oh hell no


Nu är det krig.

Illrarna snodde och gömde mobilladdaren så min kära Iffon dog tillfälligt där.

Oki om ni bråkar med mig, men ni rör inte min Iffon!!! Så det må stå 1- 0 till illrarna men min hämnd kommer att bli fruktansvärd!


xx


I REALLY WASN'T KIDDING


Har just spenderat betydligt mer än en halvtimme på att hitta en låt som jag hade tappat bort, eller ja - glömt bort vad den hette, hur den lät etc. Mindes att bilden på Spotify var en röd och extremt glad sol. Bra att man gör det enkelt för sig.

Google och Spotify motarbetade men klart man kan lita på last.fm!!


/ lever på natten
xx


IF YOU REALLY NEED IT...


Helg.

Fredagen innehöll födelsedagsfirande för Anton och Granis. Det innebar djupt samtal med Plast om godhet resp ondhet, att vi åkte ner på stan alldeles för sent och naturligtvis att när jag nästa gång ser Jonatan så har någon målat det mesta av hans ansikte svart. En trevlig kväll.


Träffade en riktig norrlänning på bussen som sa (och jag citerar):

"Alla är så otrevliga i den här stan. Den enda trevliga jag har träffat är du."

Han gick pilotutbildnngen på Hässlö och hade bott här i - på riktigt - 4 år. Med tanke på att det jag behövde göra för att anses "trevlig" var att berätta vilken hållplats de skulle av på. Undrar vilka typer han har träffat??


Nu ska jag och Maja ha tv-kväll och kika på Ghost Hunters och Wicked Tuna.

/ quality
xx


i lived my dreams today


Näe.


xx


PUT YOUR WETSUIT ON


WIIIE, igår lämnade jag in sista koncentratet! Eftersom PMet är redovisat så är alla skriftliga uppgifter klara. Glad tjej!!

Igår vad det också besök på White & Case. De bjöd på god mat och var allmänt trevliga och intressanta. Pluggmotivation också, för om man vill jobba på ett sånt ställe behöver väl rätt fina betyg. Otur för mig, humhum.


Mer otur att jag missar The Vaccines imorrn :(


/ go easy on me
xx


6 november

 
Kollar på gårdagens debatt mellan Obama och Romney.
 
Förstår inte hur folk kan ta republikanerna på allvar längre. De är emot allt utom vapen och dödsstraff. Ska man inte dra in den fria aborten eller studentlånen så ska man skicka fler trupper till Mellanöstern. Skärpning USA, tänk nu innan ni röstar.
 
 
xx

everybody's dressing up... i'm dressing down


Asso, det här med att analysera saker för micket är definitivt en konst jag behärskar.

Är tillbaka i Stockholm efter en sväng till Västerås och Linköping i helgen. Skolaskola. På lördag är det halloweenfest på Juristernas hus, det kommer bli så sjukt roligt. Ska bara tjata på mina kära fadderbarn så att de dyker upp osso :)))


xx


sheldon


Eftersom jag inte har åkt tåg så micket på senare tid åker jag väl lite till.

Men nu är det krig mot SJ. Vill ha mina SJ Prio-poäng som de har lurat mig på. Sen vägrar de svara när jag vill ringa och bråka också.

Morr.


xx


konsten att gissa

 
Anton ska gissa vad han ska få i födelsedagspresent av mig och Jonh:
 
"Är det något med alkohol??"
 
 
/ that's just how we roll
xx

kloster 1 år / per aspera ad astra

 
Ett år går fort men St Emilio har hjälpt så många gånger.
 
Nu siktar vi på ett millenium.
 
 
 
 
Den här filmen har allt man behöver för att vara lycklig: nunnor och bra musik, ehehehe.
 
/ life as it should be 
xx

ta ton


Maja och jag har vid flera tillfällen tvingat varandra att kolla på de tv-program vi brukar se på. Så nu har vi insett att det ultimata programmet skulle vara en sammanslagning av Ghost Hunters och Wicked Tuna!


The Wicked Ghost Tuna Hunter??

The Ghost of the Wicked Tuna Hunter?


Kan se det bli en succé. Dock kan det bero på vilket av förslagen man väljer. Undrar vad som är mest spännande, en jägare som jagar en spöktonfisk eller spöket efter en tonfiskjägare.


Hmm.

Ja ingen kan ju säga att det inte vore nytänkande. Tror personligen starkt på spöktonfisken som sätter skräck i någon liten kuststad när den ska hämnas på dem som så våldsamt avslutade dess liv och gjorde den till en massa konserver. Finns nog en marknad för sånt.



xx


P.s Googlade "killer fish" för att kunna visa en bild för att ge ett intryck av konceptet. Nu kommer jag inte kunna sova för att jag vet hur läskiga fiskar det finns där ute.

P.s 2 Googlade också "ghost fish" och första träffen var från WoW... Dör.


la la laa



MJAUWW. Ursäkta upprördheten.

Gick och la mig och sov en timme, åt lite mat och blev lite trevligare. Råkade kolla på jordens mest dramatiska avsnitt av Downton Abbey också. Tror inte mitt stackars hjärta klarade mer, det gick nog sönder.

Men nu positiv tjej!! Plugga, WIIIE!! Sverige ligger under med 4-0 också, det kunde ha varit värre!!


xx


CAMPAIGN OF HATE


Måndag.

Morgon.


Just idag tänker jag hata världen. Hela jävla världen. Tänker inte bry mig om någon, tänker inte vara glad för någon annans skull.

Är så trött. Trött på att de gamla invanda hjulspåren är så höga att man inte längre ser över kanten, trött på att det aldrig händer något nytt, trött på kompisar inte beter sig som kompisar.

Jag kan vara både drastisk och dramatisk. Och det finns en gräns för hur länge man böjer nacken, tar stryk och låter det vara. Nu får det faktiskt vara nog. För jag förlåter inte lätt.

Alltid vid sådana här tillfällen hittar jag tillbaka till Libertines. Världens bästa jävla band. Sist det hände drog jag till London. Lockande, men det får nog bli något mindre drastiskt nu.


Återkommer imorrn. Lovar att vara extra positiv då.


xx


promises look good on paper


Maria och jag lagade mat åt våra kära fadderbarn igår. Älggryta hade de aldrig ätit förut så vi fick slå hål på myten att alla äter älg hela tiden i Sverige. Maten gick att äta fastän jag hade hjälpt till osso, YAY!!

Extremt trevlig kväll. Och jag visste väl att mina kära fadderbarn inte skulle svika. Naturligtvis visste de vad den stilige utbytesstudenten heter :)))


xx


and all of them seemed true


Skolan förgör mig! Det tar aldrig slut.

Så i onsdags återvände jag till Västerås och träffade Anna och Madde på Gränden. Fint. Förutom att de glömde ge vår beställning till köket så vi fick vänta några år.

Sedan filmkväll. Den här gången blev det V for vendetta. Statistiken på filmval är fortsatt hög. Jag är imponerad.

Igår lekte jag med Jonh, Plast och Jocke i Östanbro. Hahaha. Roligt jåå.


xx


you wrote me oh, so many letters


Ett PM??

En PM???


Konsten att skjuta upp saken till sista sekunden.

Behärskar den till perfektion.


Nä. Går och lägger mig.


xx


gaudeamus igitur

 
 
Besökte kära gamla Rudbeck igår. Det stod tydligen fel på mitt slutbetyg så jag ska få ett nytt. Hade inget riktigt bra svar på varför jag inte hade upptäckt det på tre år...
 
Blev riktigt nostalgisk. Allt var sig likt. Träffade till och med gamla lärare som hälsade på mig (men min gamle handledare hälsade inte på mig på Pitchers sen på kvällen!!)
 
Saknar Rudbeck och klassen ibland. Speciellt latin-lektionerna, till exempel när jag förra veckan förklarade grammatiken bakom "pacta sunt servanda" (principen om att avtal ska hållas) för mina fellow juriststudenter... Tur att Patrik har tagit itu med klassåterträffen nu...
 
Igår var jag sedan på Pitchers för det är så en fredagkväll i Västerås ska se ut. Johanna var hem från Piteå över helgen så det var liksom inget snack om saken.
 
Annars håller jag på att skriva PM som ska in på måndag. "Håller på" kanske var att ta i med tanke på att jag inte har börjat men... Nu ska jag ta en paus (hehe) och underhålla Madde lite och sen dricka ett glas vin eller två. 
 
 
 
xx
 
 

it's alright if you wanna come back to me


Känslan att inte behöva åka hemifrån en vecka innan skolan börjar.

Underbart.


Dessutom är det alltid kul att bara lalla runt i stan för mer ofta än sällan så ser man något intressant. Igår råkade jag hamna i en filminspelning. Häromveckan sprang jag på ett gäng vägarbetare som sjöng Smoke on the Water i kör vid Riddarhuset.


xx


draco??


WIIIE, idag har jag klappat en iller!!! Den var rätt gullig.


As you were.

xx


wake me up when september ends


Hmmmmm.

Jadu.

Har bland annat spenderat helgen på Blue Moon med Madde. Träffade på gamla klasskamrater och andra bekanta och några nya också. Roligggtttttt.

Träffade Jonh, Anton och Jocke igår. Antons glädje över IPhone 5 hahaha!

Söndag äro vilodagen. Imorrn Stockholm!!


Om ni undrar så har jag även spenderat micket tid med att filosofera över meningen med livet (en av mina favoritaktiviteter) och kommit fram till att jag hatar världen. Mer än vanligt. Morr.


xx


RSS 2.0