lyckan kommer, lyckan går, de säger tiden läker sår

 
Fin helg med flera fina familjemiddagar. Sedde fotboll och gick flera långa hundpromenader, några öl på det och en och annan bra film. Blir inte så jättemicket bättre. Dessutom blev mitt hår klippt så nu ser det inte ut som ett fågelbo av halm längre. Nice. Vad ska jag göra med mitt liv när jag flyttar härifrån?? Kommer definitivt leva på mackor iaf.
 
Igår var det den 25 om någon hade missat det. Extremt glad tjej som hade 29 kr på kontot. Gick direkt ut och storshoppade. Ett skal till mobilen (det förra hade övergått till ett pussel på två delar) och ett par leggins (en viss liten chihuahua - tittar på Zhera - gjorde hål i de andra). Nu totalt shoppingförbud (möjligtvis undantaget Systembolaget) fram till Aussie.
 
Idag assisterade jag Sabina med att leta pass. Hon ska till Amsterdam på torsdag och känns som att passet kan vara bra att ha. Klättrade runt på allt i förrådet (extremt roligt - Stina 10 år), letade överallt, gav upp, men sedan fann vi faktiskt passet. Fick en flaska Champagne som tack för besväret också. Kanske ska öppna detektivbyrå.
 
 
I övrigt så känner jag att ni måste hållas uppdaterade om Wicked Tuna. Så micket drama!! Om det inte är Marcianos båt som går sönder och behöver bogseras in så vägrar Tyler att betala sin besättning eftersom de inte sköter sig. Och Paul och Dave bråkar hela tiden (medan stackars Sandro sitter där och ser så olycklig ut) Eskalerade hela tiden och till slut gav Dave Paul sparken!! Så nu ska Paul hyra en egen fiskebåt och fånga mer fisk än Dave!!!! OMGGGGG. Vem behöver Desperate housewives, this is the real deal.
 
 
 
xx
 
 
 

no milk today

 
 
 
Tänkte att jag skulle starta en nyhetsservice här.
 
Ja, den dagen har kommit då det finns så lite i mitt liv att rapportera (läs gnälla) om.
 
 
Hultsfredsfestivalen ska flytta till Stockholm. Rättare sagt utanför Stockholm, mer bestämt Sigtuna. Om det tog hus i helvete? Gissa. Tydligen anser sig folk personligen (personligen!!) kränkta för att ett företag inte vill gå back flera miljoner så att de kan drägga på en camping i Småland.
 
Personligen är jag bara glad eftersom det innebär att jag faktiskt kan åka, trots jobb. Att jag med största sannolikhet inte kommer göra det med tanke på artisterna de har bokat hittils är en helt annan sak.
 
 
Över till något betydligt större och viktigare:
 
 
MÅNS ZELMERLÖW HAR BLIVIT UTSEDD TILL EN AV VÄRLDENS STILIGASTE MÄNNISKOR.
 
Till att  börja med vill jag klargöra att detta knappast kan anses vara en nyhet då jag utsedde honom till en av världens stiligaste människor (och lovade evig kärlek) för länge sedan. För det andra... nä jag har inget mer att säga om detta. Ville bara uppmärksamma.
 
 
Dålig nyhetsservice. Får starta en hyllningsblogg till Måns istället. Kan ju rapportera att jag hänger i Stockholm i helgen, blir nog fint. I övrigt inte micketttt.
 
 
xx

jag vill inte veta

 
Skola igen då.
 
Straffrätt. Kursen verkar ha nåt rykte om sig att vara den roligaste kursen på programmet. Bådar ju gott. Det är dock inte ens en månad till Aussie nu. Här i Svea verkar någon istid ha för avsikt att typ utrota mänskligheten. Förmodligen lika bra.
 
 
Igår sedde jag Cloud Atlas på bio med Anton. I ungefär två timmar satt jag och funderade på vad som pågick men den sista timmen förklarade allt och ett "aha" eller tjugo var på sin plats.
 
Vi gick därifrån och diskuterade och kom så småningom fram till att man förmodligen måste se den en gång till, men att den var bra. Fint att den visar hur varje liten god gärning kan påverka framtiden och  leda till att någon annan i sin tur gör en god gärning.
 
 
Tänkte gå och lägga mig eftersom att jag inte riktigt minns när jag senast sov i 8 timmar i sträck, men upptäckte att det fanns ett nytt avsnitt av Wicked Tuna, hihihi.
 
 
/ skicka ett vykort, älskling
xx

NOTHING IN THE PAST OR FUTURE EVER WILL FEEL LIKE TODAY


Ber till alla gudar att jag klarade tentan. Helt ärligt Jesus, lovar att plugga mer nästa gång, bara ge mig godkänt.

Firade att tentan var över med att köpa böcker till nästa kurs för cirka en miljon, eh tusenlapp. Lia har fixat mina naglar också. De blir alltid fina men den här gången har hon överträffat sig själv. Känner mig konstant underklädd för de glittrar så fint, hihihihi. Life as it should be.

I övrigt lekte vi i Östanbro igår, trevligtttt. Idag tänkte jag nog försöka uppsöka civilisationen och dricka en öl eller så.


xx



Ps. Hade världens uppenbarelse idag också.

Åh, typ det vackraste jag sett och fick massa ångest, och ännu värre blev det när jag insåg att den enda anledningen till att jag uppskattade det så micket var för att jag inte ser det varje dag. Det innebär att om jag skulle se det varje dag skulle allt det vackra och värdet i det försvinna. Och det är därför alla människor är så jävla olyckliga hela tiden, eftersom alternativen alltså är att inte ha eller att ha men inte vilja ha.

Asso vem behöver psykologer eller forskare när jag bara kan tala om för folk hur världen funkar??


As you were.


you look good in that shirt, you look good in them shoes, and in nothing at all - you look great in that too


Har förmodligen spenderat mer tid på tåg än vad jag har sovit på senare tid. Är på väg till Stockholm. Tenta imorrn. Dör. Allt på samma gång.

Kul att jobba som vanligt. Dock svårt att skriva på datorn eftersom naglarna är så långa. Lia, hjälp!!

I helgen (vågar inte riktigt tro att det finns en helg bortom tentan) ska jag tvinga någon stackars själ (förmodligen Anton) att se Cloud Atlas med mig. Och dricka öl.


xx


om himlen finns är jag förlorad


Hittade Göteborg! Hittade nästan inte Veronica dock, men hon hittade mig.

Vi bestämde oss för att fira internationella kvinnodagen med drinkar (vad annars?). Bästa presenten ever fick jag osso: en flaska Bols Blue. Varför Systembolaget plötsligt bestämde sig för att den inte förtjänade att ingå i sortimentet längre kommer jag aldrig förstå.

Besökte Mediedagarna på Svenska mässan (p.s det står en ascool dinosaurie typ utanför) och plockade på oss pennor. Fick en gratis bok osso. Nice. Mest nice av allt var att vi sprang på Stina där. Hon borde ju vara i Sundsvall (?!!). Så hon och hennes kompis drack lite drinkar med oss innan vi gick ut till Sticky Fingers. Sjukt trevligt!

Både lördag och söndag försökte både Veronica och jag shoppa med varierande resultat. Melodifestivalen lyckades uppröra till nya höjder som vanligt. Sedan kände vi även att det saknades lite ryskt överklassdrama i våra liv (man kan aldrig ha för micket) så vi gådde och såg Anna Karenina på bio. Bra när man väl lyckades se bortom Vronskys mystiska hår (seriöst) men misstänker att man hade uppskattat den mer om vi hade blandat lite fler drinkar innan.. Igår gådde jag upp tidigt och åkte tåg (jävla SJ etc etc). Bra helg asso.

Idag är jag allmänt glad (dåligt för min image, men jag skäms inte) och har jobbat. Tenta på fredag (stress) och sen måste jag börja gå till skolan igen. Suck, lyckas alltid vänja mig av med det.


XX


enemy of the state


Kriget mot Sj fortsätter. Vägrar betala en enda krona mer än jag behöver (eftersom det i längden innebär att de får råd att köpa nya tåg som varken går snabbare eller oftare men ger dem en ursäkt att höja biljettpriset ännu mer) Detta innebär ju då att man får gå upp okristligt tidigt eftersom man måste åka ungefär mitt i natten. Vilket statement...

Resten av Sverige verkar däremot ha förklarat krig mot Radiotjänst. Skrev förut på bloggen att om Sverige skulle råka vinna Eurovision skulle man väl vara tvungen att höja tv-licensen för att betala för spektaklet. Hade visst fel, de bestämde sig för att satsa på att få fler att betala istället. Längtar tills någon vägrar betala och tar det till domstol, ehehe.


xx


love lives in a box by the rails

 
Oki, idag på PM-redovisningen hade vi en extremt positiv lärare som höll ett extremt inspirerande tal. Här pratar vi så inspirerande att jantelagen liksom kröp in i något hörn och självdog. Ödmjukhet? Nä, vadfan, vi är samhällets elit. Vi är juristerna, vi skriver lagarna, vi tillämpar lagarna och vi kringgår lagarna.
 
Känner en underlig längtan efter att plugga till tentan nu.
 
Pallrade mig sedan tillbaka till Västerås där jag hängde på patentbyrån och gjorde massa vettiga saker. Ska göra det imorrn också. Bra liv.
 
 
P.S. Hon sa även att mitt PM inte bara var godkänt, det var BRA (med stora bokstäver) också. Jag är bäst. Till och med när jag har 39 grader feber.

i'll stick around

 
Kom till jobbet i morse och möttes av ett försiktigt men hoppfullt "Ska du jobba idag..?" Visade sig att alla assistenterna var borta så de var minst sagt glada att jag dök upp. Sprang runt och sysslade med lite allt möjligt, stressigtttt. Hur skriver man ekvationer i Word??
 
PM-ångest. Fyra timmar ska vi prata om PM. Det är fyra timmar för micket för min del. Gråtagråta. Glömde nycklarna också. Orkar inte. Tyck synd om mig för det gör jag :)))
 
 
 
xx

alleyways and pay phone calls


Åh, är det inte dags för Game of Thrones snart? Eller Aussie? Eller sommarlov??

Den här helgen blev det utflykt till mormor med Carin och Emil. Kurragömma och snöbollskrig!!! Jag vann, ehehe. kaxig_tjej90. Oki, att Emil är 6 år gammal men han är bra på att kasta föremål! Loppis och besök på Åsby hann vi med också. Emil stod för dagens kommentar: "Men åh, vad är det för mening med att ha pengar om man inte får använda dem??"

Kvällen därefter lekte jag med killarna som hade agerat flytthjälp. Lyckades på lördagen väcka JT på mindre än en halvtimme. Misstänker att den enda anledningen till att han inte slog ihjäl mig omgående var att han faktiskt hade sagt till mig att väcka honom för han ville med till Arosfortet... Plast (som också blev väckt när jag hoppade och skrek på JT) och Alex följde också med och klättrade omkring på Arosfortet och svor över hur bakis de var (micket underhållande). Meningen var ju att jag skulle dit med Lia och Fredrik och gänget från Stockholm men med tanke att vi var en timme sena så såg vi inte direkt till dem så micket.

Senare åkte vi till Linköping och lekte med Anton och Jonh som hade hittat dit från Filipstad. Lite trångt men roligt. Det var jättetrevligt tills jag ville gå från krogen. Man kan inte ha roligt jämt.

Den här veckan blir lite hetsig. De ringde från patentbyrån och undrade om jag ville jobba så ska göra det några dagar. Sedan är det PM-redovisning på onsdag och ångesten inför det är inte ens rolig med tanke på att jag... inte har något särskilt välskrivet att redovisa (se tidigare inlägg). Sedan blir det äntligen Göteborg! Sedan mer jobb och tentavecka. Dör.

Tydligen ska jag överge Sundbyberg för Solna också. Fast så mysigt att bo hos Lia och Fredrik med våra familjemiddagar och hela zooet. Kommer sakna dem.


XX


RSS 2.0