logik`'



Jag har alltid velat ha en hamster, men nu ser jag ut som en.


/ svullen kind.



xx

IT AIN'T NO SIN TO BE GLAD YOU'RE ALIVE


Överlevde tandläkaren så i väntan på att bedövningen skulle släppa bosatte jag mig i soffan och kikade på Jurassic Park. Somnade dock på grund av starka värktabletter som jag fick utskrivna.

Så nu är jag sjukt pigg. Och hungrig. Har idag ätit.... ett glas hallonkräm. Fick använda sugrör för det är fysiskt omöjligt att öppna munnen micket mer.

Hur som helst så är inte livet riktigt så hemskt som jag var inställd på. Kanske inte ens behöver stanna hemma imorrn och tycka synd om mig själv...


Andra intressanta saker är att The Hives invaderar huvudstaden i veckan. När de spelar tre gånger känns det ju som att man vill gå åtminstone en gång.



zz


when you play the game of thrones,

you win...

or you die.



Det här med att undvika plugg har stigit till nya höjder. Sökte faktiskt precis ett jobb.
Jaja, räknar ju inte med att få det precis, men säger väl allt vad gäller pluggentusiasmen.


Så nu har jag ångest för tandläkaren i morgon istället.

Jag har ju dessutom en tendens att vara lite (ehe) gnällig/sur/irriterad även i mina bästa stunder, så kan tänka mig hur det kommer bli med massa stygn på insidan av kinden. Känn er varnade etc.



xx


whip my hair



Har verkligen försökt skriva något dramatiskt den här veckan, men promenader (vilket alltså är ungefär det mest spännande jag har företagit mig) är i allmänhet inte så roliga. Lyckades dock i tisdags gå hem från stan (ca 8 km). Väl på Söder fick jag för mig att "det är nog inte så lång omväg om man går till nästa bro istället".

MMMM ja. Det var en extra jävla mil. Vem behöver kartor anyways...


Västerås är väl trevligt. Osso trevligt att Anton hittade hem även denna vecka. I fredags besökte vi - återigen - Pitchers, fast vi fick med oss Jonatan den här gången. Igår spelade vi väl mest spel med gänget, humhum. Och kollade på Karatefylla. Ack.

Blir kvar i stan tills tisdag iaf. Ska dra ut den där visdomstanden. Tandläkaren vill droga ner mig med nån stark medicin. Tydligen får man inte köra bil och sånt på den och man måste vara i en vuxens sällskap i 24 timmar. Behöver barnvakt, ja.



Nej, borde återgå till Sverige och Folkrätten. En micket intressant bok.

Faktiskt är den så intressant att jag nog sparar den tills imorgon.




xx

på 10 poäng: vart är vi på väg?







Vi ses snart!



xx

veckovis



Finns ett mönster i uppdateringen på bloggen. På söndag/måndag kommer en sammanfattning av helgen/veckan som vanligtvis avslutas med en suck över att jag måste gå upp tidigt nästa dag. Sedan i början av veckan tänker jag att jag måste bli bättre på att blogga, men tyvärr händer det inget intressant i mitt liv nuförtiden så blir något ovärt (men ofta dramatiskt!) inlägg, hm. Så sen blir det inget skrivet under resten av veckan förrän söndagen då jag måste skriva en sammanfattning igen.


Here we go.

Som framgått av tidigare inlägg så befann jag mig i skolan ett imponerande högt antal timmar i veckan. Juridicum verkar på allvar tro att jag ska gå i skolan varje dag den närmaste månaden. Tvivlar.

I torsdags när jag, efter min lilla eremit-tid (kändes som det), hade tröttnat på lägenheten begav jag mig ut till Kallhäll för filmkväll hos Johan. Vad jag mindes så bodde han på ett berg (tänk Killimanjaro) men det var ju knappt uppförsbacke. Tror att mitt sinne för dramatik och överdrift kan ha varit väldigt aktivt när jag var där sist.

I fredags skulle jag varit i Stockholm och pluggat. Vem ska till Västerås om inte Anton?? Så då var ju jag också tvungen att åka dit. Besökte vårt tredje(?) hem Pitchers. Andra som var i Västerås (närmare bestämt på Å) var Filip och Fredrik och Henrik Schyffert. Maja och Friday rapporterade.

Jaha, på lördagen firade min morbror 60 så vi åkte till Hallsta. Det gjorde resten av släkten också. Alltså inte bara den släkten som man träffar regelbundet utan släkten som man inte har sett på (överdriver inte) 10 år. Är inte ens hundra på hur jag är släkt med dem. De visste säkert inte vem jag var.

Sedan hörde Madde av sig och ville dricka vin. Vi upptäckte snart att ingen av oss hade vin, så vi rotade fram spritflaskor ur gömmorna och blandade goda (och färgglada) drinkar. Asso Madde har riktiga glas. Det är de största glasen jag har sett. Lite större och de skulle klassas som skålar på fot. Spårar lätt. Intressanta diskussioner om politik, framför allt USA. Ehehe.

Denna söndag har jag inte gjort micket vettigt. Har klarat ut Virtual City (igen) så vet inte vad jag spela nu. Sen tvingade jag Anton att leka med mig innan han åkte tillbaka till Linköping. Very nice. Bra helg!


once we made a promise we swore we'd always remember
no retreat, baby, no surrender



xx


glory days



Det var aldrig direkt meningen, men den här veckan blev en Bruce Springsteen-vecka. Blev bl. a. en ny spelningslista på Spotify med det högst originella namnet "bruce1". Såg The Promise-dokumentären på tåget häromdagen etc etc. Oki, här är en top 3-lista.


1. . Jimmy Fallon imiterar Neil Young och sjunger Sexy and I Know It. Halvvägs genom låten kommer Bruce ut på scenen, utklädd till.... Bruce Springsteen från 1984. Jag dör.






2. Bruce var löjligt snygg på 70-talet.






3. Barack Obama: "I'm the president, but he's The Boss."






Tack för mig. Nästa vecka diskuterar vi David Bowie.



xx


come on baby, the laugh is on me


Hmm, man skulle kunna döpa vår lägenhet till sjukstuga. Både jag och Emina hostar och har oss. Är dock på bättringsvägen så idag tänker jag våga mig ut för frisk luft och träffa folk. Min och Fannys pakt att vara i skolan har väl gått sådär. Hm.



stay on the streets of this town,
and they'll be carving you up alright.
they say you got to stay hungry,
hey baby, i'm just about starving tonight




xx


don't know why i can't locate this feeling,

that i would rather be with you



Hade tänkt att infinna mig på den första föreläsningen idag, och jag tänkte till och med vara där i tid. Naturligtvis var det en olycka i tunnelbanan så man fick gå av vid Östermalmstorg. Om man inte vet var Östermalmstorg ligger så kan jag (numera) meddela att jag hittade Dramaten där. Fina minnen därifrån. Hamlet??

SL-appen sa att man kunde åka buss om man bytte ett dussin gånger. Uppgiven tjej, tänkte vända och åka hem och sova. Men istället blev det en promenad till universitetet i solskenet. 4 km i klackskor var väl inte helt underbart på slutet, men hittade fram tack vare min smarta tellefån. Väl där fick jag världens hostattack och kunde inte sluta gråta så fick famla mig ut från föreläsningssalen eftersom det var omöjligt att se något. Måste har varit en vacker uppenbarelse.



Klarade tentan också, yessssssssssssss.

Imorgon ska jag fortsätta på den här framgångsrika vägen och vara allmänt pluggis och gå till skolan kl 09.00. Minns inte när det hände två gånger på en vecka senast. Ska försöka att inte gråta den här gången också.



xx

lazy sunday afternoon,

i've got no mind to worry,

i close my eyes and drift away



Pacta sunt servanda. 12.00 imorrn då. Skola på riktigt igen då.

Dör lite då.



För att uppdatera er lite om föregående vecka kan jag meddela att vi fick nytt lås i onsdags. Låssmeden fick en mindre förmögenhet i utbyte. Trevligt att slippa bråka med dörren varje gång man ska in dock. I torsdags gjorde jag tenta - aj - och sen hittade vi Plast på Arlanda och eftersom han var snäll fick han hälsa på oss i Stockholm också. Trevlig fredag, åkte till Västerås. Finns alltid roligt folk här. Somnade i soffan...

På lördagen blev det fin mat och drinkar (Alptopp blandat med Blå Lagun??) med la familia innan jag begav mig ner på stan och lekte med Madde och Emma på Varda. WHATTT, var det melodifestivalen?? Missade helt. Eh nä.

Idag har jag mest spelat Virtual City, promenerat och sen sett School of Rock med Jonh. Micket vettigt.  




Speciell dag på torsdag. Kan inte fatta att det redan har gått ett år sedan jag kom hem från mitt besök i London. Har tänkt på det varje dag sedan dess. Kan fortfarande inte riktigt tro på det.

Nä, mot Stockholm.



xx


dancing



Ja oki, det var det tentan. Helg, v nice. Sörjer dock semestern. Heartbreak.

Fanny och jag har skapat en pakt, så nu ska vi faktiskt börja infinna oss på lektionerna också. Bra. CSN kommer hoppa av glädje.


xx


ni dansar inte lika bra som sjömän


Åh nej, på torsdag är det tenta och sen är min semester slut. Ledsamt.

Dock ska det bli skönt att börja göra något vettigt igen. Jaha, folkrätt vad är det nudo??


xx


i live in a harry potter film



Kom nyss hem från Linköping där jag lekte med Jonh och Anton. Det var micket trevligt trots glömda bilnycklar på krogen och nära döden-upplevelser och det gamla vanliga etc. Fick se Antons nya lägenhet och sådär! Buzz buzz.


Vem ville välkomna mig hem om inte jordens största spindel. Den satt vänligt på väggen i mitt rum och väntade på att få äta upp mig. Dog. Skickade in min käre far på skyddsjakt men Aragog överlevde. Vågar inte sova i mitt rum nu :(


xx


RSS 2.0