sitting by my right-hand side

 
Eftersom att klant-Mumford lyckades bryta handen var Mumford and Sons tvungna att ställa in Hultsfred. Ack. Men de blev bokade till P&L istället och de som hade biljett till Hultan fick gå gratis på P&L på torsdagen. Micket vänligttt. Så jag, Veronica och Johanna åkte dit och kikade lite.
 
 
BILDSPEL!!!
 
 
 
 
Ingen i hela världen (nåja, Sverige) kan ha missat att P&L huserar i hjärtat av Dalarna. Så vi var naturligtvis -naturligtvis - fast beslutna att uppleva dalakultur. För "en symbolisk summa" av 20 kr fick man måla dalahästar. Challenge accepted! Veronica beslutade sig för att utsätta Simon (en holländare) för lite äkta dalakultur och målade en vacker orange häst till honom eftersom det är färgen han tycker minst om. Den vita är min "design dala horse". Mer dalakultur i form av knätofsar osso.
 
 
 
 Klant-Mumford himself. Han bad i alla fall om ursäkt för att han hade brytit handen (bäst för han), sa att svenskar var väldigt snygga (alla brittiska band verkar säga samma sak??) och något oförklarligt på svenska som började med "vi är glada att alla ni...". Överlag micket bra.
 
 
 
Veronica köpte en enhörning och lyckades pruta så hon fick den 20 kr billigare. Micket vacker.
 
 
Sist spelade My Morning Jacket. JESUS KRISTUS vad de var bra. Dock var det ingen publik där för alla skulle se Veronica Maggio... (Tänker inte gå närmare in på vad jag tycker om det valet) Dock spelade de inte Off the Record som är en av världens bästa låtar. Arg tjej.
 
 
Vänta, var var vi någonstans?? Satt och sjöng med till alla låtar i bilen på vägen hem. Veronica skulle ta kort på soluppgången men det gick inget vidare. Kom hem halv 5. Det var väldigt ljust ute.
 
 
xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0