ack.


En mörk dag i världshistorien.
Ja, vi ses väl på facebook </3

xx

synsk



Igår sedde jag film med Jonh. Typsikt oss att lyckas med konststycket att välja en film på franska... Hur som helst så handlade den om några ungdomar som klättrar på någon bergsled som är avstängd (idioter). Inom 90 sekunder hade jag förutspått vem som skulle dö först, vem som skulle dö näst först, samt att det var någon inavlad bergsbo som skulle vara mördaren. Ungefär alla rätt, förutom att han inte var inavlad, han blev bara kidnappad när han var fem och var numera lite psykiskt instabil.

Visade sig att han hette Anton, vilket slutade med att jag och Jonh fick världens uppenbarelse över hur det fanns 3000 ouppklarade fall vad gäller försvunna personer i Klavsta... Huhu


Sedan sedde jag även senaste avsnittet av Misfits idag. Visade sig att man fick veta vem killen som iförd mystisk utstyrsel räddar dem hela tiden var!! Man fick ju se honom första gången i sista avsnittet från förra säsongen och min första tanke var "Det måste vara han..." Gissa om det var det eller!!

Slutsats: Jag skulle kunna ersätta den där bläckfisken som förutspådde alla matcher i fotbolls-VM...



xx

livet suger.

Trodde aldrig att ni ens skulle komma i närheten av 200... Det här sög ju lite.






xx

i met you and the weather got fine



Idag råkade jag shoppa kläder för första gången på jag vet inte hur länge. Tror att det var ödet. Igår slökikade jag lite på stan efter juleklappar och sådär (ju tidigare man får fanskapet gjort...) och råkade inse att Cubus hade micket fina kläder. Bestämde mig för att jag skulle ta en vända där inom en snar framtid. Gissa vilken affär som hade 30% på ALLT idag!! Shopping-gudarna var på min sida...



xx

handsome johnny flynn



Ytterligare en underbar inlämningsuppgift till franskan skulle in vid midnatt ikväll. Micket roligt. Häromdagen insåg jag att det är alldeles för micket jobb med att skaffa sig ett liv så jag skaffade ett dataspel där man ska kontrollera en by istället. Det gäller att prioritera och mina idioter till bybor råkade ju äta upp all sin mat så uppgiften skickades in lite sent.


Annat kul: har hittat soundtracket till mitt liv. Länkar för er som orkar men kort summering av texten: Gammal ungmö som bor själv med massa katter. Hennes föräldrar tycker att hon ska finna sig en karl men den enda mannen hon vill ha är den stilige Johnny Flynn (!!) och han ser aldrig åt hennes håll.

Vad är oddsen?


xx

MESSAGE TO YOU RUDY



THE SPECIALS SPELAR PÅ CIRKUS!!!


Visserligen i en sådan avlägsen framtid som september nästa år och biljetterna kommer ungefärligen kosta samma summa som Irland fått av EUs krisfond, men jag är TAGGAD.


LALALAA



xx





p.s Cirkus har bokat ovanligt många bra artister, ex Interpol, The National (!!) och Suede (även om de också bokar tråk som Lykke Li och Håkan fucking Hellström). Cirkus har väl blivit den arena som tar alla band som är för stora för att spela på Debaser...

let's go


tingeling, tingeling
betyder jag ingenting?




Försöker verkligen plugga, men misslyckas något fatalt. Funderar även på vad jag ska göra med mitt liv, men kommer inte på något vettigt. Känner mig otroligt understimulerad. Kanske borde göra en drastisk förändring, ersätta tv-spel med dataspel eller något.



xx

WINGARDIUM LEVIOSA



Sedde Parry Hotter på bio igår. Positivt överraskad.

Har även sett andra Narnia-filmen (snigga skådespelare!!), förlorat massor på dalapoker, samt vunnit mot Jonh på Mariokart i helgen. Brabra. Nu tar vi tag i nästa vecka!



xx

benedictus qui venit in nomine domini



QUELLE BELLE LANGUE.


Uppgiften inskickad. Efter sju sorger och åtta bedrövelser ungefär.

Lite ledsen inombords på lekstugenivån.
Nu sova, i morgon (idag?) krogen med herrarna Holmström och Reyier.



xx

chilli



Föredrag som nämndes häromdagen blidde lite (läs "micket") för kort. Kuligt, kuligt eller vadå. Typsikt.


Kvällen följdes av tv-spel i form av både Mariokart, Buzz och Singstar. Micket dramatiskt. Vi säger att jag vann... Slutade med att jag och Jonh bråkade om att sitta fram i bilen på vägen hem så han kastade bort nycklarna i snön. Lite jobbigt med tanke på att Anton bor aningen för långt bort för att man ska gå hem mitt i natten. Nycklarna återfanns och vi satt båda i baksätet och Emina kände sig som en mamma till två bråkiga barn, ehehe.


Idag ledig, alla är borta och jag har bilen. Soft liv.



xx

martes



Lyckades förhandla mig till tacopaj, yess!!!


Nu skriver jag ett 10-min föredrag på lekstugenivå om en novell. Inte yess.




xx

three little birds



Undrar om det går att övertala mamma att göra paj ikväll... Vore wunderbar.


Lista över kvalitéer jag söker i en framtida man:

1. Måste kunna göra paj
2. Får gärna vara Johnny Flynn, men jag är flexibel på den punkten.



xx


lunes



JESUS KRISTUS, jag hatar måndagar. 


Först och främst regnade det så micket att jag har frusit ihjäl några tår och ett antal fingrar. Dessutom förstördes frisyren (dåliga skämt om frisyrer undanbedes). Sedan var det inte bara dubbel- utan trippel-lektion på franskan. Började väl halvt gråta halvvägs genom den ungefär.

Sedan åkte jag och Becka till Tillberga på jakt efter den försvunna skatten. Om man med "skatt" menar den svenska versionen av boken som vi ska läsa på franska, eftersom vi inte förstod något av den franska. Känns stabilt. Massa saker att göra och det känns jobbigt. Plus att folk (speciellt pojkar) är dummare än vanligt. Dessutom fattas det bara ungefär tjugo personer till gruppen på fb.


Slutsats: Livet är jobbigt idag.



Det som är bra att Veronica och jag låter varandra klaga på allt man vill via msn. 
Känns micket bättre sedan.  






Samt så vill jag åka skridskor.



xx



p.s. ursäkta gnälligt inlägg.

super mario?


Kort version:

Fint med helg osv.



Lång version:

I fredags firade vi att mamma fyllde år. Hon fick fågelstugan som vi hade byggt. Massa fin, den är en miniversion av vårt hus. Även kul att springa runt och bråka med Emil. Callepalle och jag spelade Pokemon. Hård fight som slutade med att min sista pokemon hade 1 hp kvar när den dödade Calles. Hahahaha, kommer mobba honom för det i några sekel.

Sedan korsade jag gatan och hemsökte Högkvarteret. Jonh hade möblerat om sin källare. Micket fint och väldigt praktiskt att man nu kan sitta i soffan vid datorn. 10/10! Emina och JT skjutsade ner oss på stan och Jonh blödde näsblod och sen Pitchers och det var som alltid kuligt. Maja dök upp och åkte med oss hem och sådär. Djupt samtal med Anton på vägen från bussen, huhu.


Igår kändes det mesta lite jobbigt så chillade i soffan. Dagens besvikelse: var inte Morden i Midsomer när det stod i tidningen. Upprörd Stina och mamma. Skjutsade grodan till stan. Spelade spel med hemmavarande familj och förlorade stort till mamma. Återigen ett besök till Högkvarteret där jag fann Jonh, Anton och Alex. De tvingade mig att se på The Mask, SUCK.

Emina och JT dök upp och det beslutades att Mariokart stog på schemat. Skulle bara skjutsa hem Anton och hämta Grodan Boll på Lidl vid Viksäng (vad hon gjorde där vid midnatt kommer jag aldrig förstå). Såg en stor flock med björnar (dvs vildsvin) som var på väg till Klavsta för att invadera Antons hus (antagligen).

Massa kul med Mariokart för folk (dvs killarna) blir så arga när de förlorar. JT blir surast av alla och skyller allt på Emina, Jonatan vet inte vilken gubbe han är, Alex började vara kommentator ("PRINSESSHO... eh förlåt") och Emina och jag suckade och skrattade om vartannat. Irstafolket är sig likt.

Nu ska jag kika på slalom eller om det var storslalom. Grange leder...



Vad har vi lärt oss av denna helg?

1. Jag spelar för micket tv-spel.
2. Vatten är också en dryck.
¨



xx


you know so much, so much, too much, too much, too much, much too much, too much, too much etc


Nervöst sammanbrott. Jordens drygaste låt har fastnat i huvudet på mig. I vanliga fall får jag utlopp för det genom att nynna på låtfan (vilket får vissa att bryta ihop). Men i den här låten är det nån som halvt pratar och upprepar samma ord hela tiden, vilket skulle få mig att låta lite, eh, galen.


Mamsi fyller år idag, så det kommer hit lite folk, bl a minikusinerna. Micket bra, då har jag någon att bråka med. I kväll trotsar vi, dvs Jonh, Anton och jag, farorna på landet (typ björnar) och beger oss in till Pitchers och civilisationen.


xx

art for art's sake



En dag i konstens tecken.

Skriver föredrag om Claude Monet till franskan i morgon. Men pappa tvingade ut mig i garaget för att måla. Har efter dessa två aktiviteter lyckats få 3 insikter, hälla ungefär 2 liter vit färg på pappas fleecetröja (det var kallt i garaget) samt använda en hel rulle maskeringstejp. Duktig.

Fick ringa pappa ungefär 25 ggr och fråga "HUR GÖR MAN??". Blidde dock vackert i slutänden, trots att det målades mer utanför och på golvet, bänken och fleecetröjan osv.


TRE INSIKTER (i ordningen jag fick dem):

1. Det är ingen slump att man av substantivet "konst" bildar adjektivet "konstig".
2. Jag ska bli målare!
3. Jag ska nog inte bli målare...



Min nya sysselsättning när jag är hemma ska bli att vänta på den gröna postbilen.
Snigg brevbärare



xx

il fait froid



Minst 25 cm snö idag. I vanlig ordning följer kaos till den grad att det måste vara apokalypsen som kommit.

Så nalkas då världens ände. Gud har äntligen insett att det var idiotiskt att skapa människan överhuvud taget och har beslutat sig för att dränka oss i snö. Lika bra.  




Lovar att älska SJ i all evighet om de ställer in tågen från Stockholm i morgon så att läraren inte kan komma till lektionerna.


xx


HALT ! här får ingen passera







jag gick långsamt hemåt, hemåt den kvällen.
skulle jag få se honom igen?
hjärnan värkte, hjärtat värkte.
skulle jag bli hel igen?

en dag så stod, så stod den bara där,
en mur mellan mig och den jag hade kär.

ja, jag vet, jag vet precis hur.
jag flyger över eran mur.
åh jag vet, åh jag vet.
jag vet precis hur.

"i´ll be the acid spy"
jag gör vad du vill.
åh, jag vet precis hur.





xx

platsen



Helg:

- Vakna och se huset invaderat av ett mindre fotbollslag, dvs Frodos kompisar, som skulle ha tantdag. Detta innebär att de satt i vår källare och drack te, åt scones och stickade. Majan och jag hade strikta order om att inte uppehålla oss i källaren om det ej var nödvändigt.
- Leka med Bookie och Anton på vendredi. Äta pizza och se sorglig film.
- Skjutsa systrar som var ute på äventyr

- Leka med JT och Emina på samedi. Besöka Sams lägenhet där det var 20-årsfest! Tomtebloss och så passade jag på att berömma Jim för hans tolkning av transvestiten i julkalendern.
- Återigen skjutsa syster samt hela hennes klass (ungefär)som inte har upptäckt det fantastiska transportmedlet bussen.

- Leka med JT och Anton idag. Behöver jag utöka min umgängeskrets eller. Förlorade mot JT i Mariokart vilket var lite jobbigt men sedan gick det bättre på andra spel.


Har ej pluggat så micket som jag borde - aj.


xx

jag är en astronaut



Märks att det är höstlov när både Maja och Friday fortfarande sover när jag går upp. Iofs råkade jag gå upp vid halv 9 bara för att jag var uttråkadd.

Det är bra att ha två systrar för man kan låna massa saker av varandra. Vi är vana vid att förhandla och samarbeta i det här huset. Frågor som "Får jag låna XX?", "Kan du XXX?" eller "Kan du skjutsa mig till XXX?" möts oundvikligen av "Vad får jag för det?". Då måste man erbjuda något tillbaka. "Ok, jag hämtar två colaburkar om du tar fram två sugrör" eller "Ok, du får 20 kr" eller "Jaja, du får låna mina skor om jag får låna din jacka".


Detta ledde idag till följande diskussion:

Frida: Stina, kan du cykla till macken och köpa mjölk?
Jag: Vad får jag för det?
Frida: Jag gör plättar till oss allihop.
(här var jag såld)
Jag: Ok, men du får betala hälften.
Frida: Deal.


Micket praktiskt.



Igår lekte jag med Jonatan och Anton. Vi skulle ut på krogen så det blev förfest i Högkvarteret med bl.a en flaska Tequila. Dock failade vi lite när vi kom ner på stan så slutade med att vi inte gick in någonstans. Men som alltid med de där två så hade vi massa kuligt ändå.

Häromdagen var jag och samma två gossar hemma hos Anton och spelade SingStar av någon anledning. Hörde Anton och Jonh framföra den mest fantastiska versionen av Dancing Queen som någonsin har gjorts... Min och Jonhs duett på Super Trouper var också rätt... fin. EH.



God afton


xx

finlandia




Hemma från Finlandia! Lever, om än lite frusen och posttraumatisk stress efter ett synnerligen hemskt överfall av vilda mumintroll.

Nej Suomi var micket fint. Lite kallt för att bada, men...



I fredags var vi chilenska gruvarbetare på Granis överraskningsfest. Misstänker att det inte finns några bilder på det... Vet inte vad som hände riktigt, eller jo det gör jag men inte varför vi plötsligt dissade krogen och gick till McDonalds istället? Emina och jag ville iaf kattnappa jordens fluffigaste katt. Vi spenderade säkert en kvart med att övertala den om att vi var snälla och sedan ville den inte överge oss. JT skrämde dock iväg den </3



Nu har jag plötsligt massa franskläxa att göra (förstår inte hur det alltid blir så här) så ska väl sysselsätta mig lite med det. Sedan telefonera till min käre granne och se om han ids umgås med mig.




xx


RSS 2.0