c'est comme si, c'est comme ca


Ursäkta brister i uppdatering här under de senaste dagarna.

Vi har varit i Montreal ett tag. Vädret blev märkbart bättre. Veronicas kompis Isadora hade en (jättefin!) lägenhet till övers som vi fick låna, så kan verkligen inte klaga på boendet (fast  ugnen visade grader i fahrenheit...) Hade fattat rent teoretiskt att folk pratade franska, men hade inte fattat att folk pratade franska. Franska är överallt och hela tiden. Men de flesta är snälla och pratar engelska med oss.

Vi kikade runt lite i stan och sådär. Besteg ett berg, det var lite kämpigt. Dock fint väder så skönt att bara vara ute. Kommer gärna tillbaka och stannar lite längre.

Jag var ju sjuk och tyckte väldigt synd om mig själv i vanlig ordning. Veronica tog dock hand om mig och lagade mat etc. Är på bättringsvägen men misstänker att Veronica börjar bli sjuk nu... Vi är i Quebec city. Micket historiskt med ringmur och grejer. Har inte hunnit spana så micket men får väl ta oss an det idag. Solen lyser och det är varmt. Gick utan jacka igår - LYCKA. Imorrn ska vi plocka upp vår hyrbil på flygplatsen. Ska bli micket intressant.



xxxxx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0