långt ner i djupa havet


Humhum, i vanlig ordning har jag spenderat kvällen innan tentan med att flika boken. Colour coded. Snyggt.

Pluggmotivation är ungefär noll, så jag kollar på när de drar upp 2 meters-tonfiskar på tv istället.

Vad ska det bli av mig?? Det är på grund av sånt här jag på frågan "och hur ser dina betyg ut?" måste svara "ja jag klarade ju kurserna i alla fall..." vid framtida intervjuer. GWA.

Imorrn Stockholm och tenta sedan kickoff med utbytesstudenterna. Roligggt.

xx


pendlar .

 
*KÖPER PENDELKORT*
 
Om ni undrar så är inte min tenta på fredag som jag trodde.
 
Den är på torsdag!!!!!!
 
Paniken som uppstår. Hade ju till och med skaffat en kalender att skriva upp alla aktiviteter i. Well, har ju massa tid att plugga på tåget imorrn. Andra gången det blir Stockholm den här veckan och skolan har inte ens börjat. Suck.
 
 
xx

if you really need it you just won't leave it behind

 
 
laugh about it, shout it out!
but when you've got to chose,
every way you look at this you lose.
 
 
where have you gone, joe dimaggio?
our nation turns its lonely eyes to you
 

 
ge mig bara något litet.
 
 
xx 
 

A'INT NO MOUNTAINS HIGH ENOUGH??


Blogging on the go osv.

Har nu turnerat runt halva Norrland (inklusive nån fyr i en Laleh-låt) och kan konstatera att antingen så finns det inga berg och renar eller så har jag varit på fel ställen.

Har hängt i Piteå de senaste dagarna. Har ätit palt och kollat in Pite havsbad så är nu så gott som infödd norrlänning.

Johanna flyttade upp i söndags så jag hängde på. Hoppas du ska trivas med alla söta hipsters och blivande rockstjärnor! Vi kollade på the Boat That Rocked som är en fantastisk film med ett ännu mer fantastiskt soundtrack så har nynnat på Eleanore av The Turtles i några dagar. Kan varmt rekommendera ett besök hos henne för hon är ägare till jordens bästa luftmadrass.

Har äntligen besökt Stina också, bara 7 år senare än utlovat. Vi har bland annat spelat det högst beroendeframkallande spelet SongPop. Spontanitet i sin renaste form när Stina bestämmer sig för att plugga trots allt cirkus en vecka före skolstart. 2h senare har hon genom en kompis fixat lägenhet. Fantastiskt!


Nu åker jag tåg hem mot trakter där det fortfarande är sommar. Eftersom det inte går tåg till Piteå fick jag se Luleå också (vissa ställen två ggr!). Sen går ju tågen till Stockholm via Boden som ligger... norrut... Bra där.

På grund av snålhet (ekonomisk) bokade jag sittplats, det skiljde ju.... 150 kr... 16 h är väl inget. Gråt. Så jag tänkte umgås med min kära Iffon och SVT Play, samt den fantastiska "sukiyaki"-listan på Spotify (60-tal only förutom Seasons in the Sun som är så bra att den fick vara med ändå).

Den stora frågan är om detta inlägg någonsin kommer att publiceras åt eftervärlden eftersom Telia för första gången någonsin svikit när Internet inte funkat under vissa partier på denna resa genom de djupa urskogarna. (Var tvungen att fundera på om jag hade glömt att betala telefonräkningen)


xx


snart är det lördag igen

 
 
Har lekt med familjen på Gotland bland raukar och andra stenar (läs ruiner).
 
I vanlig ordning har det varit extremt bra humor, typ att skrika "WINTER IS COMING!!!" när vi såg ringmuren etc.
 
 
Antal riddare jag såg: 0
 
Micket besviken. Inga vikingar heller.
 
 
Bildspel överlåtar jag till en annan dag. Imorrn ska jag åka lite norrut istället tror jag. 
 
 
xx
 
 
 

OS-GULD??


Åh jag dör vad spännande!! Heja Svea!

Fast spelar egentligen ingen roll om Kimkim & Kompani (featuring Källman) vinner eller inte, de har spelat hur fantastiskt som helst, och ett silver är ju inte fel någonstans.


<3


please mrs robinson

 
I helgen samlades folk hos oss och tanken var väl att vi skulle gå ut på krogen sen. Alla hamnade dock på olika ställen, men det var kul så länge det varade. Friday har köksförbud efter kl 19.00, sen får någon annan blanda drinkarna. Ingen kickar fotboll som han....
 
På lördagen åkte vi båt till nån ö utanför Stockholm. Det var också kuligt, även om det var väldigt spännande när någon skulle på eller av båten som låg vid någon klippa. Var ju inte bara en person som plurrade ordentligt. Blöta kläder överallt när man vaknade på morgonen. Rapporten över blöta mobiler är inte slutförd än men de flesta verkar ha klarat sig, humhum.
 
 
På tal om saker i gott skick så har jag provkört Jonhs nya bil. Den är så vacker att man kan gråta över hur den kommer se ut om ett halvår. Dessutom är den inte röd så den kan nu stoltsera med det viktigaste intyget för bilar: "Approved by Stina".
 
 
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
 
Råkade kolla på mitt schema till hösten. Gråt. Varenda dag är det något schemalagt. Med tanke på att jag är lite hemlös så kommer jag ju inte orka pendla. Detta i sin tur innebär ju att jag, för att uttrycka det milt, kommer ha en relativt dålig närvaro, vilket i sin tur antagligen innebär ett U, vilket i sin tur innebär väldigt många jobbiga konsekvenser. Försökte få med JT på att lägga till båten någonstans i Stockholm och sedan bo där men fick inget gehör på den fronten...
 
 
Snart är det handboll: Sverige - Frankrike. Källman är skadad :( Råkade säga till Charly (en fransos) att de ska vara glada att Källis inte är ute på planen idag och kör över dem som en bulldozer och avsluta med "France, you're going down!!!!!". Kanske aningen optimistiskt med tanke på att de är världens bästa lag (endast hotade av typ, Kroatien) så risken finns att jag får äta upp detta.
 
 
xx
 

skicka ett vykort, älskling


Jobbar vidare i vanlig ordning. Har blivit kompis med postmannen också. Han bara suckar när jag kommer dit och delar upp breven i olika högar för vanliga, rek och express.

Igår var det däremot någon annan nisse där som jag misstänker är född 88 och gick på Irsta (alternativt en släkting/klon). Han gjorde allt för att jävlas med mig. Hade han inte varit micket stilig hade jag nog kastat mördande blickar efter honom. Idag var i alla fall min vän postmannen tillbaka där igen. Hans första kommentar var "Inga rek idag??"

<3

Hade jag inte lovat Måns Zelmerlöw evig trohet hade jag nog gift mig med Postis.


xx


RSS 2.0