the beach boys? just a band



freeeeeeedag!!


Skall snart bege mig till West End för att träffa Marie.


Igår när jag skulle stänga av min älskade dator så gjorde den ett hemskt ljud. Det lät helt seriöst som ett micket plågat djur. Det riktigt skar i hjärtat. Blev micket orolig. Datorn och jag är ju som Ash och Pikachu, fast vi battlar bara isbjörnar i Polar Bear Bounce.








xx

led zeppelin? just a band


Fotont åtgärdas med alvedonnn.

BOKAR? EH EH (nothing else I can say)




THOU SHALT NOT GO INTO THE WOODS WITH YOUR BOYFRIEND'S BEST FRIEND, TAKE DRUGS AND CHEAT ON HIM.

(thou shalt not fall in love so easily)




xx

the beatles were just a band



Tydligen var inte det förra inlägget av godkänd standard enligt Frodo.

Suck.


Hade jag lagt in en bild på Pikachu hade hon säkert tyckt att det var jättesött.



Idag var jag på jättedåligt humör för sjuklig och fotont, så jag gick helt enkelt och la mig när ungarna gick till skolan. Vaknade 12 och var fortfarande lite surig. En lång varmdusch senare kände man ju i alla fall att man levde. Kollade email och jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vad glad jag blev.

Mail från mamma om hur det i nån gammal körkortsbok stod att man skulle se upp för barn och fruntimmer (barn sprang ut framför bilen och fruntimmer var tydligen virriga). Långt, och micket roligt, mail från Anton som gjorde mig massa gladdd. Även ett mail från Länsförsäkringar som säger att deras kunder ska få pengar tillbaka eftersom de har gjort stor vinst. Med tanke på att jag aldrig har betalat en försäkring i hela mitt liv så misstänker jag starkt att jag inte får en enda krona, men det gjorde mig glad ändå.



Häromdagen såg vi Girls och Frankie & the Heartstrings på Scala. Gillade Frankie men Girls var lite tråkiga i längden... Sen träffade vi Josh och det var spännande. Kul kille, ehhehehe.

Igår...... sedde jag storslalom eller som de säger här: giant slalommmm. Svårt att förklara på engelska för Katie och Isabelle hur det funkade. Vi sedde även stafett - gulddddddddd!!!!! Duktig.


Annat intressant: jag har läst en bok eller tre. Kan ju inte ut och vandra så micket nu med stukad fottttt. Blir lite vansinnig men all is well.



hey do mina venner.

xx




P.S Till Friday:




pikachu



Har förvånansvärt micket att skriva eh.








*fail*



.

i'lll find it somewhere over the railings



Tisdag innebär nytt avsnitt av Greek.

Tisdag innebär även att Marie och jag ser Girls på Scala ikväll.







morgontrött




xx

N11



and so i'm back in london town .






Stukad fot (hoppa inte ner från garagetack mina damer och herrar) och en mindre tsunami nedför gatan pga "heavy rain" som ska hålla i sig hela veckan men det är ju LONDONLONDONLONDON!!!



puss


xx

TWIST AND SHOUT!!




*händelselöst*


Humhum, skön vecka när man får vila upp sig. Kanske lite för micket vila, men man ska ju inte överanstränga sig... Idag har jag mest läst min bok, badat, samt kollat på OS. Om det är någon sport som följs i detta hus så är det väl alpint. (Kan det ha något med det faktum att vi bodde i Sälen när jag var liten att göra eh??) Duktig Anja osv. Sarah var även här en vända, wiiiiiihi.

Nu sitter jag här och lissnar på pappas gamla lp-skivor (finns ju inget ljud på datorn). Dagens val är Please Please Me, enbart baserat på Twist and shout. 


Igår blev det stan med Frodo, systemet med Bookie, sen fådde jag besök av Madde och Emma, vilket var länge sen. Trrevligt. Sedan åkte jag med Emina och Jonh och besökte Erik ute i skogen. Vi sedde Into the Wild. Eller ja, alla sov under olika delar av filmen så tillsammans har vi säkert sett den iaf.


Imorgon kommer kusiner och mormor och sådär. Sedan Konrad om allt går som planerat ehe.




xx


BABY YOU CAN DRIVE MY CAR



Idag har Frodo och jag gett bort det vackraste födelsedagskortet någonsin. Mottagaren, dvs Maja, blev mindre glad. Det var en bild på Miley Cyrus  och en stor 8:a. Vi skrev ut den tjusigaste, ehe, bilden på Maja som vi kunde hitta (inte för att vi letade speciellt noggrant) och klistade fast den samt en stor 1:a och skrev Majley Cyrus under.


Grattis på födelsedagen Maja! Körkort så att du kan skjutsa runt mig i tid och otid skulle uppskattas.







jå   xx


WELL IT WAS TWENTY YEARS AGO TODAY







hur gick detta till?


xx

i can almost see it, that dream i'm dreaming



WIIIIIIIIIIE halvmeter snö och minus 10, åh vad underbart att vara hemma! Saknar Londons vår för tillfället eh. Nu följer en micket detaljerad sammanfattning av början på min vistelse.




På Stansted tänkte jag att "nu jävlar ska jag ställa mig i kö så att jag får sitta vid ett fönster". Sagt och gjort, vem träffar jag på om inte Amanda? Typsikt nog så har jag fortfarande hennes vantar och hade plockat ut dem ur handväskan ett fåtal timmar tidigare för att inte tappa bort dem i Sverige, hah. Vi träffade även en annan au pair som hette Stina/Kristina, fast hon bodde ej i London.


Jaha, efter en hel natt på flygeplatsen kände jag att energin började ta slut så jag sov i några timmar. Vaknade och kände mig smått vilsen. VAR/NÄR/HUR/VA? osv. Insåg snart att vi skulle fira världens bäste Jonatan.

Naturligtvis tyckte folk att jag var seg så de skickade över Jonh och Bella för att säga åt mig att dyka upp. Först pizza med la familia och skjutsa Frodo till stan (ack en sådan vänlig själ jag är). Göra mig i ordning. När halvfärdig dök Jt upp med Alex på axlarna (fick ingen förklaring till varför) och sa åt mig att skynda. Medan jag sprang runt lite överallt satt de och pratade med min mamma och kollade på ishockey i mer än en kvart - SUCK.

Promenerade över till Jonh (praktiskt att ha som granne) och HELA IRSTAGÄNGET - plus några fler - var där WIIIIHI!! De är roliga och jag har saknat dem. Ingen orkade ta särskillt många bilder, men det är förmodligen lika bra med tanke på att någon av killarna kom på den fantastiska idén att de skulle raka av sig håret, vilket innebär att de flesta av dem numera är i förtvivlat behov av att uppsöka en frisör. På tal om hår så hade Erik inte micket av sitt krull kvar - MICKET STOR CHOCK!!!



Nu följer det obligatoriska bildspelet.
Dagens titel är "JONH 20 - Hälften, inklusive födelsedagsbarnet himself, fastnade ej på bild"






1) Josefin, Johan, Anton, Bookie
2) Granholm, Calle
3) Calle med betydligt mindre hår, Alix
4) Jt gör armhävningar (?)
5) Bella
6) Alex
7) Erik (lägg märke till brist på krull)
8) Plast (namnets ursprung är ej känt)
9) Henrik, Josefin


Dagen efter besökte jag återigen min granne vars föräldrar uppskattade städhjälp. Var bara Jonh och Jt där och de spenderade mest tid genom att spela något dataspel som går ut på att styra en bil och hoppa över hinder. Ja, ni läste rätt. Burger King och snabbt besök hos Alex för att återlämna förlagd plånbok. Sedan massa god middag med toda la familia. Me gusta. Sarah besökte även mitt hus.







Måndag blev rätt stillsam. Alla jobbade/pluggade/praktiserade/återvände till lumpen och sådär. När Frodo kom hem så begedde vi oss ner på stan och hälsade på kusinerna. Carlito blev micket glad. Emilio hade ont i örat men han blidde också glad.

Carin tog med honom till doktorn och det visade sig vara öroninflammation vilket innebär penicillin. Usss vad äckligt. Stackars ungen grät i en halvtimme för att det var så äckligt men till slut så fick vi honom att ta lite i alla fall. Emil kanske inte pratar så micket, men han förstår vad man säger och han verkar rätt resonabel, haha. Medan de var borta spelade vi vår egen version av Hej Knekt. Slutade med att alla dog av andnöd efter att ha skrattat för micket.







Idag blev det sturepizza med Bookie och Anton. Saknar den i London. Med andra ord var min sista dag som tonåring inte alltför spännande. Ack.

Imorgon blir stan med Eminan och senare även Bookie. SYSTEMET osv.




God afton

xx

stansteddddd



Idag (igar?) var ej min dag. Bara att konstatera.

Befinner mig nu pa Stansted. Skulle naturligtvis ha befunnit mig i min alskade sang hemma i lilla Irsta men lyckades jag missa flyget eller lyckades jag missa flyget. Att saga att jag hatar bussar racker inte. Jag AVSKYR dem. FORAKTAR dem. Do bussar do.


Det gar iaf ett till flyg till Vassan nu halv 7 pa morgonen. Det var ju bara att aka tillbaka till familjen, checka in online och skriva ut boarding pass. Nagot paranoid for att vara sen (samt uttrakad och ovart att sova i typ 2 h) sa tog jag sista Stansted Express och var har vid midnatt ungefar. Jag och flygplatsen gar bra ihop. Min nya favoritsysselsattning ar att sitta pa golvet hela natten, lasa bok/tidning, dricka cola samt lissna pa fin musik pa ipoden. Livet ar bra, wiiiiie.

Sakerhetskontrollen gick bra (massa latt nar man inte har dator med sig / saknar dock min alskade van) en av nagon anledning ville inte den dar prylen som laser strackkoden lasa min?? Det var en av orsakerna till att jag missade forsta planet. Som tur var sa tankte Gilly pa det nar jag var hem och hon foreslog att jag skulle skriva ut en extra i hogre upplosning. Den funkade som tur var. Sa nu ar jag och flygplatsen ater vanner igen.

Vantar pa att det ska hoppa en skylt om vilken gate jag bor bege mig till sa att jag kan sitta dar och stirra argt pa Ryanair-manniskorna och hoppas att de blir micket irriterade. Livet ar bra som sagt.



Hej da for ett tag London, hej Sverige!


xx

take me home country roads




Städning är så fantastiskt kul och så givande. Rummet är nu skinande rent. Tog endast 4 timmar. Observera att rummet är på ca 8 kvadratmeter.

Jobbigt när man har tid att passa. Var är Marie undras.




Fick kort från Carin, Carlito, Emilio, Per och Eric idag. HAHAHA jag ser så ful ut. Dock hade Emil ritat en micket vacker teckning med vattenfärg. Den sitter på väggen. Kände att den är micket värd att beundras ehe.



Hey dooooooo xx

now i wonder how whatsername has been



Kingston, British Sea Power och min kamera som gillar suddiga bilder skarpt (huhu)

Vilken tur att vi hade kollat åt vilket håll vi skulle gå åt när vi hade kommit fram till tågstationen i Kingston och sådär. Jag trodde att Marie hade koll och Marie trodde att jag hade det, haha.

Lyckades hitta till slut för jag hade sett en karta för typ en vecka sedan och kom ihåg ungefär var det var. Kartor och texter jag läser kommer jag ihåg, men ansikten och namn försvinner i ungefär samma ögonblick som de försvinner från mitt synfält. Ack vad skulle jag inte ge för att det var tvärtom, men igår var det ju praktiskt.





Åhhhh vad söta de var sen! Waving flags och Carrion var såklart bäst, men överlag så var de otroligt micket bättre live än på skiva. Albumen har nämligen en tendens till att vara lite långtråkiga. Nu var det en fantastisk publik som sjöng och crowdsurfade om vartannat. Vakterna kastade ut en kille som var helt oskyldig och när det var slut så stod han fortfarande där och hävdade envist att han inte hade crowdsurfat, stackarn.

Otrolig tur med tågen, vi hann precis med det in till London, sen näst sista Victoria och sista Piccadilly line-tågen för natten.




Just nu "städar" jag mitt rum och "viker tvätt". Det innebär alltså att jag tar regelbundna pauser för datorn (5 min städning, 15 min på datorn). Jobbigt när man har en tid att passa, så jag började i god tid. Nästa problem är: hur långt är 55 cm?? I England - dvs i det här huset - använder de inches och medel för att mäta upp 55 cm FINNS EJ. GWA.




xx

punkt punkt punkt



As soon as I love him it's been too long
Talks of future with you caves me in
Swallow my sugar kiss and eat it alone
Hearts collide and smash any dream of love





and these girls fall like dominos


xx

i remember her face, but i can't recall her face



VARNING! Veronica, läs ej längre!


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>



Av alla ställen vi kan se British Sea Power på, så ska vi till Kingston som ligger lite åt helvete (för någon som bor i norra London iaf). Men det kommer blir BRA.


FREDAG I MORGON, WIIIIIIIIIIIE



hey do

xx

she went away and then i took a different path




Hjärtliga gratulationer på bemärkelsedagen till världens bäste Jonatan!
Granne och vän i 18 år nu.

Han fyller 20 år idag.









xx

i made a point to burn all of the photographs






Kom hem från West End för en stund sedan. Marie och jag begedde oss till The Borderline för att se The Wave Pictures. Ska väl inte säga att det var den bästa spelningen jag har varit på, men förmodligen den trevligaste/roligaste, haha. Inte nog med att musiken var bra (den där killen är ett underverk när det gäller gitarrspelande), de var även jättesöta killar som skämtade högt och lågt och bjöd på sig själva, glömde texter och bytte så att trummisen sjöng en låt.

I like it.




xx

i left my heart in tokyo / a provincial town




Massa förkyld. Förmodligen döende.


Minst.










*väntar*





Arg på folk/vädret/kollektivtrafiken/världen.


xx

then it turned out to only be a dream



45 blev 63. Bittert.


Jag vägrar kika vad internetbanken säger nu.




xx


thought i ran into you down on the street



Fin lördag. Energibrist blev matlagning (tyst med er, jag slåss) och Misfits för att beundra min nya stora kärlek Rob Sheehan. Marie föredrar dock Simon med brist på allt vad social förmåga heter.

Söndag, "shopping". Eskimåer och isbjörnar. Paddington? Paddington. Fail.


Måste lägga 43 extra pund, obeskrivlig glädje! Dock värt varenda liten penny.





*klickar på "sälj biljett"*




xx


i drive up to muswell hill. i've even been to selsey bill



Vi skulle ju se Surfer Blood på Koko igår. HAH.


Antog ju bara att de headlinade så vi var där i tid för sista bandet. Gissa om vi missade dem eller om vi missade dem. Jaja, vi fick ju iaf se nåt annat bra band så det kändes ok ändå. Dock har Koko sån äckelmusik på fredagar att det var sista gången jag gick dit iaf, hahaha. I vanlig ordning lyckas man ALLTID möta de mest intressanta människorna på väg hem/nattbussen.


Annat intressant: Robert Pattinson har blivit sedd i Muswell Hill (10 min härifrån). Han hade nyckel till ett hus - bostad undras? I ALLA FALL så var jag ju tvungen att delge Veronica - som för övrigt anser Rob vara samhällets fiende numero uno pga hans shampoo eller nåt - detta. Extremt rolig reaktion och hennes kommentar var (ungefär): ÅH NEJ NU MÅSTE DU ÅKA DIT OCH LÄGGA VITLÖK UTANFÖR HANS DÖRR SÅ ATT HAN INTE GÅR UT!!! SAMT STALKA HUSET LITE OCH SE OM TOM GÅR DIT.....





xx

i just don't care about the evening news






1) Piccadilly Line

2) PAKETET HAR ANLÄNT <333

3) Adam Green igår

4) Marie bor här för tillfället




Ikväll Koko och Surfer Blood (jaaa vi såg dem i onsdags jag veeeet men så söta)



xx

hey do.



P.S. Veronica jag har biljetter till din käre vän Tom nu

we fall in love by accident - a heavenly coincidence



Jag er trött. Lite arg. Lite glad. Rätt så road. Sedde Adammm Green ikväll, han var duktig.


Vad händer i morgon? Blir tripp till West End och kvällen lutar åt Koko (Surfer Blood - ja igen) eller Barfly (Hadouken).  




xx

systrar och kusiner






carlito, maja, emilio och frodo på msn - 10/10




paketttt

 

 

"Utlandet" låter väldigt vagt... De har säkert råkat skicka det till Zanzibar eller nåt. Vore så typsikt.

 

 

 

 

xx


MISFITS



Ny tv-serie att följa. Eller följa och följa, första säsongen hade väl 6 avsnitt och det är allt som finns att se. Sämsta beskrivningen någonsin, låter så extremt fjantig att jag dör men serien är bra. Och rolig. Faktum är att den är så rolig att jag dör lite.

Iaf. Den handlar om fem ungdomar som får samhällstjänst. En konstig storm kommer och de får superkrafter.



........



Ja, ni läste rätt.







Dessutom är jag lite kär i Robert Sheehan mehe. Veronica har godkänt honom för hon gillar honom mer än James McAvoy (wtf).


Annat kul: alla huvudpersonerna ur nyss nämnda serie var hos Jonathan Ross - en sån talkshow, tänk Conan O'Brien eller så - så kikade på det. Där var även ... *TRUMVIRVEL* ... JEDWARD <333 Har saknat dem. Skrattade så micket att jag har träningsvärk idag.








xx

dagens:



Skrattade så att jag grät - 10/10

1) Gabriel + flickvän = FAIL (har aldrig träffat den men jag bara vet att det måste vara så)

2) När det gäller Stina så kommer jag alltid få roliga historier (tro mig)

3) Det är vad hon säger nu ja... (ska jag känna piken???)







återvänder till mitt ide nu, tack och god afton





xx













P.S HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag dör.

mer uppdatering: paket






Paketet är på väg.....



För att sammanfatta helgen lite snabbt så träffade jag Marie och Laura från Birmingham i fredags. Vi skulle se Hadouken men det blev inte så. Istället beslutade vi oss för att gå till Koko. Knepigt folk och dålig musik men det var kul ändå. Träffade Plupp!!

Lördag och söndag blev två turer ner till West End för att reka lite inför eventuell shopping. DET ÄR ISKALLT IGEN NU. Vet inte hur många minusar men vettenpölarna har iaf frusit...

Idag är det book club här i huset. Tre av tjejerna kan dock inte komma så jag har blivit utsedd till sjätte, sjunde och åttonde medlem. Alltså.. eh ja ^^





xx

bilder por sarah



Med tanke på datumet blir det trip down memory lane.

Till Sarah och förlåt, jag har säkert glömt hälften som förtjänar att vara med:














Värt att kommentera:


1) På bilden med gul kavaj är det inte kavajen man ska fokusera på utan håret.

2) Upptäckte nyss att myspace-sidan som jag hängt lite omkring på senare tid är svartklädda killens (Jonatan någonting) nya band!!!

Dock, och detta är ett stort dock, så har han klippt sig :(:(

3) Vet inte vem hälften av bilderna tillhör, de fanns på datorn och god natt





xx


RSS 2.0