att skriva en uppsats

 
 
Det här med att blogga under sommaren är ju som bekant min starka sida. Tänkte att jag drar ett uppsatsinlägg som vi kan kalla "Saker Stina har funderat på".
 
 
För det första kan vi konstatera att jag har jobbat även denna vecka. Det är roligt, även om man missar andra roliga saker, typ som att åka till Kebnekajse. Ack, vilket öde, jag som älskar vildmark!!
 
Däremot missade man ju även Bruce på Ullevi. Uppriktigt lessen tjej. Skällde nyss ut Friday för att hon lissnar på honom när jag är i mitt upprörda tillstånd. Tydligen är hon lika upprörd (därav lissnandet). Det roliga i historien är att vi, som pappas födelsedagspresent, såg honom på Ullevi 2008 och då kände igen cirkus två låtar, varav en var den första han spelade. Eftersom konserten pågick i ungefär tre timmar var vi rätt uttråkade, Maja somnade till och med. Vänta bara till nästa gång, då är vi där!!
 
 
Om någon har missat det (på tal om arenor) så har OS börjat också. Är väl ungefär den miljonte personen som säger det, men drottningen har humor. Roligt. Kul att se både Paul och Arctic Monkeys på invigningen. Sporter som är roliga att titta på: gymnastik, simhopp, friidrott och naturligtvis handboll. Sverige vann stort mot Tunisien idag!! Visste att vi bara behövde få tillbaka Källman i laget. Gymnastik och simhopp är kul att kolla på ("jag önskar att jag kunde göra sånt där!") men det är ju omöjligt att få det rättvist eftersom det avgörs genom poängsättning. (Se Stick It så förstår ni vad jag menar)
 
 
Har varit på Ikea med Mordor häromdagen. PERSONALRABATT!!!!! Handlade dock bara för 85 kr så sparade väl en 10 kr kanske. Gick runt och hittade en massa saker jag kände att jag behövde men sa att jag bara skulle köpa "det absolut nödvändigaste som jag inte kan leva utan". Fick med mig en kudde. Som jag nog kan leva utan om jag skulle försöka.
 
Om någon förresten undrar så är min hylla ihopbyggd nu! Den ska bara målas och så ska man väl hitta på ett sätt att hänga upp den på väggen också. Designen har ändrats lite under tillverkningen men nu är den vacker. Tror stenhårt på att ta hjälp av dem på jobbet och designskydda den, och sedan sälja in hyllan till Ikea och bli rik. Tänk er att ni slår upp Ikea-katalogen och ser "Hylla STINA" eller något annat fyndigt (ehe) namn. / Realist
 
 
Tydligen får inte Miss J, Mr Jay eller Nigel Barker vara med i nästa säsong av Top Model heller. Och i Greys Anatomy är Lexie och Teddy utkastade från serien. HEARTBREAK. Orkar inte, vad ska jag nu titta på?? Jon Snow, jag menar GAME OF THRONES börjar ju inte förrän i vår :(
 
 
xx

Going TO Ikea

Sann syskonkärlek: "Om du vill kan jag elda upp huset så det kommer hit några snygga brandmän. Jag har hört att de aldrig har tröja på sig..." Danke Maja, det uppskattas! xx


tv

 
Lalalaa, älskar SVT Play. Bäst i världen.
 
Så micket att se, så lite tid. Älskar när internet är långsamtttttttttt do.
 
Kollar just nu en dokumentär med jordens mest dramatiske programledare. Vilka gester han har.
 
Idag har jag jobbat och imorrn ska jag jobba lite mer. Roligtt!! (inte sarkasm, mitt jobb äger - vill vara kvar där för alltid!!)
 
 
xx

John Pohlman

Oki, asso överst på listan över Förbjudna ämnen på bloggen är Vädret (tätt följt av Träning och Bilder på mig själv som stark trea) men jag kan inte hålla det inne längre:

 

VAD FAN?

 

Levt i någon form av monsun i flera månader och veckan jag börjar jobba igen skiner solen oavbrutet.

 

MEN NÄR DET BLIR HELG, DÅ SKA HELA STAN ÖVERSVÄMMAS IGEN.

 

Orkar inte. Sticker till Skottetorpet.

 

 

xx

 

 

P.S Ber om ursäkt för meteorologinlägg, lovar att inte nämna det på resten av året.


nothing in the past or future ever will feel like today

 
Slut på semestern. Tyvärr. Nu måste jag göra något vettigt igen.
 
Har lekt med tjejerna på Blue Moon i helgen. Tanzen, pausen etc.
 
Det här är en ljus bild:
 
 
Hyllbygget går stadigt framåt. I morgon ska det slipas. Borde sova, men bränner en fantastisk cd-skiva istället.
 
 
xx

velig tjej

 
Oki, känner att det här kanske är jättedumt, men jag vill absolut inte bo på åttonde våningen. Har velat fram och tillbaka och i slutänden blev det inte den där lägenheten för mig. Om någon säger "man får väl ta vad man kan få" så kommer jag kasta vassa saker på denne.
 
Nä, man ska inte nöja sig med saker bara för att. Om man inte strävar efter något står man ju alltid still. Kan dock inte hjälpa att undra om det var den enda lägenheten jag någonsin kommer få. Men NÄ. Det var helt rätt. Kan ju alltid pendla.............
 
 
xx

ain't no mountain high enough

 

Glädjen när man vet att man inte kommer vara hemlös i höst. Med tanke på att huset ligger på ett berg och mitt lilla studentrum på 16 kvm ligger väldigt högt upp kommer väl min närmaste granne antagligen vara en albatross. Men det gör inget för det viktigaste finns: en dörr att stänga om sig, WIIIE!!

 

xx


konsten att betrakta konsten

 
Tänkte börja odla min kreativitet lite mer. Måla dalahästar var steg 1 och jag är nu redo för steg 2:
 
 HYLLBYGGE.
 
Asso, lovar - hade en uppenbarelse i form av en vägghylla. *ÄNGLAKÖRER* Så otroligt vacker. Började frenetiskt leta på nätet efter något som liknande detta. Finnes icke. Nähä, då får jag väl bygga en själv doo. Måste ju ha någonstans att ställa dalahästen liksom.
 
Eh.
 
Jobbade två dagar i veckan för en av assistenterna var sjuklig, men nu är jag ledig i en vecka. Har lyckats boka klipptid, vilket är en bedrift i sig eftersom jag har misslyckats med det i närmare ett halvår. Annat kuligt: jag har varit på Pitchers (onsdag), missat bussen på grund av Jonh & Jocke (torsdag), kollat bilar med Johan (fredag) och lekt med killarna och kollat på ännu mer bilar (lördag). Så himla aktiv.
 
För övrigt har jag läst några av mina gamla blogginlägg. (Alltså det är som att läsa en bok av någon med lika bra humor som jag) Tänk att det fanns en tid när jag inte var helt genomcynisk och hatade världen (riktigt lika micket).
 
 
 
xx

CHEVY THUNDER, CHEVY CHEVY THUNDER

 
Asso, idag har jag sett så många häftiga bilar i stan att man
skulle kunna tro att det inte är en slump att de är här samtidigt.
 
WAWen hade passat in bra.
 
När vi ändå diskuterar Power Meet, det absolut roligaste skämtet jag har hört/sett på länge var Majas statusuppdatering där hon uttryckte besvikelse över att hon var bortrest när Golfen hade blivit inbjuden till finbilscruisingen. Vilket öde :((
 
 
xx

tonight i'll take your father's car

and DRIVE DRIVE DRIVE

 
Tror att jag har för micket fritid.
 
Minns ej när det fanns så micket tid sist. Har till och med hunnit läsa en hel trave böcker och varje gång jag kollar på klockan har det bara gått en halvtimme.
 
Börjar bli rastlös. Hum hum .
 
 
xx

RSS 2.0