illustrerar med en bild


Världen jävlas med mig.

Oki, iaf så ska jag tydligen äta penicillin i en vecka. Läkaren har inte sagt rakt ut att man dör en micket plågsam död om man dricker alkohol när man tar tabletterna, men det har antytts. Okej, jag fattar vad ni vill säga. JAHA. En vecka var det ja. Stor suck. Men vilken affär visar sig ligga granne med Apoteket då?? SYSTEMBOLAGET naturligtvis. Dör. Någon har inte tänkt till.






xx

grreat. where are we going??


Did you know

... that when Fred and George Weasley bewitched snowballs to bounce off the back of Professor Quirrell's turban they were unknowingly hitting Voldemort in the face??




LÄTTROAD.

Imorgon har jag tydligen prov (roligt) kl 11 (inte roligt). Sen ska jag hem till Vässan och skjutsa mina kära vänner Madde och Anna till flygeplatsen (roligt) ungefär mitt i natten (lite jobbigt).

Lista på nödvändiga saker att ha i bilen:
1. Kartbok (GPS är fusk!!)
2. Cola (kommer inte under några omständigheter vara vaken före kl 06.00 annars)


Emina och jag har julpyntat i lägenheten idag. Även balkongen blev lite utsatt så om ni - av någon anledning - står på baksidan och kikar mot vår balkong (läskigt) så är den väl upplyst. Fint. För övrigt har jag inga pengar kvar nu så kan meddela att årets juleklappar blir konstverk av stenar och pinnar.




xx

SKICKA ETT VYKORT, ÄLSKLING



CSN gedde mig lite pengar idag. Lyckades betala hyra (får bo kvar här en månad till, wiho!!) och sådär. Så nu har jag inga pengar kvar. Lika bra.


Nu spa (seriöst) med pappa och syrrorna.


xx

DU SKÄMTAR.



Hittade en speciell bild från 2008 på bilddagboken (som tydligen går under nytt namn nuförtiden) och jag minns exakt hur jag tänkte och hur arg jag var när jag skrev några rader från en låt under bilden. SAKER FÖRÄNDRAS INTE. Tydligen. Annan överraskande återkomst också. Vad fan är det med folk.

Fint.


I helgen kommer Anton hem!! Glad tjej. Han är typ the Voice of Reason. Välbehövligt.

Imorgon spa. Helt klart min grej. Eller inte.



xx


dududu



Några höjdpunkter på senare tid:



I bilen:
- "Ojoj, där såg jag några ögon som blänkte till! Det var antingen en liten älg eller en stor varg."
(Maja)


- "Gå ut i köket"
- "Du kan vara ett kök"
- "Nej, alla vet att om jag var ett rum så skulle jag vara ett sovrum."
- "Nej snarare ett tomrum"
(Friday)




xx

here comes the sun



Måste bara berätta att de spelade Edward Sharpe & the Magnetic Zeros på BMB igår!!

Hur gick det till liksom?


Idag tjatade jag tills Maja följde med och såg senaste filmen i Twilight-serien. Den var rolig (lovar, rolig). Team Jasper var det ja. Jacob kan man ju inte ta på allvar, mjau. En annan film jag har sett i helgen är Indiana Jones. Tydligen var det väldigt upprörande att tänka sig någon som aldrig hade sett den...

Döm om min förvåning i torsdags när jag kom hem från skolan och blev ombedd att spela Bingolotto. Inte helt förutsägbart, eh. Det var JT som var väldigt engagerad ("Niklas 40, nu börjar det spåra ur!!") och sedan kom Jonh och Plast hela vägen från Vässan för att spela. Något fail att de inte lyckades köpa lotter i tid dock, ehe.


För att avsluta vill jag bara vidarebeforda några visdomsord från Plast som kommer väl till pass om man finner sig i en situation där man inte har tillgång till cola:

"Drick Oboy, tänk Cola"


Genialiskt tänkade där.




xx

när alla vänner är som ljus



Dramatik.

Lättnad.


Samt lite saknad.



Vann nyss en massa pengar på dalapoker (tur i spel... ni vet) när jag spelade krigade mot större delen av familjen samt mormor och Carlito. Ljudnivå: hög (tack vare Friday och Calle så klart...) Ska ner på stan om en stund och leka med Madde. Dricka en öl eller tre för gamla minnens skull och förhoppningsvis även någon för framtiden. Det behövs idag.


Sincerely yours,


xx

today's playlist

- i'm not surprised, but i never feel quite prepared









so i will find my fears and face them.

or i will cower like a dog

i will kick and scream or kneel and plead

I'LL FIGHT LIKE HELL (to hide that i've given up)



xx

jag vet att du vill veta



PM PM PM PM PM PM PM

Skrev nyss klart det. Living on the edge och sådär.




xx

off the record



10 rader.


Bara 2 ½ sida kvar. Applådera.

Ska alltså skriva ett PM om befintligt skick. Så himla bra tjej som bara kan sitta och tänka på alla roliga skämt man kan dra om det ämnet när man ska lämna in. ("PM överlåtes i befintligt skick") Tyvärr fattar ju ingen skämten heller förutom juristerna så det var ju inte så roligt nej. Suck.


Var ute och promenerade på Ängsö med Jonh idag. Blev attackerad av Bambisar och höll på att gå vilse i mörkret så det var väldigt dramatiskt. Mamma fyllde år igår så hade folk här på besök. Förlorade nästan mot en femåring (!!) i Memory. Pinsamt. Lyckades dock vända underläget. Har kollat på när killarna lanade (suck) samt varit på Pitchers. Annars har jag nog mest städat. Värt värt värt.

Imorgon ska inte bara PM lämnas in, ny kurs börjar osso. Med en miljon föreläsningar de två första veckorna. (Kurslitteraturen gick på 2000 kr, gråta) Ska se My Morning Jacket och om jag lyckas hitta pengar så spelar ju även Foster the People.

PM PM PM PM PM



xx

nothing in the past or future ever will feel like today



Mennnnnnnnnnnnnnnnnnn.


Det praktiska provet i informationssökning är inställtttt. Tur att man inte åkte tillbaka till Stockholm för det då. Hade ju varit förargligt. Hade för övrigt en rolig föreläsning om att skriva juridik idag. Lättroad.



xx

kära dagbok


Oki ska sammanfatta helgen. Har varit diverse utbrott (jag), sammanbrott (jo, det var också jag) och inbrott (det var faktiskt inte jag).

Har sett en läskig film om några som gjorde tv-serie på ett gammalt mentalsjukhus. Brukar inte ha problem med såna filmer men har drömt om den där. Så ni vet. Har spelat kort hos mormor. Dalapoker naturligtvis. Gick i vanlig ordning minus ja. Har skjutsat pojkarna till något ställe "utanför Sala". Om man med "utanför Sala" menar något ställe som låg utanför något som låg utanför Heby som ligger utanför Sala. Bra bra. Sedan att det sprang runt två hundar i storlek ponny där var ju lite läskigt sådär. Kan även meddela att jag inte har varit på Pitchers för vi lyckades aldrig komma iväg dit.

För att sammanfatta vad som händer i veckan så ska jag skriva ett PM om "befintligt skick". Jaha. Det innebär alltså att jag i veckan kommer göra allt för att slippa skriva fanskapet och sedan få panik och sitta upp hela söndagsnatten. Lika bra.



xx

undrar


Det är svårt att andas ibland. Det gör nästan fysiskt ont.


xx


hit the motherfuckers with the dance routine



Fantastiskt nog har jag lyckats städa och tvätta idag. Inte varje dag det händer kan meddelas.
Har dock inte lyckats pallra mig iväg till skolan. Inte varje dag det händer heller liksom.

Rihanna ställde in sin konsert i Globen igår. Folk var arga. Vet att det inte på något logiskt vis hör ihop men jag är så otroligt skadeglad för jag får inte se Paul McCartney (kopplingen är alltså att han också ska spela i Globen... långsökt nog) eftersom det är slutsålt. Kan även meddela att jag låg och sov när biljetterna släpptes. Kan inte meddela varför jag låg och sov men jag hatar folk.


xx

klara tentan eller die trying


Ojoj. Insåg att senaste inlägget handlar om hur jag sprang in i en blind person (åh, godheten personifierad!) så dags att uppdatera nu och återvända till den fantastiska standarden från svunna tider. Brukade ju vara duktig som sagt.

Idag var det i alla fall tenta. Jag dör vad kuligt. Inte lika kuligt att jag hade pluggat.... ingenting. Flikade lagboken igår kväll, men det var allt. Förtjänar ett stort U men det gick (nästan oförskämt) bra. Lite speciell stämning bland juristerna innan tentan eftersom de flesta har en tendens att göra ett hönshus av en fjäder och förstora allt till himmelska proportioner. (tänk Eminem - Lose Yourself för dramanivå)



xx


RSS 2.0