lazy sunday




Här följer ett inlägg med varierande innehåll. Fin helg.






Minst sagt.





Igår tog jag och Marie oss en tur till Portobello Rd och kikade lite. Sedan hade vi micket tid innan vi skulle till Annana och kolla fotboll så vi roade oss med att åka buss. Vi satt där och plötsligt cyklar en massa nakna människor förbi. Random, eh.  Det var hundratals av dem. Det var någon form av protest mot att det satsas så lite pengar på cyklister. Vanlig dag i London.

Sedan hamnade vi slutligen i South Woodford och vi sedde fotboll. England ledde med ett mål men målvakten klantade sig lite och slutresultatet skrevs 1-1. Stackars målvakt säger jag bara. Vi sjöng SingStar. Main Offender <333 Sen tuben in mot stan och kaos. VART SKA VI? VAR SKA VI GÅ AV? och VAR ÄR ALLA? var frågor som ingen hade några som helst vettiga svar på. Macbeth visade sig vara stängt. Folk försvann på vägen. Gav upp och hittade en nattbuss hem.

Kände att Marie skulle somna på bussen till Richmond så tog med henne hit. På morgonen när familjen ville använda vardagsrummet så kom hon upp till mitt rum och la sig på golvet och sov helt enkelt vidare. Det är tydligen bra för hennes rygg. Säger hon det så. Hittade åtminstone extra täcke och filtar så hon slapp sova på heltäckningsmattan, hahahaha.

Jaja, när vi slutligen kände att det inte gick att ignorera solen längre så gick vi upp och begav oss ner mot Wood Green för shopping. Insåg att vi var så hungriga att vi absolut var tvungna att avbryta för mat. Hm, var äta? IKEA!!! Tog oss ca ett sekel att komma dit. Söndagstrafik alltså. Så efter IKEA var det enkelt dags att åka hem och spela kort med ungarna. AKTIV.



Siris bilder från Primrose Hill förra helgen och Johnny Flynn på Electric Ballroom:






Veronican och jag har köpt biljetter till Hop Farm Festival nu! Y'all come to see us when you can osv. Ska bli KULIGT.


 



Hemfärd till Sverige lördag 10 juli. Då är det slut på riktigt. Känns hemskt. Inte ens en månad kvar. Ska ha så roligt som möjligt tills dess i alla fall. 






when are you going to take me dancing little man?

xx


Kommentarer
Postat av: Veronica

älskar johnny citatet :D hahaha

2010-06-14 @ 01:47:24
Postat av: emina -konst & kreativitet-

SV: aw men ska jag komma dpååå

2010-06-14 @ 16:47:36
URL: http://eminacreations.blogg.se/
Postat av: emina -konst & kreativitet-

SV: mmm men det datumet vi sa? 3-6?

2010-06-15 @ 11:02:44
URL: http://eminacreations.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0