anton x2



Det här inlägget kommer handla om Anton och Anton. Nej, de känner inte varandra....




Vad jag vet.






1) Anton har lovat att göra en blogg som heter "Stinas uppenbarelser". Tror att jag berättade om JSK och vi kom fram till han skulle blogga om mina framtida visioner (beskrivs bäst som "Jesus på klipporna") Inte anade vi då att även Anton skulle få uppenbarelser!!! Kanske får justera namnet till "Antons och Stinas uppenbarelser"...

Anledningen till att jag skriver det här är att nu har han massa press på sig, eheheh.


2) Anton no 2 begav sig till Kanada (det stavas visst med K!! - jag skriver på svenska) häromdagen. Lovade att vinka för han skulle mellanlanda på någon av Londons flygplatser (han visste icke vilken).
Haha kollade på Google Maps var han skulle bo och det var värsta lilla hålan. Runt omkring fanns... ingenting. Jag skojar inte, kartan var helt blank förutom vägen dit typ. Han kommer ha helt sjukt roligt ändå gissar jag på dock. Har någon hört något ifrån honom? Typ hittade han fram? Lever han? osv.




Ok, jag har verkligen inget mer att säga förutom att studsmattan är uppe och den är bäst <33





xx


facebook



Alltså.


Med regelbundna mellanrum, och senast för en kvart sedan, får jag mail från facebook som säger att jag ska gå med och att den och den och den personen har bjudit in mig. Skrattar lika mycket varje gång. Facebook är källan till allt ont här i världen. Jag vägrar. Vet att jag missar en väldig massa saker (minns när Veronica och Patrik blev tillsammans, haha) men min frihet från facebook-teamets klor är värd det!!

Nu lägger vi ner det här innan det blir alldeles för dramatiskt...












ehe xx

besviken



Känner mig lite smått förrådd här. Trodde verkligen att Spotify var det bästa som hänt världen, och att meningar som "inget är perfekt" numera hade tillägget "förutom Spotify".

Men icke.

Som bekant fyller man ju i land och postnummer. Om man sedan åker någonstans, säg till exempel från Västerås till London, så fungerar det bara i två veckor - sedan måste man ändra land och postnummer i sin profil.

JAHA.


Tänkte jag.


FUNKAR ALLA SVENSKA LÅTAR NU DÅ?






JAG DÖR.





xx

JAMES MCAVOY



Idag fick jag veta att min store kärlek James McAvoy (som tydligen bor i London) har varit in på Gillys jobb en gång!!! Jag dog lite och nu har hon lovat att han dyker upp igen så ska jag få autograf. ehe. Vad roligt det måste vara att jobba som tv-producent.








I övrigt skulle vi ha fått studsmattan idag någon gång mellan halv 9 och halv 6. Detta innebar att vi inte kunde gå ut på hela dagen. Kl halv 5 ringer de och säger att chauffören har varit med i en olycka så vi får den i morgon. Kul. Vi får väl rita hela dagen då med, hah.

doppelgänger




Måste berätta för Emina (och andra som eventuellt tycker att det är intressant) att jag såg JSK version 1 dm längre på tuben igår! Hur lika som helst!!

Viktigt.




På vägen hem hörde jag folk prata om det här:







Kul. Någon mer vars första tanke var...?







Nu är det god natt på riktigt.

tisdag



Igår var Katie och Isabelle iväg till Trent Park med sin farbror Graeme (som Jude Law heter i Gattaca!!). Eftersom hästar är stora som mindre hus och jag inte är helt säker på att hästar är vegetarianer så stod jag över.

Lite senare skulle de dock till något annat ställe. Poängen var att man skulle plocka sina egna grönsaker och sin egen frukt och sen fick man betala för det. Eftersom jag har en annan teori som ungefär går ut på att man kan dö av grönsaker så ville jag helst stå över igen, men Katie övertalade mig.
Tyvärr orkade jag inte bära runt på massa saker så jag åt upp jordgubbarna jag plockade istället. Sen körde jag runt Katie och Isabelle i en liten vagn. Micket roande.








Sedan på kvällen åkte jag tunnelbana till Earl's Court och träffade Moa. Nu kanske ni tror att Earl's Court ligger nära Bounds Green, ja vi kan ju säga att det gjorde jag med. Vi kan ju även säga att det var ca 10 stationer längre bort än vad jag trodde, ehe. Kartläsning är som sagt min starka sida.

Iaf så kikade vi lite på området och sedan hittade vi en pub som såg trevlig ut där vi tänkte äta fish'n'chips, men de var slut så vi tog något annat som jag inte kommer ihåg vad det heter. Men det var ungefär räkor va. Micket gott!





Idag är ungarna på sleepover hos sin storasyster. Vad göra tänkte jag. Begav mig till Wood Green och tittade på alla affärer. Jag skaffade ett engelskt telefonkort (äntligen!). Sedan kom jag på att jag skulle laga mat så handlade lite och åkte hem. Tog några år att laga mat, Gilly kom hem. Vi kollade på ett micket roligt tv-program.





bion i wood green. lägg märke till att det står green där, hahaha



I morgon kommer studsmattan!! EHEHEH typ. Problemet är att när de rensade i trädgården upptäckte de en bikupa. Men förhoppningsvis är bina borta nu. Vet inte varför de skulle vara borta helt plötsligt, men tydligen var det micket troligt.




Applåder till mig för långt inlägg. Buenas noches mis amigos y vim vobiscum!




xx

pizza.



huset är ej brandskadat.


duktig.




xx

pizza?



yay, ledig till söndag typ, ehe.


ensam i huset för tillfället så orkar inte laga ordentlig mat. djupfryst pizza i frysen YAY.


problem: hur fungerar ugnen?


men ni skola icke frukta. vi testar så får vi ser om det går att äta.
vågar inte lämna köket dock för jag misstänker starkt att lågor kommer slå upp om jag gör det.

uppdaterar snart om inget tar eld!

sverige



Idag besöktes Harcourt Arms, dvs den svenska puben i Merylebone, av mig och en annan au pair som heter Caroline. Hon visade sig vara en micket rolig typ. Var vänlig notera att vi ej gick vilse på väg mot Oxford Street (hon hade karta) ehe.







Har fortfarande inte skaffat mitt engelska telefonkort, vilket börjar bli lite löjligt. Men grejen är att telefånen är låst till Telia vilket innebär att jag måste betala en mindre förmögenhet för att låsa upp den. PLUS köpa kortet.  Måste även fylla på Oysterkortet för tunnelbanan. Jag är för snål för det här. Sponsring välkomnas ehe ^^

bookie



bookie är 20 idag!!! grattis på den!





don't look back into the sun

do you remember, like i remember? the lost pursuits of excellence, the glory of the crowd...

samedi




Jag hatar folk.

Först klagar de på att jag inte uppdaterar bloggen tillräckligt ofta och när jag väl gör det kommenterar de inte.



WELL WELL.




Idag var jag sjuklig så har typ legat i sängen och vilat mest. De andra var ute och köpte skoluniformer. Tyvärr hade de inte med sig studsmatta hem, det hade ju varit roande. Känner att jag nog hade tillfrisknat micket fortare då...

Vi kollade på X Factor idag, dvs den brittiska motsvarigheten till Idål. Vi tror att en tjej som heter Stacey kommer vinna för hon var hur bra som helst ungefär. Ett tvillingpar från Dublin var roligast, haha!!

Sedan såg vi ett annat program som var bland det roligaste jag har sett. Vet inte vad det heter men ska skicka brev till SVT om att de borde visa det i Sverige huhu.


Adios



xx

hopphopp



HAHAHAHAHA familjen ska skaffa en studsmatta, jag dör vad kuligt!!


P.S. Kan ni där hemma scanna in bilden på Flippers? Måste visa den, ehe.





i ain't losing any sleep




inte helt sant. ^





Sunshine Underground var fantastiska! 8/10 Publiken var underbar och när de spelade Borders och Put In Your Place så var det mer 13/10. Saknade Raise the Alarm men hu, nu ska vi icke klaga.


Hur gick det med night bus undrar ni nu självfallet. Kan delge er att det gick förträffligt.
Buss är helt klart min grej, HAH.


På Holloway Rd promenerade jag mellan buss 273/271 (minns inte vilken det var) och N91 som gick några hundra meter bort. Gick förbi en bar som det stod massa svartklädda människor med en stil som de flesta nog skulle kalla typ goth utanför. Förutfattade meningar som jag har tänkte jag ju såklart att det var en "sån" bar. Till min stora förvåning kände jag igen låten som spelades där inne, men jag kom inte på vilken det var. Så började han sjunga och jag skrattade så jag dog.

Har ni hört talas om Trace Adkins? Det är en micket känd country-musiker ^^ Har ni hört talas om Honky Tonk-låten? Det hade inte jag heller förrän jag hälsade på Madde i USA. Så gott som hela familjen satt och sjöng den i bilen. Jag dör varje gång jag tänker på det, så kul var det. Naturligtvis var jag tvungen att skicka sms till Madde herself och nämna.







Var vänlig och lyssna på låten nu tack när jag har letat
upp videofanskapet åt er trots att den inte fanns på youtube ;)





God afton.

adios



nu ska jag snart bege mig ner mot tunnelbanan.

picadillylinjen till finsbury park och sen victorialinjen mot highbury & islington.

HUR SKA DETTA GÅ?



ändock fruktar jag mer det faktum att de spelar micket sent så måste åka nattbuss hem .

hur lyckas?






p.s sarah, jag är micket nyfiken - sms när du läser detta, danke.

friday i'm in love etc




Folk blir arga när man inte bloggar har det visat sig,
och det är ju inte något som vi eftersträvar va.

För att visa min goda vilja får ni här en bild på Isabelle och Katie.

Söta ungar haha.







De älskar att spela kort. Jag älskar att göra listor.



Lista över kortspel som Stina har lärt Katie och Isabelle:


1) 31 (Thirty One)

2) Sexiga damen (Zero - eftersom poängen är att sexor och damer är noll så går det ju inte att översätta)

3) Bubblan (Bubble)

4) Vändåtta (Warning - hur översätta "lappen"? eh)

5) Sjuan (Seven)




I måndags trotsade jag allt vad tunnelbana och okunskap om området häromkring heter och åkte till Piccadilly Circus och träffade en annan au pair som heter Moa. Hon visade sig vara en micket trevlig tjej. Vi promenerade längs Oxford Street men det blev ingen shopping förutom några cdskivor på rea. (Ja mamma, jag vet att det är dött kapital...) Maja och pappa skulle vara stolt över skivorna som jag köpte dock. Bruce och Fratellis bland andra.












Häromdagen var vi i en park som heter Highgate Wood. Alltså pinsamt när man jämför med Vasaparken hemma, HAHA. Det har varit sol och hur varmt som helst fram tills igår så skuggan av de höga träden var micket välkommen.

Förutom det så är det mest utflykter till Tesco och lokala affärer och ställen som har hunnits med. Området här närmast är som en labyrint, jag dör vad jag inte hittar hem. När jag kom hem i måndags visste jag inte ens vilket hus jag bodde i för allt ser ju likadant ut, haha! Men nu hittar jag iaf till tunnelbanan och affärerna i Muswell Hill... Ska snart gå dit med flickorna, eller ta bussen för de orkar inte gå. Seriöst det tar typ en kvart om ens det...... Värre än Calle, han orkar ju gå men vägrar för han måste spela tv-spel ;)

Har lärt mig ett nytt ord: "scrumping". Tänk er typ att man plockar grannens björnbär... (Inte för att vi har gjort det.........eheh) Det är scrumping.


Annat roligt som hänt i veckan är typ min och Antons deal som är helt fantastisk.
Niclas quote är minst lika fantastisk den:

"sen vid drickorna så passar hon på att kittla mig lite.
varefter jag kittlas lite tillbaka för att inte verka konstig."



10/10 - jag dör.



I övrigt: hjärtliga gratulationer på bemärkelsedagen till Erik,
Sarah ta hand om dig, och jag saknar alla.

Ikväll blir det Sunshine Underground!

londinium



Haha, dålig på att uppdatera yess.


Skriver långt lite senare men lista över saker jag saknar:



1) OLWs grillchips

2) Marabou

3) Min säng

4) Bilar som kör på höger sida

5a) Alla som är kvar i Irsta

b) De som har flytt från Irsta

c) Några av dem som aldrig har bott i Irsta



Om någon hälsar på får den gärna ta med något av överstående ;)


xx

xx



You are my sunshine, my only sunshine.

You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear, how much I love you.

Please don't take my sunshine away.




HEJ DÅ SVERIGE.


xx

bäckby


Kort sammanfattning av dagen:

Sarah och jag shoppade på Hälla, lite senare åkte vi till Johanna på Bäckby där vi kikade i skolkataloger! Hon skulle sova (dvs prata med Tom) så vi ringde Niclas mitt i natten och tvingade ut honom.


Niclas är söt (trots att han alltid dissar mig):


haha


ampär = au pair... ^^




xx

det stora mästerskapet i minigolf



Suck.


Med samtliga slag räknade kan vi ju bara konstatera att jag inte vann... Visserligen fick jag inte 88 slag som pojkarna räknade ut först (max är 84...) men dåligt gick det! Jonh kom tvåa och Anton vann. Måste dock påpeka att om inte Emina hade varit tvungen att åka till jobbet efter två tredjedelar så hade hon nog vunnit.





KVÄLLENS PROGRAM:

Sverige - Finland

Kimmyyy <333 och Elliott beundras i soffan hemma hos Jonh. Yayy!





xx

HOC DIE (denna dag)






VAD: DET STORA MÄSTERSKAPET I MINIGOLF

VAR: HÄLLA

NÄR: SNART

VILKA: EMINA, ANTON & JONH

FRÅGA: SKALL ANTON FÅ SIN REVANSCH???
alt. SKALL STINA KUNNA FÖRSVARA TITELN???







IT'S ON.




xx

BREAKING NEWS





jag och mamma begav oss till hälla igår för att införskaffa lite saker inför london.

skor, dataväska, adapter, mjukisbyxor.. hu jag hatar att shoppa.



men... vem har parkerat bredvid oss om inte...................



*trumvirvel*










MARIE PICASSO!!!!






(ok, helt ärligt så såg jag inte ens att det var hon, men mamma sa att det var det ...)





sen hämta friday och pizza (inte på samma ställe) och sen på natten hämta maja på stan och sedan hitta sarah utanför mitt hus!! vi kikade på massa skolkataloger vilket var massa kul.





xx

uppdatering ang JSK



Det har visat sig att även om Emina inte håller med mig angående Jordens Snyggaste KilleTM så tycker hon att det micket roande och ska nu göra sitt bästa för att göra det ännu mer roande.


Hon har nu planerat Operation: You're Going To London AnywayTM.






Ska bli mucho intressante att se var detta ska sluta....


xx

micket upprörande



Häromveckan hade jag en micket trevlig uppenbarelse. Plötsligt insåg jag - detta naturligtvis i ett inte alltför nyktert tillstånd - att jag hade funnit Jordens Snyggaste KilleTM. Han var till och med snyggare än Killen Med Rätta LjusetTM! Som ni förstår är detta självfallet en micket revolutionerande händelse! Tyvärr förstör den där jävla po- eh vi kan kalla honom... Mr X allt.

Hur som helst så var jag micket glad över att ha funnit Jordens Snyggaste KilleTM , och självklart ville jag dela med mig av detta! Det visade sig att ingen höll med mig.


 ALLVARLIGT TALAT.


Vad är detta? VAVAVAVA?!



Upprörd.




Misstänker att Anna kan hålla med mig om att han är snygg iaf. Varför är hon på semester när man behöver henne?!








Behöver terapi känner jag.



Adios



xx

en casa



hemma från sälen.

me gusta mi casa. me gusta tambien internet. efter en vecka i en liten stuga i skogen känns det bra att kunna kommunicera med omvärlden igen.

tidig dag i morgon. london om en vecka.

jag dör.

min


två dagar exakt. ett avsked på sitt sätt.





/ du lovade


be safe








all that i am. all that i ever was
is here in your perfect eyes, they're all I can see

i don't know where. confused about how as well
just know that these things will never change for us at all.



if i lay here... if i just lay here, would you lie with me and just forget the world?






 / be safe    xx

ensam hemma



KEVIN!!!



Den här veckan har jag varit själv i huset eftersom resten av familjen befann sig på Öland.
Eftersom jag är så dålig på att uppdatera kommer här en sammanfattning:



Måndag

Sarah bodde här. Sarah är rolig. Vi gådde på prommenad typ 2 på natten och satt på en bänk och pratade massa länge. Minne som en elefant, yess. Tror att vi kollade på tv och pratade lite mer osv. VI GJORDE TOAST!!! (kommer ihåg det för att toastjärnet stog kvar på diskbänken tills mina föräldrar kom hem)

Bild på Sarah för att visa att hon existerar jaaa.






Tisdag

Min dag då jag utförde massa saker. Sarah åkte hem eftersom hon orkade inte med mig mer :( Jonh kom över och hjälpte mig att måla staket men det var tråkigt så det slutade med att jag bjöd honom på pizza istället. Han skulle övningsköra så jag spenderade kvällen genom att vattna blommor (25 krukor och två blomlådor ute, 29 blomkrukor inne... seriöst mamma), diska, inte elda upp huset osv.

Kvart i 4 läste jag VLT som skrev att solen skulle gå upp halv 5. Snodde Majas cykel, stoppade ner en colaburk i cykelkorgen och cyklade in till stan. Hade ju den underbart briljanta idén att jag skulle kunna titta på soluppgången hela vägen hem. Fikapaus och titta på byggarbetsplatsen vid lasarettet. Finns ingenting så lugnt som en tom byggplats.





Gick och la mig halv 8 efter att ha skrivit ett sms till mamma och berättat exakt hur produktiv jag hade varit. Vem sa att man inte fick något gjort på natten?



Onsdag

Sov rätt länge - heh - innan Sarah hämtade upp mig för en tur ner på stan. Blev ingen shopping för någon är extremt bestämd när det gäller att få det precis som hon vill.........
Sarah shoppade dock en del. Snabbt besök (om än inte så snabbt som det skulle ha varit) hos Carin då vi hämtade upp kusin Calle.

Calle sov över. Vi la madrasser på golvet framför tvn och sedan sprang vi runt i hela huset och släpade ner alla kuddar och filtar. Man sov rätt bra där sen.

Då Calle bara gör avbrott i sitt datorspelande när han ska äta, sova eller spela tv-spel så är det här den enda typen av bilder som finns på honom:




Söt unge.




Torsdag

Carin hämtade Calle och hon hade med sig McDonalds (ja från Hälla, Anna). Vilket gjorde att min dag var räddad men även kvällen blev rolig när roligt folk dök upp och uppehöll sig i mitt kök. Så mycket historia som det var där då har jag aldrig haft tror jag. Massa skitsnack, dricka, bad på Frösåker (som jag stod över eftersom  det var ISkallt), kortspel och film senare var huset icke så välstädat längre men Alex, söt som han är, erbjöd sig att hjälpa till. Gissar på att den stackarn har fått städa efter oss andra fler gånger än någon annan, HAHA. Roligaste var när vi gick upp och hittade Jt och Emina sovandes i soffan och även Robban i samma tillstånd halvt i fåtöljen och halvt på golvet. Söta ungar.

Söta ungar som gick halv 5 på morgonen.




Fredag

YESS, städade lite mer och sov sedan en timme innan jag gick upp och packade. PIGG. Bookie plingade på kvart över 7. Vi hämtade Dennis på stationen innan vi begav oss till Kvicksund där vi hämtade Anton och bilen och åkte till Göteborg för att se U2. Kulkul. Vi besökte icke McDonalds på vägen ner. Huhu.

Stolt över min körning i Göteborg. Mindre stolt över göteborgarnas sätt att skapa infrastruktur. Hitta lägenhet, sova en timme, vänta utanför Ullevi, vänta inne på Ullevi, dryga jättemycket och prata spanska med Anna, se Snow Patrol och klaga jättemycket över att de inte var Glasvegas trots att de var micket bra, se U2, få micket ont i hela kroppen, applådera åt U2, klaga över smärtor i hela kroppen, gå hem till lägenhet iförd poncho och solglasögon för att slippa frysa resp. låtsas vara blind, slockna i soffan av trötthet, vakna, slockna i sängen.



Bild på Snow Patrols sångare bara för att han var massa kul och skrattade hela tiden.



Lördag

Åkte hem från Göteborg. Duktig på att köra Stina. Grannes 50-årsfest. Träffa Irstagäng, säga hej då till Jt som ska bli fallskärmsjägare i morrn. Sista gången man såg honom innan London. Jag dör, om jag inte ens kan säga hej då till EN person, hur ska det då gå när man väl åker och lämnar ALLA? Sälen i morrn. Ska bli kul.
 





DET SKA BLI SKÖNT ATT SOVA NU       xx

RSS 2.0