tuff tuff tuff som ett lokomotiv


Haha så söt och naiv i förra inlägget.

"Hoppas på feberfri imorrn"


Monsterfeber varade till söndag. Nice. Slutade med gråt och svordomar om vartannat i förtvivlan över PM-skrivningen. Fyfan. Tror att jag hoppade över halva frågan och svarade halvt på resten. Om det får godkänt måste jag nog framföra mina tvivel om kvalitén på juristprogrammet.

Men nu är det härliga tider, strålande tider etc tills vidare. CSN gav mig pengar (hoppas de inte läser PM ...) och jag är nästan frisk. Har en tågbiljett eller två också.




xx


it's allright


Rolig helg och sådär. Firade födelsedagar med bowling på Strike. (Jag vann, hur i hela friden gick det till??) Sedan gådde vi till Skybar eftersom vi är gamla nu, men sedan gav vi upp och gick ut och dansade på BmB istället.

På söndagen hade mamma gjort plättar till mig på morgonen <3 Sedan hade vi släkten över. Tack för alla gratulationer och fina presenter!

Här i Stockholm är det PM som ska skrivas. Har dock sovit 40 av de senaste 48 h. Har åkt på massa feber och jag orkar inte med mitt liv. Tur att alla är så snälla mot mig. Får typ dåligt samvete, ehehe. Hoppas på feberfri imorrn :)))


xx


come to australia, you might accidentally...


Det här med skola kl 08 asso. Schemaläggaren har spårat lite nu. Och varför blir alla så förvånade över att jag dyker upp?? Bara för att jag inte gör det frivilligt så betyder det inte att det är fysiskt omöjligt att gå upp innan solen gör det...

Annars inget intressant. Kan meddela att Tricky Dave leder på Wicked Tuna. Awsome. Lia har dessutom fixat mina naglar så de är vackra och skimrar, hihihi.

På tal om djur som inte är söta. Planeringen inför Aussie pågår för fullt. Ska bli så roligt att jag dör (ta i trä). Finns massa söta djur att titta på/klappa/krama/smuggla hem i resväskan, tänk kängurubebisar, koalor och delfisar. Vad vill Maja kolla på tror ni?? Ja om ni tänkte söta pälsbollar enligt ovan så tänkte ni fel. Maja vill se djuret som helst äter alla söta pälsbollar i hela världen: VITHAJEN. Känner att ett wtf är på plats.


/ understimulerad tjej
xx


and we're so sick and tired


Åhhh, sjuklig tjej. Orkar inte. Var köper man ett immunsystem??

Tyck synd om mig!!


xx


i'll make it up to you

 
Haha, ursäkta irritationen igår.
 
Idag är en bra dag. Har slösat lite pengar, vilket alltid är kul i början men efter ett tag känner man det gapande hålet svarta hålet i ekonomin.
 
Köpte lite mer kurslitteratur (tur att jag fick pengar från bokhandeln igår...) och sen var jag till biblioteket och lånade lite fler böcker för det är så sjukt kul med böcker så jag kan skriva pm om kommersiell hyra (vad är det...?). Väl hemma insåg jag naturligtvis att böckerna fanns i nyare upplagor i Västerås. Suck.
 
Gådde till Telia och bad vänligt om att få låsa upp min telefon så jag kan ha ett australiensiskt sim-kort i den sedan. Telia var extremt tillmötesgående och låste upp telefonen för en symbolisk summa av 300 kr. Sedan har jag även sponsrat Qantas genom att köpa flygbiljett Sydney-Cairns. (Valde flygbolag på logga - de hade en känguru, ok?) Resan dit kommer alltså ta cirkus 37 h. Hinner antagligen plugga mer då än under resten av terminen... 
 
För övrigt så är ju passet fixat (fortfarande gråt på bilden, pappa skrattade åt den i typ 10 minuter idag. Min egen pappa!!!) så har ansökt om visum och förhoppningsvis blir vi insläppta i landet. Kanske satsar på att bli kändis genom att dyka upp på Gränsbevakarna: Australien, ehehehe.
 
Näe, något såhär detaljerat (men ack så ointressant) har väl aldrig världen tidigare skådat, så jag avslutar nog här. Lia har lovat att göra mina naglar fina ikväll så hoppas att hon kommer ihåg det...
 
 
 
xx

we hate what you do and we hate your whole crew

 
Åhhh, världen och jag är inte vänner.
 
Min senaste spotify-lista heter därför "arg" och innehåller typ Fuck you av Lily Allen och andra bra låtar. En del av all irritation beror på att Spotify-appen kraschar en miljon gånger varje gång man använder den, men tyvärr har jag glömt hur man lever utan den så man får väl försöka tänka lugnande tankar när det händer.
 
För min del brukar lugnande tankar vara hur jag vill formulera ett hatbrev (Spotify förtjänar väl minst ett dussin) eller giftiga (och välformulerade!) kommentarer till människor som förtjänar dem. Sedan är jag alldeles för trevlig och väluppfostrad för att ge uttryck för detta, men om jag någon gång skulle känna för det så kan det ju vara lämpligt att ha tänkt på det i förväg liksom. Eh.
 
Oki, uppenbarligen har jag för micket fritid eftersom ovanligt micket av just denna helg har bestått av att lugna ner mig eftersom folk verkar göra allt för att provocera mig. Har i alla fall gått från "jag hoppas att du dör en micket långsam och plågsam död" till "jag vill inte se dig igen", så det känns som ett framsteg åtminstone / lugn och harmonisk tjej
 
 
Näe, positivismen här asso. Häromdagen lärde jag mig fylla på luft i däck isf så nu kan Maja cruisa runt i sin lilla skrothö, EH menar Golfis igen. Varfur blev man inte bilmekaniker?
 
Hihihi.
 
 
Satt även häromdagen och funderade på om ingen ville ge mig lite pengar för det kan ju vara trevligt att ha liksom. Kom på att jag hade lämnat in alla bokar från C2 till Juristernas bokhandel så idag fådde jag 1800 kr av dem. Förlåt att jag tvivlade, Jesus.
 
 
xx

RSS 2.0