debaser


Laddar upp inför tenta med massa plugg såhär sista kvällen.


Hahaha, eller inte. Ska se Howler på Debaser med Johänni. Very nice.


Igår lekte jag med Madde på Gränden. Planerade festivaltrippen och sådär. Sen blev banken (Guldfynd) rånad (inte av oss, vi åkte bara förbi). Ojoj.



xx


like a boss



Tenta-vecka igen.

Tänkte låsa in mig och plugga 24/7 7/24, men var tvungen att sova lite först.
Och kolla på Game of Thrones. Och sen är det väl lunchdags kan jag tro.


I helgen var jag och pappa i Stockholm och kollade hur micket man kunde packa in i nya bilen, dvs hämtade alla mina saker som jag hade kvar i lägenheten. Fick med det mesta men glömde naturligtvis spritflaskorna. Vilket öde. Så adressen stavas numera "IRSTA".



Igår var vi hos mormor på mors dag, och min kära moster gjorde illa foten. Så medan hon var på akuten var jag hemma hos kusinerna och bråkade lite med dem, eh tog hand om dem. Det är så praktiskt med femåringar. Omvänd psykologi funkar alltid och de litar alltid på vad man säger.

Emil ville ha köttbullar och makaroner så jag och Calle lagade mat. När vi hällde upp makaronerna i durkslaget utbrister han "Men det där är vattenmakaroner, jag äter bara mjölkmakaroner!" Jag och Calle tittade på varandra och gjorde sedan det som varje trött barnvakt/storebror hade gjort: hällde på lite mjölk. Emils ömdöme var "det smakar inte som vanligt". Men han höll med när vi sa att det var mjölkmakaroner, det hade han ju själv sett...

// duktig au pair  



xx

P.S Var det någon som såg vilken låt som vann Eurovision?? Måste ha missat det asso. D.S.

GOT NO TIME TO SPILL.............



Vet inte om min extremt väformulerade annons hjälpte (Arbetsförmedlingen kan bara önska att de fick anställa mig) eller om jag har haft bra karma på senare tid, men nu har jag ett sommarjobb.





Hur gick det till liksom.




xx

ALL ABOARD cleopatra purrs



På senare tid (sedan i.... går) har jag förlorat allt hopp om mänskligheten.

Detta baseras på en semi-final av Eurovision Song Contest och en bilaga (!) på 24 sidor (!!) om det kungliga dopet (!!!) i Aftonbladet. Känns som att folk prioriterar lite fel, humhum.


I övrigt tänkte jag bli seriös och söka jobb men sedan insåg jag att min tid spenderas micket bättre om jag anställer någon annan som söker jobb åt mig. Om någon behöver tjäna några kronor så läs följande annons:




Vi söker nu en skribent med känsla för att fånga nyanser i texter. Vi ser helst att du har erfarenhet av jobbsökande, men viktigast är att du har goda kunskaper om ordföljd och grammatik samt en imponerande vokabulär. Erfarenhet av Office-paketet är ett krav.

ARBETSUPPGIFTER: Söka jobb åt lat juridikstudent.

ARBETSTID: Inte många timmar. Som sagt är arbetsgivaren arbetslös. Vi säger högst 10 timmar, men kan diskuteras.

LÖN: 100 kr/h. Ingen semesterersättning, men å andra sidan dras ingen skatt.

Skicka cv och personligt brev till [email protected] snarast, urval sker löpande.





xx

chevy thunder


Kommer aldrig bli någon storbloggare (min stora dröm) om det fortsätter såhär. Ursäkta bortglömning osv.

Sedan sist har jag roat mig med lite olika saker (när jag inte pluggar rättsinformatik som jag inte ens fattar hälften av), bland annat spelat minigolf, haft världens bästa picknick på Strömsholm, hälsat på i Jonhs stuga, solat på bästa solstället (dvs fören på båten), lekt riddare, varit i Filipstad, sett en spännande Champions League-final etc.

Har fattat det här med att gå till skolan också. Oki, förutom igår när det var alldeles för soligt för att vistas utomhus. Har typ packat alla mina saker för på lördag flyttar jag hem till Irsta (mamma och pappa saknar mig så micket - föräldrar ni vet).

Annat kul är att vi har en ny fin bil. Den har många fina egenskaper. Typ att det inte är glapp i lampan som lyser upp klockan.

Som ni märker är mitt liv helt fantastiskt spännande nuförtiden. Imorrn ska vi dock införskaffa biljetter till Fred och Hultsfred. Får leva fattigt resten av sommaren men rik på minnen etcetc.




xx


paper planes



DRAMA I GREYS ANATOMY!!!!!!!!!!!

OMG. Vad fan var det där??





xx

the brightest light



Oki, här följer ett sentimentalt inlägg som handlar om att fästa sig vid materiella ting. Känn er varnade.


Idag skrotas tyvärr vår fina Subaru (även känd som WAW). Mamma och pappa blev påkörda (medan de satt i bilen asso) i Hallsta i helgen. Tur i oturen att det gick bra, men det skulle kosta mer att reparera än vad bilen är värd, trots att skadan vid första anblicken inte såg särskilt allvarlig ut.

Det här är alltså bilen vi har haft sedan jag var 14. Det är bilen som jag och syrrorna lärde oss köra med (stackarn). Det är bilen vars välbekanta lyktor man så många gånger har stått och spanat efter för att få skjuts hem. Det är bilen som har varit med oss på alla resor till Sälen, Östersund, Norge, Göteborg och någonstans blev det nästan som en familjemedlem.

Den bästa platsen i världen är hemma. Det är den tryggaste platsen som finns och WAWen är en del av hemma. Så det är tråkigt. Men nu ska vi begrava honom äppelträdet så ses vi väl i Nangijala sen.



Avslutar med ett citat från Calle:

"Mamma, du fäster dig ju alltid vid saker, typ schampoflaskor"



xx


heartbreak



Jaha. Nu har naturligtvis Peace & Love släppt The Shins också.

Räckte det inte med My Morning Jacket? Kan berätta att biljettpriser ligger på 1960 kr för ett festivalpass och en endagsbiljett kostar måttligt roande 910 kr. Aldrig i livet.




xx

waw ? waw ? waw ?


Vilken jävla helg. På ett dålig sätt.


Måndag har aldrig varit så välkommen.




xx

men vi håller på att dö



Det otroliga har skett. Jag och Maria har gått och engagerat oss i Juridiska Föreningen (asso serriöst, läser "Judiska Föreningen" varje gång) så i höst ska vi lotsa små vilsa utbytesstudenter genom livet. Rätt ironiskt med tanke på röran jag har lyckats göra av mitt eget liv på sistone. Kanske kan fungera som avskräckande exempel eller nåt.

Tydligen ska alla i hela världen fylla år på samma gång (att det ska bli så här varje år!).

Grattis på födelsedagen världens bästa Frodo!! Ses imorrn!




xx

vi fortsätter spela rock'n'roll



Oki, ska bli seriös med livet nu.


Den här veckan har jag varit i skolan kl 10.00 inte bara en utan två gånger. Hela min världsbild är omkastad. Har även läst det som ska läsas, samt skrivit inlämningsuppgiften som ska in imorrn. (oki, det var 200 ord men har hållt på sedan lunch så...)



Näe, får inte bli för allvarligt här asso. Häromdagen satt jag och min syrra och gjorde en sjörövarspelningslista. Förstår inte hur jag levde utan en sådan förut.




Bra innehåll:






Dör.



xx

pusspuss



Oki, tenta i morrn.

Stämningen bland juristerna är ungefär såhär:







HETSEN VET INGA GRÄNSER!! I'VE GOT TO FORMULATE A PLOT OR I END UP IN JAIL OR SHOT, SUCCESS IS MY ONLY MOTHERFUCKING OPTION, FAILURE IS NOT!!! THIS MAY BE THE ONLY OPPORTUNITY THAT I GOT!!!! etc




Orkar inte hetsa. Vill bara ge de små liven som gråter innan tentan (det händer ständigt) en kram och en valium.

Chilla lite, det är för fan fredag.



xx

RSS 2.0