everything you can do, i can do better




Fortsätter min kamp mot allt som distraherar mig från blogg. Trots att jag inte har precis massor att skriva om, eh.



ANNIE GET YOUR GUN






Pappan i familjen här har gjort några filmer till musikalen Annie Get Your Gun så han fick fribiljetter. Jag tog med mig Katie och Isabelle till Southwark där vi mötte upp honom och så gick vi alla och såg den. Micket bra, även om jag DOG på att hon som spelade Annie gjorde massa grimaser hela tiden och han som spelade Frank sjöng som en Tommy Körberg-wannabe....




xx


otroligt



fortfarande arg, trots att det tog år att skriva det där inlägget!

arg arg arg argargARG




har också suttit på golvet under hela tiden för av någon anledning så bestämde jag mig för att det var vettigt att sitta där. kill me.







xxxxx (även om jag är arg på dig)

inlägg orsak: arg



OK.



SAMMANFATTNING.



I torsdags (Herregud det är en vecka tillbaka i tiden. I have failed) dök Emil upp. Hittade den lille filuren på Tottenham Hale TROTS att han inte ringt/skickat sms på Stansted Express som jag sa. Till slut insåg jag att det inte var nån idé att vänta så tog tuben och JA DÄR SATT DEN. Hans telefon var ur funktion så att säga.

Vi lämnade väska hemma och begav oss ner till Covent Garden/Leicester Square (de har massa restauranger där) så vi åt mat. Gick även och kikade på massa saker typ LEJON VID TRAFALGAR SQUARE (fortfarande lycklig över det - men har ju redan langat bild). Hm tror vi sedde Buckingham Palace och sådär med... Eftersom jag är micket snål tvingade jag Emil att åka 29an med mig till Wood Green och gå hem vilket tar typ en halvtimme. Älskar bussar <333 Eller ja, busspriserna iaf. Tuben </3

IAF. För att återgå till att berätta om veckan. På fredagen åkade vi till Natural History Museum eftersom jag ville se dinosaurieskelett... Eh, ja alltså.


 

Micket tufft.

 




Det där är Emil och en rulltrappa som jag var tvungen att åka upp för eftersom det var en stor rund sak där. Sprang runt som en femåring på muséet och tryckte på alla knappar jag hittade. Micket intressant.





De hade även en massa djur. Tänkte att jag skulle ta lite kort åt Anna innan hon åkte till Australien så att hon skulle veta vad som väntade henne. Nu hann jag ju inte langa bilder innan hon åkte men ANNA OM DU LÄSER SÅ ÄR DET HÄR TVÅ KOALOR. Det är visserligen två koalor även om du inte läser men eh...





Sen var jag tvungen att gå till Gloucester Rd, som låg åt helt fel håll, bara för att Special Needs har gjort en låt som heter så...






Buss till Hyde Park Corner. Därefter LÅNG promenad längs Piccadilly till Piccadilly Circus. Sen äta mat, därefter Soho och Chinatown. Gillar Soho. Inte trevligaste kvarteren i stan, men bra micket trevligare än när det var Londons Red Light District...


Sen har jag inte fler bilder... HUR LYCKAS?? Iaf så slutade inte kvällen i Camden med flickorna som planerat, utan vi gådde vilse och satt och pratade i en park istället, HAHA.

 

Upp TIDIGT på lördagen, dvs kvart i 7. Skulle göra högskoleprovet på Svenska Skolan i Hammersmith, vilket är andra sidan stan ^^ Vet inte vad jag tyckte minst om; provfanskapet eller folket som gjorde det samtidigt som mig... IAF så spenderade Emilio tiden genom att åka till Buckhurst Hill och kika på huset och området han bodde i förut.

Hem och vela. VAD GÖRA?? Slutade med att vi träffade Carro på Dublin Castle och sedde ett band som visade sig vara micket bra. Helt sjukt vad roligt folk det finns. 60-åriga gubbar som dansar vilt och stöter på 20-åringar... Johannas kompisar som dansar micket bra... Eh ja.

Söndag var lite lugnare och lite mindre promenader. En tripp ner till Tottenham Court Rd blev det iaf. Var det allt?? Jag minns inte. Måndag var jobb iaf. Emilio åkte hem så vi lämnade honom vid tuben... Det var det mest intressanta som hände, HAHA.

Tisdag är ju vår dag att träffas så begav mig till Camden för att träffa Siri och en ny bekant till henne som visade sig heta Marie. Helt sjukt hur lik min den tjejens musiksmak är... Siri ville se The Drums så vi gick till Barfly som låg tvärs över gatan från puben vi satt på. Men det var utsålt. Ack.

Onsdag var jobb men på torsdagen träffade jag Siri och besökte Harrods med henne. HJÄLP vad dyrt allt var där inne! Det värsta var att vi hade ju totalt ca 5,50 pund tillsammans. Jag önskar att jag skämtade där men jag hade 4 och Siri hade 1,50. De hade helt sjukt micket julprylar och temat var Trollkarlen från Oz för att fira nåt jubileum VA? Inte helt säker på vad jag tycker om det...






Promenad upp förbi Buckingham Palace och bort till Denmark Street (coolt ställe!) eftersom jag skulle ta buss från Tottenham Court Rd. Lyckades naturligtvis även ta fel buss (Sarah kommer skratta......) men hittade hem TILL SLUT. Skicklig.


Idag har jag tagit hand om ungarna och sen var vi ner till the West End för att se Annie Get Your Gun på the Young Vic. Den var massa bra! Skriver lång recension i morrn eller nåt. MÅSTE SOVA.


I morrn Barfly med flickorna. Även ungarnas Halloweenparty. HAHA.

SKRIVKRAMP.




adios xx


INTE okej



OK TÄNKTE GÅ OCH SOVA INNAN JAG BLEV

MICKET ARG. NU HAR JAG MICKET ENERGI

OCH TÄNKER SKRIVA IKAPP. FÖRLÅT FÖR

DÅLIG BLOGGNING, JAG SKA LÄRA MIG

HUR MAN GÖR.



(Tror att steg 1 till mitt Mål med stort M - dvs bättre bloggning - kan vara att använda logiska kategorier. Mina kategorier var iofs väldigt logiska från början men sen glömde jag bort hur jag hade tänkt så numera använder jag den jag känner passar bäst, vilket ofta är min standardkategori som är döpt till "huhu"...)




xx

suck




Hade faktiskt tänkt langa bilder och långt inlägg idag men sen kröp jag ner mellan två täcken med en Pepsi-flaska inom räckhåll. Orkar icke gå upp och hämta kamera plus sladd. ELLLER GÖR JAG??? Ska diskutera saken med mig själv och se vad vi kommer fram till...




En månad tills Masha och Frodo kommer på besök!! Vet inte hur det ska sluta...... Pokerhåla, afterski-musik, ciderskämt och andra internskämt om Baby Born-meteorologer, kaktusar och pli-hi-hi-hing plo-ho-ho-hong, bråk mellan Friday och mig som slutar med att vi båda skriker "LÄGG DIG INTE I" åt Maja som säger åt oss att vara tysta. SAKNAR.
Här får ni en söt* bild på de små liven:





* Naturligtvis inte lika söta som jag. HAHA på bilden.


Nu får ni ursäkta, jag har en pepsiflaska och två täcken att återgå till. ADIOSS





xx


dålig

på att uppdatera, I KNOW.


Men Emilio har ju varit på besök och sådär så vi har varit ute och sprungit. Langar bilder sen när jag har flyttat över dem på datorn.




Nu måste jag gnälla lite för det är ju det den här bloggen verkar går ut på.



1) Jag dödade mina leggins idag. Lycka. Tänker verkligen inte avstå från att använda dem ändå. Har jag bestämt mig för att ha på mig nåt så har jag det. Detta gäller även tjocka tröjor i 25 grader och tygskor i temperaturer runt -5. Tur att mamma inte läser.

2) Micket arg över något så oväsentligt som en roman. Har väntat på bokfanskapet i ett halvår och när man äntligen får läsa den så visar det sig att den har sämsta slutet någonsin. Så katastofalt slut att jag inte ens har något att jämföra med. Tänk typ det faktum att Lancelot dör i King Arthur x10. Hemskt. Borde skicka brev till författaren och kräva mina pengar tillbaka. Skadestånd över bortfastad tid skulle inte heller skada. Jag dör.

3) Äntligen ska Julian Casablancas spela i UK. Närmare bestämt 16 december. Släpps biljetterna om nån dag eller så? JA. Har jag pengar? NEIN. Ni i Sverige borde passa på att se den lille filuren den 1 dec i Stockholm.


Bara för att jag är en vänlig själ (och naturligtvis för att demonstrera exakt hur ledsen jag är) så får ni en stor bild på Julian.




Det var allt.



xx


SIMBA




Lägg märke till lejonen vid foten av monumentet över Lord Nelson.
När Bookie var här ville jag klättra upp på ett men hade jeans på mig,
så rörelseförmågan var något begränsad...





Micket roande att titta på Trafalgar Square igår. Liten Stina på stort lejon.
Ytterligare en sak på "saker att göra innan död"-listan avklarad, yayy!!





xx

london calling

Skulle langa bilder från fre kväll/lördag om jag hade några, men tyvärr. Eftersom ni är så intresserade så får ni en sammanfattning av de senaste dagarna:

Fredag var vi på Proud i Camden men vi stack rätt tidigt. Skall inte ens nämna hur mitt rum såg ut efter den aftonen.

Lördag återvände jag och Bookie till Camden och kikade på marknaden. Min budget var dock körd i botten men lyckades bli pålurad en t-shirt ändå. Ack. Älskar den dock så all is well. Vi införskaffade även lite presenter osv och Anna bröt typ ihop när hon insåg att hon inte köpt något till sig själv och högg första bästa telefonkiosk, haha.

Sen buss in mot Oxford Street och andra gator med fina namn. Promenad mot Covent Garden och en buss mot jag vet inte var. Iaf tänkte vi fortsätta vårt vinnande koncept med broar. Naturligtvis ville jag se TOWER Bridge men i mitt huvud hette den LONDON Bridge. (Ja, vi hamnade fel pga mig, tyst) Iaf så blev det en lång promenad till Tower of London som var micket större än jag hade tänkt mig. Tänkte även gå till bron men det slutade med att vi tog tunnelbanan efter en lång promenad tillbaka eftersom de alltid reparerar tuben på helgerna. Suck.

Väl hemma kikade vi lite på X Factor och bytte om innan vi begav oss till Muswell Hill där vi åt pizza. Vänlig kille vid bordet bredvid gav oss sin vinflaska - som han bara hade druckit ett halvt glas ur - när de skulle gå. Vi satt iaf och pratade där i ungefär massa timmar tills de stängde till 12. Då buss (det åkte även roliga irländare) till Holloway Road där vi kikade vad min pub var för något. Den var läskig så vi stack.

Söndag åkade Bookie hem och jag lämnade henne på Tottenham Hale. Stansted Express gick inte fram till 1 och ersättningsbussarna gick tydligen inte via Tottenham Hale så hon fick åka taxi med ett annat par som skulle dit. Haha, lite kul.

Igår var jag sjuklig men var trots det hemma med ungarna tills pappan kom hem vid 11. Vi spelade UNO och drygade massor vilket innebar att de var upp längre än vanligt. Dåligt inflytande, Stina.
Bobs musikal (eller ja han har gjort filmerna till den) fick 5/5 av någon tidning så han hade varit ute och firat med champagne osv. Iaf så misstänker jag att han fått i sig lite för när han kom hem hade vi ett långt samtal om att så länge jag är i England är de min familj och de har ansvar för mig och jag vet inte vad. Vi pratade även om att jag är uppe sent och sådär. Visserligen var det mer en monolog än en dialog eftersom han upprepade allt 20 ggr (allvarligt) men skönt att höra ändå.

Idag skulle jag ha åkt ner till centrum och sett Girls på Pure Groove men det fick ställas in när skolan ringde och sa att Katie var sjuklig så fick åka och hämta henne istället. Nu är hon hungrig så nu ska hon få matttt.



På torsdag kommer Emillll, yay! Ikväll Covent Garden med flickorna, huhu. Bookie, skicka bilder!! (ja du SKA få Rom-bilderna...)

we may have done our time

VAD VILL DU?

MEN KOM DÅ.

jag är ju här och väntar på dig

ett tu tre på marken, sitter och väntar modigt



såg att det lyste, hörde musik.
just där och då tog jag det som en invit.
men din blick var mörk och märklig där du stod
på den trasiga mattan bredvid okända skor.


jag fattade allt och ingenting.

där stod ju du som alltid skulle va min.

du såg exakt lika påkommen ut som du var,
men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar.
hela världen är så underbar bara man får ett svar.
hela världen är så underbar bara man får ett svar.


du vet var det sitter och siktar
tills du riktigt säkert vet att det hittar in
där ingen annan kommit in, hjärtat väljer blint.
nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill.

du vet jag vill bli din, och ingen annan kommer in. hjärtat gör mig blind
hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad


alltså.

underlig känsla när man inser att det man velat ha så länge inte längre lockar när man väl kan få det. vill slå någon.



xx

bookie & cookie


Hittade Bookie igår. Eller hittade Bookie mig?





HUR SOM HELST så åkte vi till Piccadilly Circus.




Bookie vid Piccadilly. Lägg märke till att jag har fått med en dubbeldäckarbuss...






På en pub i Soho träffade vi några roliga killar från Glasgow. Den ritade en fundersam (se frågetecknet ovanför) katt på Anna och bjöd in oss på fest någonstans. Om ni är intressade så kan ni ringa Muzzy.




Idag begav vi oss till Oxford Street. Där hittade vi bl. a. Primark (=BILLIGT). Sen gådde vi via Piccadilly till Trafalgar Square.



Telefån...


Bild till Anton...





MÖRDARDUVA.





En glad Anna och Lord Nelson. Inget lejon....




Sedan hittade vi Jacobus Secundus.





Naturligtvis lyckades vi även hitta Jehovas Vittnen eller liknande. Lägg särskilt märke till "
You know you are guilty and deserving of an eternity in Hell."





Sedde vi.





På Westminster Bridge gådde vi förbi en skottte...





Sen hittade vi en pub, typ The Wellington eller nåt. Anna habló con su padre. Mi espaniol* es muy bueno.** 

* klaga inte, jag kan stava.

** Är det här grammatiskt korrekt??





Tvingade även med Bookie till Waterloo Bridge för att kolla på solnedgången. (Lissna på Waterloo Sunset av The Kinks så verkar det plötsligt micket vettigare...)



DAGENS SOUNDTRACK:


fast typing




KORT INLÄGG följer:

1) ARG. Orsak: missade Adam Green igår. Orsak: pappan kom inte hem 20.00 som han lovat utan 22.20. YES.


2) Bookie dyker upp idag. När: SNART. Hon är på Stansted Express och ska snart leta tunnelbana ehehe. Drar med mig Isabelle som redan gnäller över att hon måste gå till tunnelbanestationen som ligger - hör och häpna - 5 min härifrån.........

3) Alla med bilder från helgen (mamsi, Maja/Frodo, alla) och tisdags (Carro) får gärna skickkkkkkkka.




ADIOS

xx

try to be a decent guy, be a decent guy...



Som folk vet så har Special Needs gjort den bästa skivan någonsin osvosv. Hörde om sångarens nya band The Bon Vivants, och de skulle spela i London igår så eftersom vi skulle ut och fika så drog jag med mig flickorna till Hoxton Square.

Siri skulle inte hinna visade det sig, och i vanlig ordning var jag och Johanna sena (20 resp. 25 min). Alltså, jag vet inte hur hon gör det, men under tiden lyckades Carro hitta på en svensk tjej vid namn Madde som också skulle dit. Snart visade det sig att hon kände bassisten som hette Lewis, och han bor tydligen hemma hos henne för tillfället. Oddsen är ungefär..?

Iaf så blev vi snabbt Maddes +3 på listan. Men inte slapp vi betala 5 pund för det... Bandet var micket bra även om de inte spelade så länge. Sedan fick jag höra hela historien om hennes vän som hade "hittat ett nytt ragg som heter Deborah" - inte mitt ordval - och haha, alltså jag dör. Hon, Madde var helt sjukt rolig men, eh alltså....




xx

ett rött tegelhus



Sitter vid datorn en casa en Suecia.

Alltså jag har typ använt den en gång eller nåt sånt där förut, för jag fick min dator några dagar innan den här kom. Skärmen är ju stor som en inte jätteliten tv. Om grannarna ville skulle de kunna se vad jag gör....


I ALLA FALL.

Idag bär det av tillbaka till Londinium. Flyget går vid 3, men inte sådär jättelångt att åka precis så. Nu ska jag bara packa allt jag vill ha med tillbaka, och hitta lite kläder som Maja och Friday har snott så... Mamma har även bakat bullar. Jag får väl packa ner en 10 stycken eller sådär. Har inte heller glömt mina chipspåsar!!


Inte har jag lyckats tagit ett enda kort under helgen heller. Duktigt. Får väl sno andras... Typ Rockfotos. Green Day igår var massa bra!

Nu måste jag skriva ut mitt boardingkort. Ryanair <333 Först tvingar de mig att checka in online och skriva ut mitt eget boardingcard. Sedan tar de betalt för det...




ADIOS

ONE LAST TIME! country girl, take my hand

 

ska sova lite nuuuuu. upp tidigt mañana.

inte trött, här får ni country girl-låten.





oroliggg




ok hittade passet till slut efter intensiv städning.



HAR JAG GLÖMT NÅGOT??

med tanke på den några korta lista jag hade så... har även lagt till simkortet till telia, kamera och laddare till kamera och telefån.


kan ju berätta vad jag INTE ska komma ihåg. hörlurarna till nyss nämnda telefån. ok att jag har en stor (hittils) oupptäckt talang för att tvätta, men hörlurarna är totaldöda efter ett bad i tvättmaskinen. JAG DÖR.




adios

JLI™



Detaljerad redogörelse för allt intressant och/eller ointressant som hänt den senaste veckan



Om inte energirik nog att orka läsa hoppa till sista stycket.





Ang. Familjen

Saker och ting är lite annorlund här i huset. Gilly är iväg och filmar The Apprentice så Bob bor här under tiden. Micket bra för det innebär att saker inte är så uppstyrda. Ibland får jag sovmorgon (YESS!!) och slipper skjutsa/hämta/laga mat/diska/mata katten osvosv.

Nu är det även så att Isabelle och Katie går i olika klasser och den här veckan är Isabelles klass på skolresa nånstans i Sussex eller Essex. Möjligen Wessex, jag är inte sådär jätteintresserad. Det innebär att jag och Katie är ensamma rätt länge om dagarna. Men vi har micket roligt. Idag gjorde vi en Michael Jackson-show där jag dansade till The Way You Make Me Feel och sedan Katie till Thriller.

Nästa vecka är Katies klass på skolresa till samma ställe (nästan hundra på att det är Sussex) så då är det jag och Isabelle. Det är lite spännande för tydligen så har de spenderat ungefär två nätter utan varandra förut...

Haha, Katie och jag har roat oss med Buzz de senaste dagarna. Det är massor av frågor om UK och brittiska skådespelare och ställen, och jag har vunnit VARENDA gång. Det gick så långt att Katie började sparka på mig och hota med att träna upp Ruby så att hon kan attackera mig. Ruby är alltså katten och den katten gillar mig. Är fortfarande typ den enda som kommer ihåg att mata den.



Ang. TV

Gillar tisdagar för Greek visas i USA på måndagar så på tisdagen har någon vänlig själ laddat upp det på internet (danke danke). Detsamma gäller för Project Runway, Top Model och How I Met Your Mother. Om uttråkad kan jag även kika på Desperate Housewives eller Grays Anatomy eller nåt sånt som jag aldrig brukar kolla på. Har redan sett alla avsnitt av Blue Water High igen... (JAG VET att det finns två säsonger till men då är inte Heath med så jag VÄGRAR)

HUR SOM HELST så var poängen jag skulle komma fram till (ja det fanns en sådan) att jag är micket, MICKET besviken på nya säsongen av How I Met Your Mother. Det är med sorg i hjärtat jag tillstår att världens bästa serie typ (efter Blue Water High............) är bara inte kul längre. De borde göra den här serien till den sista och berätta vem mamman är någon gång. På det viset kan vi alla med glädje minnas de goda tiderna vi haft osvosv. Vill inte avslöja för micket men (Robin) och (Barney)?? SERIÖST. <--- MARKERA



Ang. Planering

I övrigt kunde jag inte sova igår så jag planerade i stort sett hela mitt liv. Med "hela mitt liv" menar jag "nästa år". Jag får återkomma på den här punkten för vet inte alls vad som kommer hända men plan är att se om Nici känner nån som kan ge mig jobb, haha.

Annars så känns det som att den här helgen är den mest välplanerade på länge.



Ang. Helg

HEH. IRSTAAAAAAAAAAAAA <33 osv. 11.05 åkar flygplanet från Stansted.


PACKNINGLISTA:

1) Hårborste
2) Pass och biljett


Ja, ni läste rätt. Halva min själ (dvs datorn) stannar kvar här i London.
Vet inte hur jag ska klara mig utan men vi måste alla göra uppoffringar ibland...


HELGPLANERING:

Fredag

- Flyga
- Landa
- Träffa familj plus bil (WAW <33)
- Stan = pizza med Annorna
- Hem och leka med familjen
- Irstagänget??

Lördag

- Vakna. I MIN säng, i MITT rum <33 (Påminnelse till Maja och Frodo: Säg till alla mördarspindlar i mitt rum att de kan betrakta sig som vräkta. Om de vägrar använd våld, tack)
- Calle(!!!), Emilio, Carin och mormor dyker upp.
- Även Sarah dyker upp (hon måste få egen rad. Man får det om man är ovanligt bra)
- Kimmy och Elliott kollar fotboll?? Ja/Nej/Har vi rätt tv-kanal??
- Leka med Irstagänget??
- Sarah bor hos miggg

Söndag

- Stockholm med inneboende (dvs Sarah) och Frodo och kompis
- Mando Diao signerar ny skiva. (Oddsen på att de skulle göra det samma dag som vi är i Stockholm är...?)
- Globen och GREEN DAY - YAYYYYY

Måndag

- Vinka till Västerås från luften
- London Town



Ang. Skvaller

Hahaa, vad micket roliga saker jag har hört den här veckan!! Inget verkar stämma heller? I sådana här fall när man är osäker så önskar man sig nästan facebook. Men kommer icke hända!


Ang. VL

Hatar dem. Finns inte ord för hur micket jag avskyr fanskapsföretaget. I mitt huvud är det ungefär fem personer i kostym som sitter runt ett bord och PÅ NÅGOT VIS kommer fram till att Västerås inte behöver bussar som går till flygplatsen. Flygbussen räknas INTE. Inte konstigt att flygplatsen går med förlust, det är ju omöjligt att komma dit om man inte har bil. Hade helt glömt bort VL-föraktet men Stina ska göra halka på Hässlö imorgon och hon undrade hur man kommer dit.

Haha stället man gör halkan på hade för övrigt en karta på sin hemsida där det stod att buss 15 (ok, buss 15 gick UNGEFÄR där) och 804 gick bra att åka. EH. 804 går UNGEFÄR ett antal kilometer bort. Hade de åtminstone sagt buss 16 som stannar uppe vid rondellen så hade jag väl köpt det.



I övrigt gör mina visdomständer på vänster sida sitt allra bästa för att förstöra mitt liv. Nej, ska sluta klaga nu och göra något vettigt/konstruktivt. OH, Bob sa att han kanske skulle få biljetter till en Cribs-spelning från jobbet och isf skulle jag få dem!! WIHI!!!



SAMMANFATTNING:

London är kul, jag kommer hem på fredag och jag hatar VL. PUSS.





xx


bla

ok ska skriva JLI (Jordens Längsta Inlägg) nu.

jag återkommer.

en buss







Bild från i lördagggs.

Vi träffade Jessicas kompis från Italien och dens kompis från Spanien. Begav oss till O'Neil.
Kulig kväll. Intressant folk där. Eh.



xx

intressant sak x2 och ett löfte



Ska snart träffa Carro och Siri vid Bond Street.


Massa regnigt idag, saknar min älskade jacka som alltid är lagom varm OCH vind- och vattentät. Den får följa med på måndag! (måste göra en lista!!)


Skriver mer sennn, ehe.

vadgöra? vadgöra? vadgöra? VADGÖRA?



borde sova men KAN INTE.

lissnar på country girl och när man hör den låten vill man mest dansa.


otålig, mina knän gör ont efter i lördags och DET BLIR ALDRIG FREDAG?



det är så många som jag vill prata med på msn NUNUNU, för måste fråga/veta saker.


emina, emil, friday, veronica, anna, anna, anton bl.a. JSK?? M?




EDIT: bara emina som är snäll mot mig. EDIT: ok, fler är snälla ^^

jag drömde om dig igår



if you change your mind,
i'm the first in line
honey i'm still free
take a chance on me


but i'm better off without you



voicemail



Det roligaste meddelandet någon någonsin har lämnat på min mobil fick jag igår kväll. Har lyssnat på det säkert 7 ggr (15p per gång, dock lätt värt det!) och skrattar lika micket varje gång. Det lät ungefär såhär:


Jonh: Why don't you FUCKING PICK UP THE FUCKING PHONE YOU SON OF A FUCKING BITCH!!
(skratt i bakgrunden, Anton tar telefånen)
Anton: Sorry, but we really want to talk to you Stina, it's kind of important stuff you know... It's Friday evening, it's late...
(Jonh i bakgrunden: We..)
Jonh: We really wanna talk to you, OK?! But you hurt our feelings!!
(låtsasgråt)



10/10



Skulle langa bild också men tydligen så har jag en, ja EN, bild på dem två och den är på telefånen och jag har inte sladden till den här. Dö.




 

Jag och Jessica var på Brent Cross shopping centre men blev inte så micket shopping för hittade inte så micket och det jag hittade snodde nån medan jag funderade på saken. YES.


Nu först Muswell Hill, sen Tottenham Court Road och vem vet vart vi tar vägen efter det.




Adios


ang. os i rio




ok vid närmare eftertanke så är nog os i rio bra.


tänk invigningen!!



os-invigning + rio de janeiro = stor karneval








har till och med stannat inne denna fredag för att inte göra av med massa pengar.

shopping i morrn! brent cross, wood green eller muswell hill - i dunno.
inte oxford street iaf, det är förmodligen fler människor på den gatan på lördagar än i hela västmanland.



buenas noches!



xx

mer os



VA, RIO DE JANEIRO FICK OS!!

Ack och ve, tänk tv-tiderna...


Men grattis till Sydamerika, deras första OS...



JAG DÖR.




YESSS!

IDAG FICK JAG BÄSTA BREVET NÅGONSIN!



Inte nog med att pappa hade skrivit ihop ett brev som fick mig att skratta högt, de hade dessutom stoppat i marabou-chokladdddd!!




VAD äta ikväll hmmmmmmmmmmm.  


Tänker verkligen inte ransonera det minsta!!



xx

på tal om de olympiska spelen.


Ok, som bekant hålls ju OS 2012 i världens bästa stad - London. Kikar nu på direktsändningen från Köpenhamn där de ska besluta var spelen ska hållas 2016.

Tydligen är Chicago och Rio de Janeiro favoriter, men även Madrid och Tokyo är möjliga kandidater. JAG BER TILL GUD att de väljer Madrid så man får lite vettiga sändningstider på tv. Förra året fick man ju börja kolla på tv mitt i natten.



Samtidigt minns jag även språkresan 2005. De skulle besluta var OS skulle hållas 2012 och både Paris och London höll kampanjer för att få spelen. Vi började resan i Paris och på Eiffeltornet fanns en stor skylt där det stod "OS 2008" eller något. Efter 2 ½ vecka i Torquay åkte vi till London som också hade skyltar där det stod samma sak på.

Den 6 juli åkte vi hem, samma dag som de meddelade att London skulle få spelen. Dagen efter sprängde de bomber på bussar och tunnelbanan i London. Fick veta häromdagen att det var ett tåg på Piccadilly-linjen som sprängdes (min linje!!) och både Gilly och Bob - dvs föräldrarna i familjen jag bor hos - var på det tåget. De klev båda av på Kings Cross som var sista stationen innan explosionen.

HM.






Hittar inga bilder från språkresan på den här datorn..

Stiiiiiina, jag tittar på dig. Har du några?



xx

funfairs & heartbreak



I stort sett varje gång jag hämtar Katie & Isabelle så lyssnar jag på min favoritskiva i bilen. Det var den enda skivan jag hade med mig till London, och den fick följa med trots allvarliga besvär med övervikt osv eftersom jag vägrar åka någonstans i mer än en vecka utan den.

Naturligtvis hatar ungarna skivan innerligt eftersom den är så fantastiskt tråkig (enligt Katie), dålig (enligt dem båda) och så hör man inte vad han sjunger (enligt Isabelle). De har dock hittat en låt som är "ok" och ibland hör jag dem nynna på den här hemma! HAHAHA yesssss jag har lyckats!!



RSS 2.0