tänkt abstrakt



Låt oss rent hypotetiskt säga att en vän hamnade på sjukhus. Låt oss även tänka oss att han ligger kvar där i några dagar. När vi ändå är igång kan vi ju föreställa oss att andra vänner är där och besöker honom.

Är det någon som har en bra anledning till varför ingen av dessa "andra vänner" tycker att det är tillräckligt viktigt att höra av sig och berätta detta?



Lite mentalt slutkörd efter bilkörande fram och tillbaka till Uppesala och däremellan en 5h-tenta. Aced it.

Eller...



xx

till chris martin



Ja, okej.

Har upptäckt varför folk envisas med att gilla Fix You av Coldplay. Om man väl lyckas bortse från det faktum att Coldplay är så otroligt överskattade att de lyckas få århundradets mest intetsägande och refränglösa låt (Viva la vida) att toppa listorna så låter faktiskt Chris Martin som att han verkligen menar det när han säger att han vill fixa dig.

Coldplay är ett av få band som det inte går att lissna objektivt på. I vanliga fall är jag rätt bra på det men just Coldplay är själva lika intetsägande som Viva la Vida så jag blir lite irriterad på att de är så populära som de är. Föreslår Bright Eyes istället. Conor Obersts "i know that it is freezing but i think we have to walk" är allt Chris Martin önskar att han kunde vara.


Ville bara säga det.



xx

pick me. choose me.



Försöker verkligen plugga. Har bara inte riktigt rätt taktik.

Dessutom tror jag att jag har skadat leden på vänster ringfinger. Eller det känns som att det gör ont när jag rör den, men frågan är ifall smärtan är inbillning eftersom att jag tror att jag har skadat leden. Ett mysterium.

Ikväll är det Champions League-final. Barcelona mot Manchester United. Insatt som jag är så spelade det ingen roll vem som vinner tills Anton talade om att den snigga killen från vm-finalen spelar i Barcelona. Måste fråga Anna om vad han heter. Om det är något hon har koll på så är det Spaniens vm-lag, ehehe.



xx

MJJAAAUUUWWWWWWW



har ingen cola hemma.

lägger ner.


hejs.


xx

MOTARBETAD



Måste bara berätta att jag igår köpte flikar för hundra kr att sätta i böckerna. Gjorde fysiskt ont att betala. Steg 1 i min världsherraväldeplan är ju att bli organiserad. Ska sätta i så många flikar att det är helt sjukt. Dessutom i fina färger. Eh. Estetik framför funktion. Kommer aldrig få jobb på IKEA.


Dessutom har Sims-spelet slutat att fungera. Det är som att världen vill att jag ska plugga till tentan. Dö, världen, dö. Observera att Sarah nyss refererade till min "positiva livsglädje".


Var barnvakt åt lilltomten (dvs Emil) idag. Fick smörgåstårta som tack för besväret. Lite slutkörd dock. Trots en lång promenad där lillen sprang fram och tillbaka för att kasta alla stenar och pinnar han hittade i ån (för att tänka er antal pinnar, föreställ er att jag var orolig för något som skulle likna en bäverdamm) orkade han ändå springa runt och bråka med mig hemma också.


Nä nu ska jag kika på Morden i Midsomer.


xx

live outside your head, live inside a song



WELL, YOU'RE AN EVIL SWINE


BUT I LIKE YOUR STYLE.

I LIKE THE WIGGLE IN YOUR WALK AND THE SILVER IN YOUR SMILE, OH.


quiet you.




xx

de gör så rysligt fint på tomten



Blidde en kort fisketur med båtis igår. Kan rapportera att ingen fisk kom till skada. Kvällen slutade med att jag och Jonh satt i hans bil någon timme/timmar och pratade lite om livet i allmänhet. Filosofi är vår grej.


Alla grannar håller på med sina tomter för tillfället. Grannen tvärsöver bygger uppfart så det har stått traktorer och lastbilar och alla möjliga stora fordon precis utanför vår garageuppfart i någon vecka. Nu har Jonhs familj bestämt sig för att ta ner några tallar så idag står det en stor lastbil med sån där griparm på. Var över dit och kikade lite, ehehe.


Igår var jag även på sista lektionen i Uppesala. Nu är det bara tentan kvar nästa tisdag. Dör. Alla är överseriösa i min grupp och pluggat i veckor. Jag ska väl också börja. Snart. Först.... göra nåt annat.



xx

le weekend



Har sett nya Pirates-filmen med Johan. Den var rolig. Sedan blidde det en tur till Pitchers och bara sitta och snacka. Alltid trevligt att kunna diskutera musik med någon som inte hävdar att allt man lissnar på är dåligt bara för att det är just jag som lissnar på det.

Igår var jag på Blue Moon med Madde och Anna. Det är alltid roligt med de små filurerna. Glädjen när de spelade 800 grader OCH Twist and shout. Fast det var inget mot glädjen när de spelade Popular. Lyckades även övertala Kristian att cykla hem Annas syrras cykel så att jag skulle få åka buss, ehehehe.

Denna vackra söndag spenderades med plugg (typ) samt promenad med min kära granne Jonatan.


Uppsala tidigt i morrn. Men det är sista gången förutom tentan. Sen såmmarlåv.



xx

update angående eurovision



1. Början på Popular låter som Rasputin av Boney M. Bra.

2. Jedwards video äger. De ser nästan snygga ut. Dessutom är all dans i takt med musiken.



xx

I ONLY DO THIS BECAUSE... yeh, well.



Lyckades faktiskt ta mig till skolan idag också. Värt. Först var bussen sen och sen när jag kom till klassrummet var redovisning i full gång så väntade utanför för det är ju micket oartigt att störa. Intryck att jag var 20 min sen istället för 5. Bra tjej. Vad gör man inte för sina klasskompisar.

På tal om att göra saker för sina klasskompisar så vill verkligen min basgrupp förstöra mitt liv. För att tona ner dramatiken något så vill de alltså att jag ska vara på skolan kl 08.00 imorgon. Dör lite inombords. Skulle hellre krypa in i en grotta där det bor en björn som nyss vaknat ur idet.



xx


i won't teach your boyfriend how to dance with you


Jedward vann tyvärr inte men de fick i alla fall Sveriges tolva, ehe.

När Eric Saade ledde hann verkligen jag och Maja se framför oss hur de ansvariga på SVT grät eftersom de inte precis hade räknat med att anordna Eurovision nästa år när de gjorde budgeten. Räknade iskallt med att de nästa dag skulle gå ut med ett meddelande om förhöjd tv-avgift samt hänvisa eventuella klagomål till nyss nämnda Eric Saade.


På senaste seminariet i skolan skulle alla ha förberett ett tal på 10 minuter om sitt pm. Fem av 25 skulle redovisa och gissa om jag slapp eller inte då. Nä just det. Tänkte som så att jag hade ju spenderat större delen av sista veckan i april med mitt pm så om jag inte kunde vad som stod där i så vorde det lika bra att lägga ner livet. Gick bra att redovisa men ett under att de fattade någonting när jag stod där och inte kunde läsa mina egna vackra anteckningar och bara babblade på istället.


Måndag innebär samma sak som det alltid innebär. Nytt avsnitt av GAME OF THRONES <33

Orkar inte att alla är så snigga i den tv-serien. Så jobbigt.


Robb Stark

'

Jon Snow



Ser Loras






xx

asso



Måste bara påpeka att det är semi-final 2 av Eurovision Song Contest ikväll.
Viktig kväll. Men vem bryr sig om Saade när Jedward är med?



Alltså. Ja de har underliga frisyrer och är allmänt dåliga och nej, de kan inte sjunga. Man vet ju inte vem som är John och vem som är Edward, men jag tror att den som brukar prata mest och vara extra dryg är John. Dessutom gör de alltid saker i otakt.

Men en värld utan Jedward är en mindre rolig värld. <33



Vote Irish, people.



xx

johnny sa det



I've been waiting an hour and the bus hasn't come
I've been cursing my God for the lack of the sun
I've been ruined by destiny, lowered by fate
And the upshot of this is I'm going to be late




Åh VL.

Sluta förstöra mitt liv!


(/dramatisk tjej)



xx


det byggdes ett skepp uti norden



Bra helg.


Fredag innebar båt till Ridön med Jonh, Anton, JT och Plast. Bästa var när jag, Anton och Jonh satt på bryggan och kollade på stjärnorna och filosoferade över hur man dör lyckligast. Micket rolig utflykt även om vi på lördagsmorgonen upptäckte att vi inte hade något vatten eller annan alkoholfri dryck (ex cola). Lite jobbigt.

När vi kom hem sen skulle vi behöva vara på tre ställen samtidigt ungefär. Vi behövde handla (snus till pojkarna och cola till samtliga), skjutsa hem Plast till Östanbro, samt hämta Alex i Köping. Stackarn fick vänta några timmar typ ^^

Igår väcktes jag av en glad Emina som sa att vi skulle åka båt så vi gav oss ut på sjön tillsammans med Alex, JT och Granis. Micket solning och fiskeförsök (ja, vi fick köpa mat sedan) samt lite bad. V. nice.


Nu ska jag kika lite på Game of Thrones och min man Robb.



xx

i only do this because i love you. oh yeah, hang on...



PM VAD ÄR DET?? Klart som fan.

Har ni några vita papper att skriva ut på?
Nä, tänkte väl. Varför skulle det någonsin vara lätt?



Livet är bra, ska spendera den närmaste delen av det i min säng. 
Stressen tog med sig allt adrenalin när den försvann så fort PM blidde klart.


i don't care if monday's blue
tuesday's grey and wednesday too
thursday i don't care about you

IT'S FRIDAY I'M IN LOVE

xx


vampyr



Natten är bäst. Har pysslat med PM fram till nu. Har inte blitt störd av (eller stört) folk på MSN och har lyckats undvika distraktioner (typ polar bear bounce).

Produktiv tjej.



Även trött tjej. Pallar inte riktigt leva med att det är ljust ute samt att bofinkfanskapen sjunger här utanför. Vi ses väl i eftermiddag typ.



xx

i only drive tonight because i love you



Alltså.

PM ska in på fredag. Gråter blod.

Motivation finnes ej. Bara fyra sidor kvar att skriva. Däremot undrar jag var min källförteckning har gått vägen. Visste att det var dumt att spara den i ett separat dokument. Ska försöka läsa en SOU om fri- och rättighetsfrågor. Närmare bestämt SOU 1993:40 om ni var intresserade, nä jag förstår er.

Sedan ska vi fira Plast som uppnår den aktningsvärda åldern av 21. Borde verkligen befinna mig hemma och skriva om föreningsfriheten istället men ni hör ju hur tråkigt det låter. Tog på mig det stora ansvaret att vara nykter och skjutsa dock så 50% ansvarsfull tjej iaf.



xx

i only left you because i loved you


Var på möte angående SmartKoll idag. Det vill säga planen på hur de ska göra om Västerås kollektivtrafik. Ytterst välinformerad tjej.

Ni förstår min glädje. Jag som svurit och gnisslat tänder över kollektivtrafiken i ett antal år, och i det närmaste drivit korståg emot dem. Min ärkefiende VL kommer nu att bli min bästa vän, lalala. Den onde arvtagaren SJ kommer nog dock ta över när VL lämnar ett tomrum efter sig.



På tal om annat intressant så råkade jag kika på Jedwards bidrag till Eurovision Song Contest.

Jesus.

Inte det skarpaste redskapet i skjulet om man säger så. Kommer dock ändå rösta på dem för de äger.




Edward och Bella??




Jedward och Bella??




xx

uppdatering



Vet att folk är väldigt intresserade av att veta vad king.com svarade.

Det stod inte micket vettigt men typ "förlåt, systemet tar ibland automatiskt bort användare efter en tids inaktivitet och "jag beklagar verkligen".

Säkert.



Blidde även Skottorp i lördags. Trevligt.

Eller?


Utan att gå in på detaljer så har vi väl haft både bättre och sämre kvällar men lyckligtvis så har de flesta varit bättre.

Alltså, jag kommer aldrig någonsin förstå mig på folk. Misstänker att Gud skapade vissa individer bara för att de ska göra allt för att irritera mig. Upptäckte att Stina hade skrivit "pojkar ska dö" till mig på fb och sällan har man väl instämt så fullkomligt med något.



Idag har jag nästan orkat plugga. Kikade även på Game of thrones och min man Robb. Stilig kille. Sedan terroriserade jag min käre granne som inte riktigt hade återhämtat sig från helgen, hahaha.



xx

sail the albion



Måste gnälla lite.

Asso, jag brukar spela spel på king.com när jag inte har något vettigare att göra. Typ Polar Bear Bounce är ju bästa spelet någonsin. Hade iaf ett konto sedan 2006 men det försvann helt plötsligt. Irriterad tjej. Gjorde iaf ett nytt konto och NU HAR DET OCKSÅ FÖRSVUNNIT. VAD FAN VILL NI MIG?

GRRRRRRR.

Lägger ner. Måste ändå skriva pm. Fast skickade ett surt mail så att de vet att jag är arg. Hade ju samlat massa juveler



// lessen töntig tjej

xx

RSS 2.0