vardon??



Slog lite på ranchen med min käre far idag. Har inte hållit i en golfklubba på ett antal år så gick förvånansvärt bra. Kanske inte borde ha avfärdat tankarna på en proffskarriär så snabbt...

Däremot blir det ju snart en kamp om prestige när vi ska tävla (slåss) i minigolf. Anton tror att han kommer vinna. Fick ett sms där det stod "you're going down!" men det kan han ju glömma! IT'S ON!!


xx


vi möttes på folktandvården



Besökte tandläkaren idag. I somras sa de ju på tandregleringen att jag borde gå dit snart och be dem kolla upp visdomständerna åt mig. Naturligtvis precis efter att jag hade fyllt 20. Har funderat länge på hur landstinget kan ha så ont om pengar för jämnan men så berättade Erik om hur häftiga tv-apparater de hade så fick väl svar på det.

Hur som helst så sa de att mina tänder såg väldigt fina ut men måste dra ut en visdomstand samt sluta dricka cola och äta godis varje dag på helgen.


Fundering: Får jag dricka cola resten av veckan??

Dock är väl kanske enda sättet att finansiera utdragningen av tanden att spara pengarna som skulle ha gått till cola. Hum hum.


// blivande fattig tjej




xx

i only let you go because i love you



Har lyckats återvända till civilisationen efter en helg som innehöll en hel del firande av pappas 60-årsdag, björnjakt och framförande av fyrhjuling. Har saknat internet där ute i skogarna bortom Sälen.


Får väl göra en närmare redogörelse vid ett senare tillfälle. Insåg för ett tag sedan att jag inte alls behöver åka till Uppsala kl 6 i morgon för hade tydligen påsklov eller något. Tjejen med koll.


Diskussion ang de nya sedlarna:

Jag: Alltså nä. Greta Garbo. Vad har hon gjort för att förtjäna att vara på en sedel? Ingenting. Hon är ju inte precis någon Carl von Linné.
Mamma: Jaaa, Carl von Linné borde vara på en sedel!!


Dör. 10/10




xx

jag hade en gång en båt.



Hade jordens bästa samtal med Anton igår medan vi vaktade Jonhs båt (läs solade på däck) när de andra var och shoppade på Biltema. I övrigt börjar båten se fin och städad ut.


I övrigt så har sälen inga fjäll.


xx

officiellt


Välkommen hem.


Inte "hit" eller "tillbaka". Det här är hemma.

Hur man än vrider och vänder på det så har vi saknat dig.




xx

ett lejon i dig



Internet fungerade inte igår.

Stina och Maja gick i taket.


På kvällen var pojkarna och jag lite förvirrade så vi stressade till Bella vars lillasyster fyllde 18. Sedan promenerade vi hem till Alex och efter ett tag tog vi oss till W&B där det inte var något folk alls men av någon anledning blev vi kvar. Alla gick till bussen men när bussen kom var JT ute på vift någonstans och Jonh var på McDonalds så de fick ta taxi hem. Intressant kväll, haha.


Denna vackra aprildag har spenderats hemma hos min kära mormor som behövde hjälp med att ta ner en björk. Ja, uppenbarligen var det inte mig hon hade anlitat men jag sprang runt och bråkade med Emilio och en annan fyraåring. Vi var pirater och jag lärde dem ett antal fina uttryck som "skepp ohoj" och "land i sikte". När trädhuggaren skulle hem sprang hans dotter runt och skrek "ladda kanonerna!", hahaha. Förlåt.



Ikväll Pitchers, huhu



xx





p.s hahaha när jag läste om vad jag skrev så läste jag det sista som "pikachu".

over and out

i only wash your car because i love you


Tar grannsämjan till nya höjder och tvättar KAX:en för att muta Jonatan.

Samt så slår jag ett slag för trafiksäkerheten med tanke på att det var med nöd och näppe man kunde se ut genom vindrutan. Kolla, bilen blänker till och med!!!






P.S För en gångs skull var det inte lukten av wonderbaum man kände i bilen utan rengöringsmedel.

En stor dag.



xx


every girl wants you to be her man



Sjuklighetsfaktor fortfarande hög. Förmodligen döende. Minst.


Idag fick jag lite tokspel av att sitta i huset (hela familjen förutom pappa är sjuklig) så satt och kollade när Jonh och JT gjorde sitt bästa för att koppla in en baslåda i Jonhs bil. Slutade med att de var tvungna att ha sönder stereon för att få ut den så att de kunde stoppa i sladdarna. Micket roande.

Personligen bröt jag mest ihop på hur ostädad bilen var och erbjöd mig att städa. Slängde ut allt och dammsög. Micket fint efteråt. Nu försöker jag övertala killen att tvätta bilen också. Sen kan man ju nästan bli sedd ute i den.


Har även kollat på Bodyguard. Bra film även om Whitney Houston inte är en särskilt bra skådespelare och hon och Kevin Costner har ungefär noll kemi. Sjunga kan hon.




På tal om låtar. Om bara Spotify kunde få till något avtal med Apple så att man kunde lissna på Beatles skulle jag aldrig sluta använda det. Det bästa med att skaffa Facebook är att man kan se vad andra har gjort för spelningslistor. Så fort man inte har något att lissna på är det bara att välja någon och se vad den har för musik.

Håller nu på att göra den bästa spelningslistan någonsin. Upptagen tjej.



xx

o2



Syre, vad är det??

Förkyld, tack vare Frodo som har smittat hela familjen. Kan inte andas. Det är lite jobbigt.



Bra saker jag upptäckte idag:

1. Johnny Marr lämnar The Cribs. Bra. Fattar inte vad han hade där att göra från första början. Låt bröderna vara ifred.

2. De ska göra film av Where Rainbows End. Vanlig töntig roman blabla men älskar den. Bara de inte - för Guds skull - förstör den som de gjorde med PS I love you (samma författare om ni undrade... vilket ni inte gjorde)


Dålig sak jag upptäckte idag:

1. NATHAN SKA INTE VARA MED I NÄSTA SÄSONG AV MISFITS!!!!!
VA NÄ HUR HÄNDE DETTA. Upprörd tjej.




We had it all. We fucked up bigger and better than any generation that came before us.
WE WERE SO BEAUTIFUL!



xx

i want a car, i want a car. YES, i want a car.




Råkade precis se det roligaste klippet i Top Models historia.

Ja, jag vet att programmet har hållt på i några säsonger (f.n. 16) för micket men ibland lyckas de med konststycket att visa något nytt.

Iaf så gillade de övriga tjejerna inte Alexandria särskilt micket och sen råkade hon vinna en utmaning och priset råkade vara en bil. HAHAHA, dog lite. Bittra tjejer började naturligtvis genast snacka om att hon inte förtjänade att vinna för hon var inte en trevlig person. Slutade med att de började bråka med Alexandria om det och nu ska de ge henne "the silent treatment". Märks att medelåldern i det där huset är cirkus 14.

Spelar inte så stor roll att Tyra Banks försöker få folk att tro att det är insidan som räknas i modellbranschen, alla vet att det inte är sant.

Jaja, ville bara meddela att mitt hopp om Top Model är återställt. Ska aldrig sluta kika på det.



xx

det är lättare att leva i förnekelse



Måste kolla bankkontots status.

Vill inte.




Funderingar kring offentliga handlingar?? Nä tänkte väl.


xx

PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENT



Måste bara meddela att jag har vunnit kriget och byggt klart pusslet nu.

För cirka 10 minuter sedan.


Jag är bäst.


Har byggt på pusslet så länge att jag till och med har hunnit fundera ut ett tacktal:

Vill tacka min käre far som har hjälpt till en hel del samt Frodo som satte dit hela (typ) 3 bitar idag. Andra som har hjälpt till med detta projekt är mamma som inte dammsög upp några bitar och Carin som såg till att det lilla trollet Emil inte snodde med sig ett dussin bitar. Vill även tacka Jesus, Pikachu och Ron Weasley för inspiration, samt Maja och Frodo (igen) för att ni köpte pusslet åt mig. Jag kunde ha gjort det utan er men det hade tagit bra micket längre tid.


// glad tjej




xx

i only fight with you because i love you



Fredagen spenderades mestadela genom att bråka/diskutera under tiden vi gjorde följande aktiviteter: 


1. kolla på när pojkarna var lite för entusiastiska när de spelade The Impossible Game (vilket var massa tråkigt).

2. diskutera Harry Potter. Bella och jag tyckte att sista kapitlet sög och Jonh och Granis tyckte inte det. Glömde alldeles bort att det inte går att diskutera med de här pojkarna eftersom de utgår ifrån att alla tjejer har fel.

Intressant nog så var det jag som tyckte att det var dåligt för att det inte är realistiskt att alla gifter sig med den de blev kära i när de var 17 och lever lyckliga i alla sina dagar, samt döper sina barn till något så idiotiskt som "Albus Severus" (var är skilsmässorna, alkoholisterna, de homosexuella etc??) och killarna som tyckte att det var fint med ett lyckligt slut. Jag var tydligen bara bitter.

Vilket - iofs - är den mest passande beskrivningen av mig någonsin, men i det här fallet var det ju lite irrelevant. I'm a realist etc. Dessutom diskuterade vi ifall squibs kan se dementorer. Jonh sa att de kunde det men jag sa att de inte kunde och jag hade rätt (kolla J. K. Rowlings hemsida) men nä självklart hade jag ändå fel. Killar alltså. Dessutom blev de jättearga när vi gömde kontrollen för att de inte skulle spela Impossible Game något mer, haha.

3. spela Alias. Då var även Emina och JT med och jävlar vad det tog hus i helvete när vi var oense om reglerna. Men det var lugnt för tjejerna vann iaf.




P.S. Ikväll blir det krogen / taggad tjej.

RSS 2.0