don't listen to a word i say

 
Lyckades glömma plånboken i bilen igår.
 
I den ligger alla kort jag äger, bland annat pendlar- och SL-korten. Needless to say, jag var inte i skolan idag. Närvaron denna vecka är högst... tveksam, så får väl pallra mig dit i morgon. Men då är det ju nästan fredag, så kan jag inte motivera mig då kommer jag väl aldrig kunna göra det.
 
 
xx

best show everrr

 
 
Vem behöver Grey's eller Desperate housewives när man kan kolla på killar som drar upp
3 m långa tonfiskar istället.
 
Wicked tuna har allt: Action, stora fiskar, blod och vassa föremål och allt vad nu killar kan tänkas tycka om att kolla på. Dessutom är det världens drama, så tjejer uppskattar det också! Till exempel: Paul var styrman på Daves båt men så började de bråka och nästa dag dök inte Paul upp utan började fiska med Billy istället. Världens betrayal!!! Så nu är det allvarlig tävling mellan de två båtarna. Massa spännande!! Dessutom är den stilige Sandro med i showen.
 
10/10
 
 
 
 
 
 
xx
 
P.S Dessutom belyser serien det viktiga faktum att den blåfenade tonfisken håller på att utrotas pga överfiskning. Man skulle kunna fråga sig varför de då visar folk som fiskar den där firren men tydligen håller de sig till alla regler och fiskekvoter för USA har sjukt vettiga regler medan européerna är de stora bovarna.
 
.

dagens

 
 
xx

TRUTH IS BABY, IT'S A LIE


DET VAR PÅ TIDEN.

The Hives är bara bäst i världen.


xx


objection, your honour!!


Var på besök hos Svea hovrätt idag. Micket intressant. Hade aldrig ens varit på Riddarholmen förut. Tydligen bor det inte en enda människa på ön, den sista personen flyttade därifrån vid nyår 2010. Däremot är det väldigt gott om jurister på dagarna eftersom majoriteten av palatsen på ön upptas av diverse domstolar och andra myndigheter.


xx


sälen, sälen, den har inga fjäll


Besökte Sälen i helgen med min kära mor eftersom det har varit älgjakt. Extremt trevligt att stå i garaget med alla och skära älgkött, dricka Jäger och lissna på en fantastisk, lokal och mindre tillåten radiokanal.

Vågar nog inte berätta detta för våra utländska fadderbarn, då kommer de väl tro att alla svenskar sysslar med sånt för jämnan.


xx


baker's dozen

 
Som jag ser det så finns det två sätt att göra något som måste göras. Antingen så gör man det bara, eller så gör man det men gnäller först jävligt micket.
 
Alla som har träffat mig vet vilken kategori jag tillhör. Just nu sitter jag och skriver rättsfallskoncentrat och om någon undrar så är det inte direkt den roligaste hästen i stallet. Om någon dessutom undrar så handlar det om brödförsäljning och om uppsägningstid måste iakttas vid uppsägning av ett återförsäljaravtal. Skrattar så jag dör. Jag vet inte vad alla andra tänker på när de hör ordet "bagare" men jag tänker på:
 
 
/ okoncentrerad rolig tjej  
 
 
xx

dagens


"Fuck you Skistar, jag drar och säsongar i Alperna istället"

- Maja


xx


take a walk on the wild side


Besökte Skottetorpet med JT och Alex i helgen. Plockade svamp och åkte fyrhjuling. Trevligt. Killarna plockade blåbär och gjorde glass. De är så husliga. Resten av tiden planerades mest för hur man ska överleva ifall det blir en zombie-invasion.

Sedan hälsade jag på Anton (och hästen som promenerar runt på tomten utan att förstå vad stängsel är) och skjutsade till stationen. Marie har erbjudit sig att göra en egen parkeringsplats till mig så jag inte behöver parkera så långt bort (brukar stå åtminstone 2 meter från ytterdörren). Plingade på hos Jonh också och hjälpte till att städa lite innan han begav sig till Filipstad igen. Vänlig granne.

Nu är det skola igen. Skrattar så jag dör.


xx


it ain't over 'til the...

 
Vissa av oss hade seriöst tre månader sommarlov (exempelvis jag). Det är en fjärdedel av året (!), som skolan tycker att vi ska vara hemma och hjälpa till med skörden och ta hand om djuren eller vad nu ungarna behövde göra förr i tiden.
 
Jag klagar inte. Har hängt på patentbyrån och haft världens bästa sommarjobb. Har kollat på Fred och en massa andra bra (och några dåliga band). Har druckit Frodos drinkar, spanat efter renar i halva Norrland, åkt båt, firat midsommar med en midsommarstång utan löv, klättrat omkring i alla ruiner vi hittade i Visby, följt Sveriges väg till ett OS-silver i handboll och ja listan kan göras lång. Levt helt enkelt.
 
Sommaren fick sitt definitiva slut med att Friday åkte till Aussie och skolan började igen. Oh well. Det var kul så länge det varade.
 
BILDSPEL: "INGEN KICKAR FOTBOLL SOM HAN" 
 
 
 
xx

siriusly

 
Oki, helt seriöst.
 
Ibland är det kul att gå i skolan. Typ föreläsningen med Christina Ramberg igår.
Nästan 10/10.
 
Sedan träffade Maria och jag våra små fadderbarn. Vi har en tysk, en skotte och två fransyskor. Ska lära dem allt. De vet nu till exempel att SJ är samhällets fiende nummer 1 med sina ockerpriser. 3000 svenska kr för ett 30 dagars pendlarkort. (Till Uppsala med buss kostar det 900 kr, och sen undrar de varför folk inte åker tåg, dö)
 
Nä, men för att övergå till att vara positiv igen (haha) så kommer både Anton och Jonh hem denna helg! Dessutom finns min dricka på Systembolaget i Stockholm så nu kan jag blanda drinkar igen. Bra liv.
 
 
xx

så går en dag ifrån vår tid

 
Jonatan har varit munk i några dagar. Hur kul som helst. Slutade med att han fick raka av sig håret.
 
Kortklippt.
 
 
I fredags var halva släkten här och sa farväl till Frodo. Ack, denna sorgens dag. Det har även varit kräftskiva, och vi var på Pluto. Inträdet kostade 120 kr, vilket inte är marknadsvärde. De har så otroligt dålig musik. Annars så träffade vi massa Irstafolk. Diskuterade fransklektionerna på högstadiet och sådär.
 
 
I övrigt inget nytt.
 
 
xx

i choose you, pikachu!!

 
Det här med tenta. Har en känsla av att jag skrev mig till ett solklart AB i kreativitet igår. Betyget på kursen kanske inte riktigt håller samma standard. Skillnaden mellan obeställd reklam via e-post till konsumenter respektive näringsidkare? Jag... vet inte??
 
Sedan var jag iväg en stund innan det var dags att bege sig till Juridiska Föreningens kick-off för internationella fadderiet. Ok, alltså hela världen vet att jag är lika social som en sten. (Om jag inte är onykter. Det var jag inte igår, trots att jag jobbade i baren då och då.) Därför är det väldigt vanskligt att kasta in mig i en situation där jag måste "mingla". Var fullt beredd på att gråtande krypa in under något bord och gömma mig. Döm om min förvåning när jag hade den roligaste kvällen på länge! Drygt 150 utbytesstudenter och 50 av oss faddrar. Alla var jätteglada och trevliga och ville jättegärna prata.
 
Träffade hur många intressanta människor som helst. En tjej från Australien som ville lära sig dricka svenskt kaffe, vårt fadderbarn - en tysk som var helt chockad över allt folk gick över gatan mot rött här i Sverige, samt undrade om alla våra ankor var honor för han hade inte sett några med gröna huvuden, en svensk som jobbade som bartender och var micket upprörd över att jag, som den amatör jag var, inte drack gratis i baren och han lovade att om jag bara dyker upp på introfesten nästa fredag så ska han lära mig hur man gör, en irländare och en amerikan som diskuterade hur det kommer sig att det föds så många barn 9 månader efter oktoberfest respektive midsommar, och så många andra.
 
I övrigt verkar St Emilio vaka lite extra över mig just nu. Hoppas han gör det på måndag också. Andra saker som händer på måndag är att Frodo åker till Australien. För evigt.
 
Nää, det hoppas jag verkligen inte!!! Förhoppningsvis ses vi till nyår, jag bokar min biljett så snart jag kannnnn. Kommer bli tomt utan lilla grodan. Dessutom kommer Maja bli massa irriterad på mig för nu kan jag ju bara dryga med henne :(
 
 
 
xx

RSS 2.0