliotek



Ska skriva en skräckfilm baserad på mitt liv. Idag sprang jag runt och härjade på ett flertal bibliotek i Uppesala i jakt på böcker. En av dessa böcker fanns i "Öppen samling" på Carolina Redivia.

Jaha, hissen upp till 9:e våningen där det är lika ödsligt som motorvägen klockan 4 på morgonen. Golv som ser ut att höra hemma på sjukhus och täta rader med uråldriga bokhyllor som ser ut att ha varit gamla redan på femtiotalet. Halvdunkelt ljus så man bara väntade på att någon seriemördare/spöke skulle hoppa fram och orsaka en alltför tidig död. Dessutom gick jag lite vilse för man sedde inte dörröppningarna.

Jesus.



I övrigt ska jag till Högkvarteret nu och leka med Reyier och Holmström.


xx

for the last time



London var ju i vanlig ordning lite fint.

Hemsökte Stinas hus, besökte diverse trevliga ställen, inklusive Stinas telefånkiosk vid Trafalgar Square. Utanför McDonalds vid Leicester Square var ett stort område avspärrat och vaktades av poliser för det hade tydligen varit ordentligt slagsmål kvällen innan. Känns säkert. Gladaste polisen i världen började berätta om sin familj och allt för oss innan han tursamt nog blev anropad på radion så vi kunde gå därifrån.

 Shoppade lite smått, bland annat nya skor eftersom de gamla (och älskade) föll isär på planet. Ledde till ett tårfyllt avsked i Finsbury Park. Väldigt traumatiskt, speciellt med tanke på att jordens största hund (tänk ponny!!) rusade på oss tre sekunder tidigare och snodde min macka. Hungrig tjej.

Avslutade besöket med att se en pjäs som Johnny Flynn spelade i. Så sjukt rolig, även om det spårade lite i andra akten där. Satt hela pjäsen och hoppades på att han skulle spela en låt (det gjorde han <3) och funderade på vem hon som hade huvudrollen påminde mig om. Insåg sedan att det var hon i Being Julia som alltid påminner mig om Sarahs mamma! True story.

Flög hem i tisdags och den dagens höjdpunkt var när jag i Metro läste att Jedward ska representera Irland i Eurovision Song Contest. YESS. Ska definitivt rösta på dem. På kvällen lekte vi hos Plast i Östanbro. Har fortfarande sjukt ont överallt, tror jag ramlade i trappan.



xx

everything's just fine. i'm on the piccadilly line



Helg helg helg.

Bra liv. Imorgon återvänder jag till N11, LONDON. Det första jag ska göra är besöka min polackaffär vid tuben. De måste ha gått i konkurs när jag slutade köpa cola. Sedan ska jag hemsöka Stina och hennes hus och sen ska vi roa oss tills vi inte vet vad vi heter. Praktiskt med samma namn, eh.  

Vad är oddsen att hon bor 5 min från stället där jag bodde, eh.


För att beskriva denna händelserika - eh - torsdag så har jag befunnit mig i Uppesala. Idag diskuterades det bland annat huruvida man får lämna ut personuppgifter på bloggar och en mans rätt att hävda att han är far till ett barn.


Ska försöka packa en väska nu. Hata hata hata. Borde bara stoppa ner en tandborste och hårborste i en väska och säga att det är klart.


xx

arosia



Imorgon är det åtta månader sedan jag kom hem från London. Vänligen observera att under fyra av dessa månader har det legat i det närmaste en halvmeter snö på marken. Minns inte hur världen ser ut utan snö. 

Känns ibland som att inget har förändrats sedan jag åkte.


xx

sweet


Inom loppet av 30 minuter blev jag bjuden på pommes frites av Calle och en semla av Friday.


Bra dag.


xx

kärleksförklaring



P.S. Glömde det bästa som hände idag, en helt magisk händelse.

Fick en gratis cola på Bistron idag. Ska aldrig mer säga något ont om stället. <33



P.S IGEN.

Sarah blev offer när jag via MSN diskuterade mig själv fram till varför jag är arg/besviken på världen/folk. Så nu är det riskfritt att kommunicera med mig. Kommer inte bitas, lovar.


xx

be safe - the cribs


One of those fucking awful black days when nothing is pleasing
and everything that happens is an excuse for anger.

An outlet for emotions stockpiled,
an arsenal, an armour.

These are the days when I hate the world,
hate the rich,
hate the happy,
hate the complacent,
the TV watchers,
beer drinkers,
the satisfied ones.

Because I know I can be all of those little hateful things
and then I hate myself for realising that.


.





Idag är det världens bästa låt för idag är en sån dag när man hatar världen.

Arg på det mesta, besviken på resten. Lekte lite med Jonh och Anton, vilket hjälpte. Träffade även Emina och JT. Nu surpluggar jag. Går sådär.


hey do

xx

WELL SHAKE IT UP BABY



Jonh vann Vasaloppet.

Typ.


Duktig kille.



För trött för att bokstavera ordentligt märker jag.
Återkommer i morgon.



xx

dalecarlia



sälen, sälen - den har inga fjäll.


(Det här inlägget hade varit micket coolare om jag hade kunnat länka till ett youtubeklipp med låten ovan, men den fanns visst inte)

Beger oss imorrn norrut för att heja på Jonatan i Vasaloppet. På återseende.


xx

väntar på ett tåg.



Man vet att man är äkta fb-medlem när man använder det för att ragga.

Var hos Johanna i Stockholm igår för att se Autisterna och hennes lägenhet ligger mittemot Science Fiction-bokhandeln. Min kära vän och hennes kompisar hade spanat in någon som jobbade på övervåningen där på andra sidan gatan. Råkade (ehe) påpeka detta (samt tagga bokhandeln) i ett logginlägg på fb där jag uppmanade killen att vinka.

Efter någon halvtimme kände vi att folk kikade på oss (och skrattade) från alla möjliga fönster och till slut så var killarna vänliga nog att vinka (och skratta) åt oss.


Bra grej.



xx

i'm wide awake, it's morning



Vaken, vaken, vaken. Sticker till Uppsala innan huset invaderas av Frodos kompisar.


xx

RSS 2.0