lines and lines and lines and lines



Hatar när man ska beställa biljetter och det inte funkar.

Speciellt när det innebär att man måste ringa till England och sitta i telefonkö.


Ännu roligare när de efter ett tag säger "Våra telefonlinjer är väldigt upptagna. Lämna ett meddelande istället. Förresten. Våra telefonsvarare är också fulla. Skicka ett email. Lägg på nu. Please."



xx

standing here




i'm standing on a hilltop, a hundred miles from home
i can see the light surrounds me. i want you to show me round

i'm standing here
i really don't think you can know
that I'm in heaven when you smile 



i should be safe forever in your arms   




har tre hem och saknar dem ständigt.

dalecarlia - arosia - londinium


xx

in the morning



Lyckades till slut göra något vettigt idag. Släpade med mig Frodo till Kristiansborg och simmade lite. Pappa och jag satt i soffan och kikade på Moonraker. Grät av skratt för att den var lite... rolig. Nä, men seriöst - finns säkert stora röda nödstopp-knappar på alla rymdstationer, ehe.

Sedan råkade jag se slutet på jordens sorgligaste kinesiska film. Lite ledsamt. Handlade om ett par i en by på landet och så åker han till stan för att plugga och så går det tio år och de ses väldigt sällan och de gifter sig på olika håll och alla är lite emo sådär. Fick mig att inse att jag borde göra något vettigt av mitt liv snarast. Samt kanske sluta vänta.

Micket tv idag. Kollar på Air Crash Investigation. Nyss var det en dokumentär om tunnelbygge. Känner mig nog lite mer allmänbildad än igår.


Sammanfattning: Taggad på livet och kollar för micket på tv.




Over and out


xx

sömnsvårigheter



Kikade film med Sarah, Maja och Patricia igår. Valet föll på Paranormal Activity som inte verkade så läskig i början. Höll på att avlida i slutet, jesus. Alltså, skräckfilmer som innehåller något övernaturligt brukar inte vara särskilt verkliga, så de blir ju inte heller otäcka. Men den här var riktigt obehaglig. Det var inte kul att gå och lägga sig...

När jag skulle åka från Sarah var det -25 ute. Bilen grät lite. Förstår inte hur det kan vara tjugo grader varmare nu.


Andra trevliga nyheter: Måns Zelmerlöw är nya programledaren för Allsång på Skansen. YESS!! Stilig kille.




xx

positivism



Fick kuligt meddelande från Stina på fb. Hon hade läst igenom gamla dagboksinlägg på lunar och hittat kuliga skrifter. Så jag var tvungen att kolla igenom vad jag langat för bilder på bilddagboken genom åren. Haha, kan ju konstatera att det här gnället/klagandet som genomsyrar denna blogg eftersom jag är så sjukt bitter på livet inte är något nytt.

Exempel:

"åh herregud vad jag hatar fredagar. iofs hatar jag måndagar, tisdagar, onsdagar och varannan torsdag också men fredagarna är värst."


Kanske ska börja langa en bild i sällskap till varje inlägg, micket estetiskt tilltalande.





Denna underbara tisdag har jag gjort följande:

1. Vart på seminarium i Uppsala
2. Hämtat prylar hos Jonatan och skällt ut JT
3. Sovit

Nu ledig fram till onsdag nästa vecka, sweet.



xx

dör


Ryktena var alltså sanna. YESYESYES.






fint xx

festivaler .



Vet inte vart man ska ta vägen i sommar. Festivaler högt och lågt och många av dem har bokat en hel del bra band. Just nu verkar det bli Göteborg två gånger i sommar. Dels Way Out West, men så går det rykten om att Luger har bokat in Glasvegas och Bright Eyes (!!) till Where the Action Is. Jag dör. Har inte råd.



xx


insane



Helt galet att två (!) kusiner fick barn idag.

Tror inte att ni förstår hur micket det suger. Ingen kommer att komma ihåg min födelsedag längre ju. Asso, jag är jävligt söt (när jag vill) men det går liksom inte att konkurrera med en bebis (än mindre med två!).


xx

jesus


WOW.





Sedde Bright Eyes på Medis igår. Vet inte riktigt vad man ska säga.

Musiken kommer inte till sin rätt på skiva, men helt fantastiskt bra live! Stod och log hela tiden. Och så jordens finaste duett på Lua med flickorna i First Aid Kit. Jag dör vad bra.  


Efteråt sa Johanna till nån som höll på att lasta in all utrustning i en lastbil att det var min födelsedag så då fick jag ett backstagepass, haha.

Kul grej. 



xx 

every now and then i fall apart



BRIGHT EYES
snart. Blir nog bra, mjaow.

Befinner mig i Johannas lägenhet i Gamla Stan. Kan ju konstatera att jag är massa bra på att laga mat. Igår lärde jag mig dock att koka ägg. Mamma grät lite av skratt när jag lyckades ha sönder två (!!) ägg när jag la ner dem i kastrullen.

a lover i don't have to love (but i do)xx



farbror blå



Märker att bloggfrekvensen ökar ju mer jag försöker plugga. Kan inte koncentrera mig.

Idag stoppade polisen bussen vid Klinta. Roliga var att busschauffören varnade oss när vi åkte från Irsta och sa åt oss att sätta på oss bälte, huhuhu.


xx

i den bästa av världar



Läste en artikel i DN där det stod att det behövs cirka tre gånger så många vargar som det finns i Nordeuropa för att inte vargstammen ska bli alltför inavlad. Det skulle bli ungefär 3000 söta vargar.

Fick mig att fundera på om vargjakten verkligen är så smart. Med tanke på vilket liv det har blivit om tjugo vargar har vi förmodligen följande scenarion att välja mellan:

a) några hundra inavlade vargar som blir galna och dregglar och attackerar alla människor de ser (tänk amerikansk b-skräckis)

b) många fler intelligenta vargar som springer runt i skogen och inte orkar bry sig om människor



xx


P.S. Det är bara i Västmanland som de inte har lyckats skjuta någon varg. Arg. Vill inte ha några små gråben runt knutarna.

alla hjärtans dag-låt / eller .



WELL I'M SORRY YOU WERE THINKING I WOULD STEAL YOUR FIRE





Förstår inte att världen orkar bry sig om 14/2. Tolererar alla hjärtans dag ungefär som jag tolererar att det regnar. Det går liksom inte att göra något åt. Ni får iaf en fin låt som beskriver denna dag micket bra. På tal om micket bra så ska jag se The Strokes i sommar. Kommer antagligen stå bredvid Stina och storgråta eller överreagera på något annat vis.



xx

one of those fucking awful black days

when nothing is pleasing and everything

that happens is an excuse for anger.



Jävla dag då.

Väntar på att det ska bli måndag så den här dagen tar slut någon gång.
Ont överallt efter gårdagens äventyr och arg på världen i största allmänhet.


Måste skriva PM tills i morrn. Vänligen döda mig och låt det ske snabbt.


xx


let me introduce you to these friends of mine



Igår var hela Irstagänget samlat på första gången på väldigt, väldigt länge. Uppslutning när Jonh fyller år, gillas. En kväll med många höjdpunkter. Slutade någon gång vid femtiden när herrn i huset kom ner och konstaterade att festen var slut.


Av följande bildspel kan vi återigen bekräfta ett antal saker:

1. Vi gillar att kramas och att dricka alkoholhaltiga drycker.

2. Vi tar foton av tvivelaktig kvalité.

3. JT har sällan kläder på sig.



HÖGKVARTERET 12/2-11







xx

var inte rädd för mig. jag är så rädd för dig, jag går på glödande kol.



FLYKTSODA, TA MIG I LAND - SÄTT MIG I BRAND


Lekte med Emina, JT och Alex igår. Vettighetsfaktor obefintlig. Födelsedagsbarnet Jonh himself dök upp så småningom och mitt i natten återfann vi även Erik utanför huset. Sammanfattning bra. Idag fortsätter vi leka och fira. Får se när, omöjligt att planera något när det involverar mina camareros, nej jag menar ju camaradas.

Mot Högkvarteret!


xx


alla vill till himmelen


Dör lite på vädret just nu. Har förmodligen svurit att aldrig kommentera något så tråkigt som vädret på den här bloggen men det var inte kul att ut och köra nu. Fick gå upp tidigt idag. Närmare bestämt så tidigt att jag kunde sitta och beundra solupppgången på 804an. Grät lite av morgontrötthet.

Sen hade vi då seminarium under vilket jag kände mig alldeles varm inombords, och då menar jag inte en brinnande kärlek till juridiken precis. Fortfarande feber och sjukdom alltså. Ska dock inte hindra mig från att fira Jonatan på lördag. Att avstå är inte ett alternativ, det är liksom fira eller die tryin'.



Dagens intressanta korrspondens:

Jag blev så stolt över ett sms från Sam idag. Äntligen någon som förstår hur mycket jag föraktar VL!

Samt ett utskick från ticnet. Har gjort allt i min makt för att försöka ta bort mig från mail-listan men ingenting funkar. Idag ville de att jag skulle köpa biljetter till Dolly Parton, Melodifestivalen, Talang 2011 samt EMD. London känns långt borta.



xx

riksdagsordningen?




Diskuterat lagstiftningsprocessen i några timmar för micket med basgruppen. Imorgon ska vi leda seminariet. Jag dör. Ska skriva PM och skriva några sidor om lektionerna jag missade när jag var sjuk. PLUGGPLUGGPLUGG.


Häromdagen ramlade jag över en bok på bokhandeln. Denna bok ingår alltså i en serie jag läser och av någon anledning hade jag ingen som helst koll på att det fanns en ny. Grät lite blod och sådär när priset var 250 kr, men införskaffade den i alla fall. Kommer naturligtvis i ren protest mot såna ockerpriser lämna tillbaka boken när jag har läst klart den.


xx


under cover of darkness




somewhere along the way my hopefulness turned to sadness.

somewhere along the way my sadness turned to bitterness.

somewhere along the way my
bitterness turned to anger.

somewhere along the way my anger turned to vengeance.

 
and the ones that i make pay were never the ones who deserve it

and the ones who deserve it, they'll never understand it.



xx


p.s. Nytt från The Strokes. Dör lite. Vet inte om man ska tycka att det är bra eller inte. Återkommer.


snow hey oh



Vaknade och insåg att halsen gjorde lika ont fortfarande. Vid närmare inspektion återfanns att hela kroppen hade ont och inte riktigt ville fungera. Gick upp och åt frukost innan jag fick lov att acceptera att det blir inget Uppsala idag. Halsen har nu gjort ont i cirkus en vecka, syrran hade/har halsfluss - känns bara halvbra.

Det är bara så jobbigt att missa så mycket i skolan. Speciellt nu i början när man ska få grunderna att bygga vidare på sen.


Igår blidde Stina och jag lite nostalgiska. Svårt att erkänna att man saknar något ibland. Slutade typ med att vi var sura på världen och gjorde upp planer på att bo tillsammans i en lägenhet med massa katter som alla heter Pete. Ja, ni förstår nivån.

Gårdagen var inte bästa dagen i mitt liv om jag får uttrycka mig så. Inte nog med att alla motarbetar mig, jag fick springa till bussen, vrickade foten och fick utskällning av busschauffören för att jag inte sa tack (vilket jag gjorde). Nä visst fan ska det snöa också.


xx

du ska va president


Estoy en casa igen. Trevlig helg och sådär. Några insikter rikare. Mot Uppsala.






xx

roadtrip



Roadtrip med Anton och Jonatan till Skottorp. Rakt ut i vildmarken med andra ord. Får se vad vi hittar på med de små filurerna Emina och JT som vi förhoppningsvis finner där.

Igår var vi på Pitchers. Träffade till och med på Erik. Påpekade att han borde spara ut krullet igen. På vägen dit fann vi att vissa föremål fanns kvar på ett hemligt ställe. Vi tänkte som så att då är det lika bra att vi förvarar lite fler saker där då.



Arg på melodifestivalen. Varför - för Guds skull - ska den där Erik Saade vara med igen? Har han inte förstört våra liv tillräckligt med den där låten som har den dummaste titeln någonsin? Samt, varför - FÖR GUDS SKULL - är inte Måns Zelmerlöw med? Förstår varför SVT inte har någon tittarombudsman nuförtiden, föreställ er vilka brev de skulle få från personer som mig.



xx

never let her go .



Försöker komma på något som åtminstone är lite halvintressant att skriva här, men det råder brist på sådant för tillfället. Beror på att allt jag gör nuför tiden är att åka buss, gå på föreläsningar/basgruppsmöten/lektioner samt sova.

Men på vilddjursfronten i Irsta kan jag rapportera att jag nu har sett en varg* borta vid Klinta. Den såg ut ungefär såhär: (kolla vad arg den är! man ser att den är hungrig också)





* Kan ha varit en stor hund som var helt ensam ute på en åker, men hur troligt är det? JUST DET, HUR TROLIGT ÄR DET?? Det var en varg, lovar. Det är som ett jävla zoo här ute.




xx



BRA DAG.


VARFÖR DENNA DAG ÄR BRA:

1. "Ledig". Behöver med andra ord inte spendera fyra timmar på en buss till och från Uppsala.

2. Fick nya sim-kortet, vilket innebär att jag kan höra av mig till folk igen. HALLÅ VÄRLDEN! 

3. Friday köper med sig chips till mig från macken.

4. Ska ner på stan och leka med Becka.

5. Sedan mdh och lära mig böja verb




Skicka ett litet sms till mig och fråga om nya telefånen fungerar så jag får några nummer att höra av mig till... Gör inte som Emina bara, sist skickade hon "Här har du mitt nummer" men utan namn så hade ju ingen aning om vems nummer... ;);)


xx

RSS 2.0