MR KEBABY


Veronica och jag efterlyser kebabstället med jordens bästa namn.
Sågs senast på Hop Farm i juli 2010.

Får bli nästa sommars mission att återfinna det!






xx




seriöst.


HAHAHA

orkar verkligen inte med mig själv.



"så kommer det att gå åt helvete", ja jo.


xx

life as it should be


FLYT.


Inte nog med att jag slipper 804an (visserligen byter jag till SJ vilket, åtminstone prismässigt, känns som att byta ned sig några våningar) jag klarade tydligen tentan med råge också. Pengar på kontot, beröm på jobbet och så är det dessutom (vågar jag säga det) helg! Ska leka med grannen och gänget och dricka öl.


helghelghelg


Livet är så jävla bra.


xx



p.s Ja, jag inser att när allt för en gångs skull är så himla bra så kommer det gå åt helvete så småningom, men just idag får jag vara glad och kanske imorgon också.

stay in the light joe, stay with yourself


En promenad för att kika på stjärnor????



xx

de lege lata



Underbart.

Semestern tog slut tidigt och sommarlovet också. Sitter och skriver på en uppgift som skulle ha varit inne i... mars. Har tänkt göra den hela sommarlovet och i ärlighetens namn så är det väl inte så att jag inte har haft tid att skriva fanskapet i över två månader utan mer en fråga om att jag är bra på att skjuta upp saker. Känns lite jobbigt att inte få betyg på kursen för då kommer snart CSN vara på krigstigen och jag blir en fattig lapp.

*åtgärdar*



xx

nu är det natt i kamomilla stad



Semestern blev lite kortare än tänkt. De behövde mig på jobbet (ja, de använde ordet "behöva") så jobbade lite idag. Fick några pengar för juli idag osso. Rik tjej. Kommer bli så rånad.


Ska se Parry Hotter på bio igen ikväll med min käre granne, ehe.




xx

så är det.



SOMMAR.


Har gjort så micket vettigt (jobbat) och så micket ovettigt (ungefär resten). Har både hittat, hittat tillbaka till samt tappat bort vänner under vägen. För att bekräfta vad jag konstaterade efter förra sommaren så finns det två sorters personer:
- de man tror att man vet var man har och så har man inte det, och,
- de som man inte tror att man vet var man har och så har man inte det.

Blidde utflykter till Spanien, Sälen, Göteborg, Stockholm och en och annan tur till Skottorp. Det har varit Power Meet, afterwork på Pitchers, blomsterkransar till midsommar, långa samtal i Jonatans bil, älgsafari och storfiske, tältning på Ängsö, festivaler och konserter. Det har varit ont om pengar och det har varit gott om pengar. Folk har fyllt år, det har varit dop och det har varit begravning. Min 12-årige kusin har i stort sett vuxit om mig. Tecken på att livet går framåt och det väntar inte på någon.




tomorrow i'll be faster. i'll catch what i've been chasing after,
and have time to play. i'm quite alright hiding today

tomorrow i'll be stronger, running colourful
no longer just in black and white. and i'm quite alright hiding tonight




xx


PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENT



Vill bara meddela allmänheten att bloggen återupptas från och med imorgon. Eller nåt.

Fear not.



Har iaf varit en jävla bra sommar under tiden.




xx

RSS 2.0