working on the highway


Wiho, livstecken!!!

Vi har nu åkt från Cairns till Brisbane. Det är typ långt. Speciellt med Fridays och Carrass lilla van från typ 80-talet (läs stenåldern) som ibland bara inte vill.

Massa mysigt i alla fall. Var inställd på värme, men inte förberedd för den tropiska hettan i Cairns. Märks att det blir svalare såhär söderut, nu är det nog bara 28 grader.

Orkar inte skriva maratoninlägg just nu men vi har gjort lite roliga saker, typ snorklat vid Stora Barriärrevet. Såg massa coola saker, typ Nemo, jättesköldpadda, en Maori Wrasse etc. Vi har vart på Whitehaven beach som typ brukar anses som en av världens 10 finaste stränder. Sen har vi typ myst runt, sett en skogsbrand, blivit stoppade av polisen, fått böter (inte vid samma tillfälle) och shoppat lite. Sedde jättestora ödlor, det var massa läskigt!!


I övrigt kan konstateras att alla är extremt trevliga och hjälpsamma här. Hopp om mänskligheten. Det finns dock ingenstans att ladda mobilen och när den väl är laddad funkar inte internet. Har lite krig mot Vodafone. Saknar Telia :(

Skyltningen här är intressant osso. Vi försökte hitta ut från Noosa men de motarbetade oss lite. Kom fram till en rondell. Åt vänster stod det "Eastern beaches" och åt höger stod det "All other destinations". Jaha, VAR ÄR MOTORVÄGEN DÅ?? Bråbrå.

Som sagt är vi i Brisbane för tillfället. Närmare bestämt på Centralstationen och laddar våra telefoner. Snart ska vi till Lone Pine och klappa koalor och mata kängurur. Roligggt. Återkommer när Vodafone och elgudarna samarbetar med mig nästa gång...


xx


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0