so long, and thanks for all the fish. xx

 
Helt otroligt.
 
Asso, kan bara skratta åt eländet. Har väl aldrig haft någon större tilltro till mänskligheten, men det har aldrig varit såhär illa. Ni skulle ändå inte tro det.
 
Så sjukt besviken, men inte det minsta förvånad. Innan jag skriver något upprört inlägg här som jag ångrar senare  så är det nog bäst att jag slutar.
 
Kollar väl på Grey's Anatomy istället och funderar på om det fungerar på det viset i verkligheten osso. Tror inte att jag kan vara en så god människa. Kanske voodoo är mer min grej??
 
 
xx

hello there............................... harry

 
Tur att det är den 25e imorgon. Fattig lapp. Tröstshoppade dock skor på rean efter telefonens frånfälle häromdagen ehm.
 
Och nu har mitt älskade lunchställe på stan öppnat efter semestern så nu kan jag äta lunch osso. Inte helt fel.
 
Annars har jag och Veronica haft ett micket givande klostermöte. Har även kommit ett steg längre i min filosofering över meningen med livet. Återkommer med en uppsats när den är färdig att presenteras för mänskligheten och revolutionera livet som vi känner det.
 
Tills dess får jag väl kolla på Morden i Midsomer wiiiiiiiiiiiiie.
 
 
xx

ALL ABOARD

 
Jaha, då har telefonen fått ett nytt hem. Den ska bo på en bondgård så att den kan vara fri och vara ute och leka så micket den vill med de andra Iphonsarna.
 
Min gamla vackra Sony Ericsson funkar dock. Såklart.  Laddade klart på typ 10 min. Nu håller den sig väl till nästa vecka eller nåt.
 
Telia är bäst. De bara fixar allt. Det funkar alltid. 10/10
 
 
*skickar röksignaler under tiden*
 
 
 
 
 
 
 
xx

går det inte att laga med silvertejp så är det trasigt.

 
Åh nej.
 
Min stackars lilla Iphone!!
 
Den behöver plåstras om lite. Telia, om jag någonsin har behövt er hjälp så är det nu.
 
Tack gode Gud att man jobbar på ett försäkringsbolag.
 
 
xxxx
 

you know i'll never fade away

but if i do,
 
 
                        it will be because you asked me to.
 
                       xx

match


Har tydligen börjat gå upp så tidigt på morgonen att det behövs kaffe för att överleva. Vuxen.


Badminton är dessutom tydligen vår nya grej.

Gräsmattan tar dock lite stryk...


xx


set

 
Massa raggarbilar i stan. Det är nästan så att man kan tro att det inte är ett sammanträffande att de är här samtidigt.
 
I fredags lånade jag Majas lilla Golf och parkerade i Punkt (ps tack för lånet). När jag skulle åka hem efter jobbet stod det naturligtvis en superfin bil på vardera sidan om lilla Golfis med massa personer som mobbade mig och skrattade när jag gick in där emellan och körde iväg med lilla Golfis modell-85.

Nä, Golfen och jag dissade faktiskt finbils-cruisingen (måste ju låta någon annan vinna för en gångs skull) och åkte hem, hihihi. Lekte med killarna och hade det allmänt trevligt. Har faktiskt även lyckats bada i Mälaren osso. Undersökte nya badet i Gäddeholm och idag blidde det Björnön. För varmt för att leva.
 
 
Börjar se ett mönster i hur det går till när jag bokar flygresor osso. Det sker tydligen i de stunder då jag är arg på världen och känner att det enda sättet att se meningen med livet är att boka resa så att jag får åka härifrån någon gång. Så idag bokade jag resa med Ryan till Mallorca och Grodis och en med Norwegian till Bulgarien och Maja. Efter 10 veckor av jobb så kan man väl få åka iväg lite.
 
* räknar ner *


xx

game


Åh, vad nice med 10 h arbetsdag.

Sedan spelade jag badminton med Anton, Granis och Jonh. Match på liv och död med vad Granis kallade trädgårdsregler. Vilket alltså var vanliga regler med det undantaget att vissa poäng inte räknades eftersom det på ena sidan av planen sträckte sig grenar av ett äppelträd ca 2 meter in på sidan.


I helgen blev det inte micket vettigt gjort. Spelade väl typ kort. Läste faktiskt en bok som inte innehöll ett enda paragraf-tecken. När hände det sist?? Hängde på Erikslund med Johanna och filosoferade över London.

Imorrn är det Måns på tv, glöm inte!!


xx


RSS 2.0