som du vill


Ska vi prata om saken eller?

Nä okej. Tydligen inte.




xx


cut your hair and get a job



Det har blivit en del diskussioner angående Harry Potter på senare tid. Så micket att diskutera, så lite tid. Vad gäller de viktigare ämnena så kan vi konstatera att det inte bara är jag som undrar över detta:


 

För att underlätta så att ni slipper googla:









Harry Potter är ju lite stilig när man väl tittar efter. (NEJ, han heter inte Daniel Radcliffe, han heter Harry Potter) Fattar inte varför alla killar alltid ska klippa sig så kort. Micket stiligare i fjärde filmen.

Insåg även häromdagen att Parry Hotter är micket lik Alex Turner. Jaha, det förklarar saken. 





Endast de viktigaste samtalsämnena är bra nog för min blogg, yess.



flipendo

xx

SUCK.



Om ni inte undrade så låg ipoden i Jonhs bil. Observera att denna bil alltså har stått cirkus 10 meter från mitt hus hela tiden medan jag gick omkring och grät syndafloder och inte kunde leva utan ipoden. Orkar inte.



xx

le plus beau du cartier



Bloggen gick på semester. Dålig stil, Stina.


Spanien var lite bäst. Har cirkus fem bilder (varav tre på killen i gula badbyxor för Stinas skull) men orkar inte langa. Har även jobbat, lekt på Pitchers med Anton, träffat Anna och Madde, bråkat med kusinerna, sorterat en miljon papper, undvikit att kika på studera.nu, hatat sjs priser etc. Har till och med fått vykort som jag skrev själv postade till mig. Ett mysterium.

Mest av allt har jag dock undrat var min älskade ipod har tagit vägen. Den må ha ett relativt högt antal repor men den är en kär vän. Naturligtvis är allt pojkarnas fel. Började tjata på dem innan jag åkte till Spanien och ändå tog det 10 - TIO !!! - dagar innan Jonh kunde meddela att de HADE hittat den. Åh, allmänt dåliga killar. Kunde lika gärna ha stannat i Norge. Morrr.


Blir iaf en tur till Way Out West för att leka med Veronica och kika på Hives och Noah och de andra. Sedan Sälen innan man måste återvända till verkligheten och plugga ihjäl sig. Sucksuck.


Skriver ihop en dramatisk redogörelse för Spanien sen. Behöver inspiration.



xx


spanien är ett land där man dansar tango



Bilar överallt i stan denna helg. Power Meetttttt. Hatar när de spärrar av hela centrum så bara "behörig trafik" får åka. Personligen bedömde jag mig själv vara jävligt behörig men det är ett helt företag att ta sig ner på stan i dessa tider.

Lekte med pojkarna på båten igår. Dör. Har ett antal blåmärken (båten är fan livsfarlig).


Imorgon ska jag alltså till Spanien. Vet ej hur jag tänkte. Hatar värme. Hatar folk. Hatar folk som inte pratar svenska och/eller engelska. Jaja. Ska se en miljon bra band iaf så är väl värt det.




x

por ti sere, por ti sere



Ok, ger upp. Skaffade Spotify Premium. Glädjen när man inser att man kan lissna på alla låtar. Ska fan gå omkring med ipoden igång hela dagarna för att få valuta för pengarna osso.


Igår fiskade vi på Frösåker-bryggan. En miljon myggbett, fint. En vikingaby brann ner där häromdagen. Bor halvvägs dit från stan men visste dock ej att en sådan existerade. Tjejen som är intresserad av omvärlden ja.


För att utvärdera det stora optimist-testet jag hade häromveckan kan vi väl konstatera att Anton sa till mig på bussen idag: "Stina, du får gnälla. Det är inte du att inte gnälla." En micket träffsäker beskrivning. (led typ asmicket när jag inte fick klaga på typ.... världen)



xx


DU ÄR BÄST NU. MEN DU VAR BÄTTRE FÖRR.



Det kanske finns en Gud trots allt.

Och om det nu gör det så sedde han/hon/den/det att jag hade ett saldo på 15 kr, och gav mig lön idag. Lättnadhetsfaktor hög. Dock krävs det redan enorm självbehärskning för att inte kasta mig över internet och klicka hem en massa saker som jag abselut inte behöver/visste existerade. Förtjänar inte att ha pengar.




xx


oh my, i wanna go camping



Var på en expedition till Ängsö igår för att eh, studera naturlivet. Det här med tält känns inte helt 100. Så trött att jag inte vet vad jag heter. Imorrn är det jobb igen, tur att man får återvända till civilisationen.


xx

hey mr tambourine man



Allt går sönder. I torsdags funkade inte Internet vilket ledde till ett mindre ut/sammanbrott. Förstå känslan när man inser att man inte kan få reda på vad det är på tv, vad det är för väder, vad Pete gör i fängelset etc etc.

Igår trodde jag att bilen hade dött en både plötslig och plågsam död och skulle explodera (minst), men visade sig att lilla WAWen bara fått en sten i skon (läs bakom bromsskivan) så pappa fixade.

För övrigt är det fint med helg. Lika fint att jag är jordens rikaste tjej också. Banken måste ha allvarliga problem med att ha hand om alla mina (så kallade) finanser. Har liksom 75 spänn på kontot, lön får man väl den 25e jaha. Tur att man inte ska till Spanien om mindre än två veckor, hade kunnat innebära några problem.


Kan även meddela att mitt torn på Tiny Towers har 22 våningar nu. Försöker spara ihop till ännu bättre hissar men det kostar 75 tower buxx och jag råkade klicka bort 17 på något så dumt som en quick sell av några vaser. Intressant liv/tjej.



xx

RSS 2.0